پاسخ : فروش فوق العاده سرور مجازی تیک دیتا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hanis
سلام دوستان با اینکه من هم 3 روزه درگیر تحویل یک وی پی اس از سایت تیک دیتا هستم ولی به هر دلیلی دوست ندارم کار رو پیچیده تر کنم من تایید نمیکنم کارهای این گروه رو اما خب این روش پلیس فتا یا تصمیماتی از این قبیل رو درست نمیدونم میدونم که شما هم زیاد به پول این مسئله فکر نمیکنید یا شایدم اصلا فکر نمیکنید و و از رفتار این سیستم و پاسخ گویی این سایت ناراضی هستید و همینطور از اینکه ممکنه از اعتماد شما سو استفاده شده باشه اما بزارید یه فرجه بدیم تا ببینیم به هر صورت شاید این مسئله حل شد وقت برای کارهای دیگه فراوان هست فکر میکنم کمی صبور باشیم بهتره
این هم یکی دیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
multiuser
به ما هم گفتن یک ساعته تحویل میدن بعد از 30-40 ساعت و ده تا تیکت و تماس تلفنی و قسم و آیه آخر سر یه چیز اشتباهی نصب کردن دادن که به هیچ دردی نمیخوره! البته قبل از تحویل دادن من لغو کرده بودم!! که الان پولم رو پس نمیدن
این هم یکی دیگه
کسی نیست به داد ما مردم برسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hanis
سلام دوستان با اینکه من هم 3 روزه درگیر تحویل یک وی پی اس از سایت تیک دیتا هستم ولی به هر دلیلی دوست ندارم کار رو پیچیده تر کنم من تایید نمیکنم کارهای این گروه رو اما خب این روش پلیس فتا یا تصمیماتی از این قبیل رو درست نمیدونم میدونم که شما هم زیاد به پول این مسئله فکر نمیکنید یا شایدم اصلا فکر نمیکنید و و از رفتار این سیستم و پاسخ گویی این سایت ناراضی هستید و همینطور از اینکه ممکنه از اعتماد شما سو استفاده شده باشه اما بزارید یه فرجه بدیم تا ببینیم به هر صورت شاید این مسئله حل شد وقت برای کارهای دیگه فراوان هست فکر میکنم کمی صبور باشیم بهتره
موافقم برا همه مشکل پیش میاد
من فکر میکنم مدیریت این سایت بهتر بود به جای زدن تاپیک فروش اعلام پیش فروش سرور ها میکردن این حالت شباهت زیادی به این داره سرور های خریداری شده این سایت هنوز تحویل داده نشده البته اگر سرور ها از دیتانستر ovh باشه این امر زیاد غیر معمول نیست چون به تازگی تحویل سرور اختصاصی فرانسه به گفته افراد فروشنده سرور اختصاصی حتی 15 الی 25 روز هم طول میکشه ولی بهتر بود در تیکت ها وقتی سوالی از طرف یوزر مطرح میشه با صداقت جواب داده بشه تا مشکلاتی از این قبیل پیش نیاد
به من هم یک آی پی با یوزر و پسورد دادن که به خدا قسم قبل از ریموت کردن پینگ گرفتم دیدم دان هست :d
اگر هنوز سرور نگرفتن باید عرض کنم که ovh فعلا در همه لوکیشن ها sold out هست !!
به من تیکت دادن که منتظر پاسخ از دیتاسنتر هستیم.
----
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianSkyTeam
به من تیکت دادن که منتظر پاسخ از دیتاسنتر هستیم.
----
پاسخ چی از دیتاسنتر مگر ایشون بدون اینکه سرور آماده داشته باشن آفر فروش گذاشتن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hanis
پاسخ چی از دیتاسنتر مگر ایشون بدون اینکه سرور آماده داشته باشن آفر فروش گذاشتن؟
نه دوست عزیز تا اونجا که من با آقای وزین صحبت کردم امر فرمودند که رنج آی پیشون نمیدونم بسته شده یا گفت تموم شده درست متوجه نشدم گفت رنج آی پی جدید خریداری کردیم و گفتن از دیروز تا حالا 99% سفارشات تحویل داده شده
من یه چند ماه پیش از یه شرکت به نام wareztm یه vps یک ماهه با قیمت 13 تومان خریدم درست 5 دقیقه بعدش فعال شد و خداییش همه چیش عالی بود.تو پاسخگویی به تیکت هام به قدری پشتیبانی قوی داشتن که 1 دقیقه بعد از ایجاد تیکت جواب میدادن و کلی هم پرسنل خوب و ماهری داشتن.خدا از جوونی کمشون نکنه خیلی انسان بودن.اونا حتی کلی اقدامات مثله کانفیگ و... برام رایگان انجام دادن.
الان چند وقتی هست که سایتشون باز نمیشه و در به در دنبالشونم.کسی ازشون خبری نداره؟Wareztm
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erza
نه دوست عزیز تا اونجا که من با آقای وزین صحبت کردم امر فرمودند که رنج آی پیشون نمیدونم بسته شده یا گفت تموم شده درست متوجه نشدم گفت رنج آی پی جدید خریداری کردیم و گفتن از دیروز تا حالا 99% سفارشات تحویل داده شده
معذرت میخوام اما چنین چیزی صحت نداره ! مدرک هم براتون پ خ شد