با سلام
برای شما ارسال شد.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
قیمت سرویس ps-6 چند هست؟
سلام
شما شرکت هستید؟ یعنی "شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات نت ایران" ثبت هم شده است؟
با سلام
سرور 32 گیگ فرانسه و 32گیگ اس اس دی کانادا واگذار شد.
موجودی بدون ستاپ:
1- 32گیگ sp1 با هارد ساتا3 - کانادا - 42 آی پی رایگان از ماه دوم
2- 64گیگ eg1 با هارد ساتا3 - کانادا - پورت 500مگابیت برثانیه - ترافیک نا محدود - 144 آی پی آدرس رایگان از ماه دوم
سلام
یک عدد سرور 32 گیگ کانادا همراه با 35 آی پی رایگان از ماه دوم موجود است. بدون ستاپ
فروش این نوع سرور در دیتا سنتر متوقف شده است.
فروش تا ماه میلادی آینده نخواهد بود
!! احتمالا سرور های کانادا نیز مشمول هزینه ستاپ خواهند شد.!!
Server Name: SP1
CPU: Intel Xeon 1245v2 4Core 8Threads 3.4GHz
RAM: 32GB
HDD: 2*2TB SATA3 SoftWare RAID
Port: 1000 Mbps
Traffic: Unlimited
(Extra IP : 1+3+32+6 (Max 42 IP
سلام
سروری با ای پی رایگان موجود ندارید؟
سلام
آی پی رایگان به این شکل است که شما فقط یک بار هزینه آی پی را می پردازید حال ممکن است این یک بار را روز اول یا بعد از چند ماه بپردازید
این آی پی تا زمانی که سرور را تمدید کنید دیگر هزینه ای بابت آی پی پرداخت نمی کنید. و فقط هزینه ماهانه سرور رو پرداخت خواهید کرد
آی پی رایگان در مجازی سازی است که اهمیت پیدا می کند، و به عبارتی هزینه تمام شده هر سرور مجازی کمتر از سایر دیتا سنتر ها می باشد
حد اقل تعداد آی پی قابل سفارش نیز 4 عدد می باشد.
من الان یه سرور Dual L5520 دارم
خواهشا از دید فروشنده جواب این سوالم رو ندید
اگر من سرور زیر رو از شما خریداری کنم
و انتقال بدم روش سرور قبلیم رو ایا جواب گو هست؟نقل قول:
Server Name: SP1
CPU: Intel Xeon 1245v2 4Core 8Threads 3.4GHz
RAM: 32GB
HDD: 2*2TB SATA3 SoftWare RAID
Port: 1000 Mbps
Traffic: Unlimited
(Extra IP : 1+3+32+6 (Max 42 IP
الان رو سرور قبلی 29 تا وی پی اس دارم ولی هارد ها مشکل زا شدند برام
خوب
دوستانه که بگیم - پردازنده سری E3 یک سری جدید ، کم مصرف و با راندمان بالاست که به تنهایی راندمانش بیشتر از سرور 2 پردازنده شما هستش
PassMark Intel vs AMD CPU Benchmarks - High End
رم سرور فعلی رو نمی دونم ولی اینجا 32 گیگه
هارد سرور فعلی تون رو نگفتید ، ولی اینجا 2 هارد دیسک 2 ترابایتی با برند توشیبا استفاده میشه
90 درصد هارد های ساتا3 که OVH استفاده می کنه توشیبا هستش و هارد های اس اس دی هم از برند اینتل، این نشون میده که دیتا سنتر به کار خودش ارزش قائله و قطعات بی کیفیت استفاده نمی کنه.
تعداد هارد ها هم 2 عدد هستش که خوب با توضیع سرور ها لتنسی هارد میاد پایین.
اکثر سرور های آمریکا با 10 ترابایت ترافیک ارائه میشه - اما اینجا ترافیک نا محدوده و به عبارتی اصلا اندازه گیری هم نمیشه.
پورت هم که شفاف بگیم، دانلود داخل سرور 1 گیگ کامل هست، دانلود از سرور چون ترافیک رو نا محدود در نظر گرفتن روی 200 مگابیت برثانیه لیمیت شده. به عبارتی 25 مگابایت بر ثانیه از نظر اسمی که بین 20-30 شناوره
خوب آمریکا مسلما هرماه دارید هزینه آی پی میدید ، ولی اینجا فقط یک باز هزینه آی پی خواهید داد.
باز هم سوالی بود در خدمتیم.