پاسخ : فروش سرورهای اختصاصی آلمان Hetzner (با هزینه ستاپ و بدون هزینه ستاپ) و با تخفیف ویژه
سلام
ex40 موجوده
240 تومان
نقل قول:
CPU : Intel® core™ i7-4770 processor
RAM : 32G Ram DDR3
(Hard : 2 x 2 TB Sata 6 Gb/s Enterprise 7200 RPM (software-raid 1
Port : 1Gbit/s Guranteed 200 Mbit/s
IP : 1 * ipv4
پاسخ : فروش سرورهای اختصاصی آلمان Hetzner (با هزینه ستاپ و بدون هزینه ستاپ) و با تخفیف ویژه
سلام خدمت شما
px60ssd هم بدون ستاپ دارید ؟
رو این سرور ها بدون فلکسی پک تا سه تا آیپی تا اونجایی که بخاطر دارم میشه گرفت اگه درسته ؟ با سه تا آیپی چقدر در میاد ؟
بعد پرت ex4 با Ex40 از نظر سرعت فرقی داره . چون یکیش نوشتین 1Gb/s اونیکی 1000Mb/s جفتش یکیه . فرق دارن از نظر سرعت ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bullet-vps.us
رو این سرور ها بدون فلکسی پک تا سه تا آیپی تا اونجایی که بخاطر دارم میشه گرفت اگه درسته ؟ با سه تا آیپی چقدر در میاد ؟
بعد پرت ex4 با ex40 از نظر سرعت فرقی داره . چون یکیش نوشتین 1gb/s اونیکی 1000mb/s جفتش یکیه . فرق دارن از نظر سرعت ؟
سلام
بله تا 3تا ایپی هزینه فلکسی پک را نمیگیرند
بله فرق می کنه ex40 را 200 مگ گارانتی میکنه
با سلام و عرض احترام
این آفر ها زمان تحویلشون چقدر هست؟
آیا در صورت به وجود آمدن مشکل از جانب شما قابل پیگیری هست>؟
به نظر میاد هزینه آیپی از این لوکیشن خیلی بالاست ، درسته؟ ، هزینه 30 آیپی چقدره؟
اصولا فلکسی پک ها به چه دردی می خورن؟
بنده مدتی هست از لوکیشن اروپا دنبال سرور اختصاصی با مجازی ساز vmware هستم
شرمنده یهو سوال کردم :D
هزینه 30 آیپی رو نفرمودید؟
و
باسلام نیاز به یک سرور اختصاصی از المان داشتم برای فروش سرور مجازی فکر کنم برای اول کار این سرور خوب باشد ex4 ممنون میشوم سرور بدون هزینه ستاپ و باهزینه ستاپ رو بگید و همچنین هزینه 16 عدد ای پی و مجازی ساز وی ام ور .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhedayati27
با سلام و عرض احترام
این آفر ها زمان تحویلشون چقدر هست؟
آیا در صورت به وجود آمدن مشکل از جانب شما قابل پیگیری هست>؟
به نظر میاد هزینه آیپی از این لوکیشن خیلی بالاست ، درسته؟ ، هزینه 30 آیپی چقدره؟
بنده مدتی هست از لوکیشن اروپا دنبال سرور اختصاصی با مجازی ساز vmware هستم
شرمنده یهو سوال کردم :D
سلام
بستگی داره شما کدام را سرور را بخواهید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhedayati27
میتونم بپرسم چرا گواهی های نماد اعتماد الکترونیکی رو جعل کرده و در سایتتون قرار دادید؟
و حتی گواهـی نامـه ديـجـيـتـالی !!!
خیلی دوست دارم بدونم!
قصد تخریب ندارم فقط میخوام بدونم چرا؟
سلام
دوست عزیز منظور شما کیه
این یوزری که در تاپیک ما پست میده است
لطفا اسم ببرید
نماد اعتماد الكترونیكی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hassan5099
سلام مجدد دوست عزیز
منظورم شما نبودید
پست رو ویرایش کردم
حواسم نبود
شرمندم
بله منظورم رو درست متوجه شدید :d