پاسخ : ^^دیجی سرور^^فروش سرور مجازی فرانسه(پاریس)،کانادا و آمریکا از 13 هزارتومان
سه عدد سرور از کانادا موجود میباشد
پاسخ : ^^دیجی سرور^^فروش سرور مجازی فرانسه(پاریس)،کانادا و آمریکا از 13 هزارتومان
سرور خریده شد !!! امیدوارم راضی بمونیم !! پشتیبانی که عالی بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__coma__
سرور خریده شد !!! امیدوارم راضی بمونیم !! پشتیبانی که عالی بود
درخدمتیم.امیدواریم راضی باقی بمونید :53:
سرور از کانادا فقط یک عدد باقیست :)
فروش از فرانسه ادامه دارد
یک عدد سرور از کانادا باقیست :)
سلام
بنده هم سرور کانادا نیاز دارم
پ خ دادم خدمتتون
بنده هم از ایشون یک سرور مجازی خریدم
واقعا خوش اخلاق و پشتیبانی عالی دارن ایشون
در انتخابتون شک نکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
svb93
بنده هم از ایشون یک سرور مجازی خریدم
واقعا خوش اخلاق و پشتیبانی عالی دارن ایشون
در انتخابتون شک نکنید
خیلی ممنون لطف دارید
سرور از فرانسه به تعداد محدودی باقیست :)
تو این 7 8 سالی که دارم از vps استفاده میکنم بهترین سرویس رو از ایشون داشتم . vps ام امروز فعال شد و بسیار راضی هستم . انشالله کیفیت همینجوری بمونه
همین الان یک سرور خریداری شده ، منتظر دریافت سرور و تست میباشم
انشالله که کیفیت بی نظیر است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
man7tomani
تو این 7 8 سالی که دارم از vps استفاده میکنم بهترین سرویس رو از ایشون داشتم . vps ام امروز فعال شد و بسیار راضی هستم . انشالله کیفیت همینجوری بمونه
شما لطف دازید
انشاالله که اینجوری باشه و ما کیفیت رو بتیونیم نگه داریم تا شما راضی بمونید