رداستیشن هست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
رداستیشن هست ؟
خیر دوست من ایس کولو
فروش ادامه دارد ......
انگلیس 1 عدد باقی مانده
امریکا 3 عدد باقی مانده است
فروش ادامه دارد ....
در مورد قطعی سرور امریکا برای حدود 1:30 ساعت
با وجود اطلاع رسانی های انجام شده ولی عده ای از دوستان گلایه مند بودند و عده از دوستان نیز پرسش هایی را داشتند
برای شفاف سازی کامل این پست رو می زنم
چند روز پیش عده ای از دوستان که ویندوز سرور 2003 داشتند به ما تیکت می دادند که مشکلی در اپ استریم سرور به وجود اومده و سرعت دانلود از سرور پایین امده بود
و در همان روز چند قطعی و کندی از طرف توکانت داشتیم و متاسفانه از همان روز نیز ای پی های سرور های امریکا توسط زیرساخت ایران شدیدا کند شده بود
من نیز به شخصه که یک سرور مجازی داشتم امتحان کردم و دیدم که مشکل وجود داره
چند روزی مشغول شدیم تا مشکل رو بررسی بکنیم اما به نتیجه ای نرسیدیم تا اینکه امروز از صبح با اقای نعمان پور صحبت کردیم تا مشکل رو بررسی بفرمایند
ایشون گفتند که مشکلی نیست ولی اگر بخواییم دقیقا مشکل رو بررسی بکنیم باید یک بار سرور رو ریست بکنیم و تمامی سرویس ها خاموش بشه
ما نیز برای بهبود این وضعیت بد قبول کردیم و به مشتریان اطلاع دادیم که ممکنه برای 30 دقیقه سرور قطع بشوند - متاسفانه کار به بیشتر از اینها کشید ولی نتیجه موفقیت امیز بود
و متوجه شدیم که مشکل اصلی از طرف سیستم عامل ویندوز 2003 هست که مشکل عمده ای از جمله کرش کردن و .... دارد
اما خطاب دوستانی که گلایه مند هستند :
دوستان عزیز باور بکنید ما نیز راضی نیستیم که اپتایم سرور ها پایین بیاد و به اندازه ای که مشتری ها ناراضی هستند , استرس داریم
یعنی هیچ فروشنده ای دوست ندارد که اپتایم سرور هاش پایین بیاد و مشتریانش ناراضی باشند
ولی باور بکنید عده ای از قطعی ها واقعا از دست ما خارج هست و دست توکانت هست به طوری که وقتی سرور های امریکا از دسترس خارج می شه
حتی خود ما نمی تونیم با توکانت در ارتباط باشیم
و این مورد قطعی امروز باور بفرمایید که فقط برای بهبود سرویس دهی ماست - که مشتریانمون راضی باشند و مشکلی از بابت اپ استریم و دانلود و در کل
هیچ مشکلی از هیچ بابتی نداشته باشند
به هر حال از تمامی دوستان عذر می خوایم
هدف ما نیز بالا بردن کیفیت و سرویس دهی بهتر به مشتریان است
الان نیز تمامی سرور ها روشن شده و به خوبی کار می کنند
خدمت ان دسته از دوستانی که مشکل دارند می رسانم که با زدن تیکت در سایت خواستار تغییر سیستم عامل شده و رفع ایراد شوند
با تشکر از دوستان و صبری و تحملی که کردند
فروش همچنان ادامه دارد ...
فروش همچنان ادامه دارد ...
با سلام:
یه vps انگلیس سفارش دادم.
با تشکر از سفارش شما
در حال نصب و تحویل به شما هستیم