پاسخ : هرگز گول اینترنت پرسرعت adsl مخابرات را نخورید (مخصوصا خراسانی های عزیز)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbari
شرکت های خصوصی هم با ارتقا تجهیزات خود می توانند بر روی فیبر سرویس بدهند
یعنی خود این شرکت ها ارتقا نمی دن ؟ ! چون من شنیده بودم مخابرات چون هزینه خرید این تجهیزات از کشور چین رو متقبل شده و به نوعی واردات این تجهیزات با مخابرات بوده اجازه این کار رو به شرکت های خصوصی نمیده . به عبارتی یک نوع انحصار طلبی در ارائه اینترنت پرسرعت روی بستر فیبر نوری راه انداخته و شرکت های خصوصی رو نمیزاره روی بستر فیبر نوری ارائه خدمات بدن .
من در مشهد هستم.ترافیک بنده از پریروز ساعت 14 صفر شده. بیشتر دوستانم این طور هست.
برای کسی دیگه این مشکل هست/
پشتیبانی که جواب دررست نمیدن
دوستان عزیز مخابرات کلا رفت تو تحریم :d دیگر خدمات اینترنتی کلا نمیتونه بده یعنی اینترنت مخابرات برای همه جای کشور کنسل شد
از شر اینترنت مخابرات راحت شدید
مشهدیا عزیز نظر بنده اینه یا از شاتل خریداری کنید اینترنت یا نمایندگان های وب (نوین گستر ) خدمات با کیفیتی دارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khanihost_ir
دوستان عزیز مخابرات کلا رفت تو تحریم :d دیگر خدمات اینترنتی کلا نمیتونه بده یعنی اینترنت مخابرات برای همه جای کشور کنسل شد
از شر اینترنت مخابرات راحت شدید
مشهدیا عزیز نظر بنده اینه یا از شاتل خریداری کنید اینترنت یا نمایندگان های وب (نوین گستر ) خدمات با کیفیتی دارن
مشکل اینجاس که روی خط های pcm و فیبر نوری غیر از مخابرات مزخرف از شرکت دیگه نمیشه اینترنت گرفت
من از سال 88 دارم از اینترنت مخابرات اصفهان استفاده میکنم اول که سرویس میدادن خوب بود شبانه رایگان هم داشت شبی 5-6 گیگ دانلود داشتیم ولی از سال 90 خیلی داغون شد الان هر گیگ 3700 تومنه (اولش هر گیگ 1800 تومن بود) طرح نامحدود هم نداره و شبانه رایگان هم نداره فقط 35% تخفیف از ساعت 2 شب تا 8 صبح سرعت دانلود هم بین 120 تا 180 هست چه استفاده کنی و چه استقاده نکنی ماهی 11000 تومن هم قبض برات میاد.
همین رایگان گذاشتن اینترنت بطور شبانه و نصف قیمت بودن ترافیک کاری کرد که مخابرات دیگه نتونه سرویس بده :-b
مخابرات که اومدن برام خط رو نصب کردن گفتن که ساعت 1 وصل میشه اینجا چک میکنم قطعه زنگ میزنم میگن وصله واقعا موندم چیکار کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elmizina
مخابرات که اومدن برام خط رو نصب کردن گفتن که ساعت 1 وصل میشه اینجا چک میکنم قطعه زنگ میزنم میگن وصله واقعا موندم چیکار کنم
پیشنهاد میکنم حضوری برید مخابرات و چک کنند رانجر خططون رو زده باشند ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khanihost_ir
پیشنهاد میکنم حضوری برید مخابرات و چک کنند رانجر خططون رو زده باشند ...
فردا حتما میرم ولی گفتن وصله برای چی باید قطع باشه؟
ممکن هم هست از کابل های به قول معروف اون جعبه دم حیاط باشه :d
مشتریان ما به این مشکل برخوردند که یا رانجر بوده مشکل یا مشکل کابل ها