آمريكا >> SHARKTECH INTERNET SERVICES - INTERNET SECURITY HOSTINGکد:OrgName: SHARKTECH INTERNET SERVICES
City: Missoula
StateProv: MT
Country: US
نمایش نسخه قابل چاپ
آمريكا >> SHARKTECH INTERNET SERVICES - INTERNET SECURITY HOSTINGکد:OrgName: SHARKTECH INTERNET SERVICES
City: Missoula
StateProv: MT
Country: US
1-rackmount server
2- tower server
3- desktop pc
server is server. desktop pc is not server
2- tower server
به نظرتون این سرور ها کارایی بهتری نسبت به سرور های راک موند ندارند ؟
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
http://www.server-warehouse.co.za/im...s/120eh2_1.jpg
مصرف بالاتری دارند. گرمای بیشتری تولید میکنند. جای بیشتری میگیرند. در واقع مضراتش برای دیتاسنتر هست .
البته قیمت ارزانتری دارند. ولی این دلیل بر کیفیت پایین نیست. شرکت بزرگ dell و hp هم این سری از سرورها رو تولید میکنند.ولی بعضی دیتاسنترها سواستفاده میکنند و از پی سی های معمولی به عنوان سرور استفاده میکنند ولی بعید میدونم fdc از این سیستم ها استفاده کنند.
هیچ وقت یک دیتا سنتر نمی یاد عکس های کولو رو بزاره ! باید برای اون دیتا سنتر گریه کرد
سلام دوستان،
من سالیان زیادی هست که با fdc کار می کنم به نظر من از خیلی از دیتاسنترهای دیگه که فقط پول رو میشناسن بهتره، ساپورتشون هم سریع و عالیه!
در مورد این عکسها نمی دونم شاید بعضی هاش از fdc باشن ولی مطمئنم که از سرورهای خودشون نیست و از اونجایی که هر مشتری کولو می تونه از رک خودش عکس بگیره این عکسها رو قرار دادند (حالا نمی دونم به چه قصدی)! دقت کنید که خود fdc از کیس های استاندار و یک شکل استفاده می کنه.
و این سرور قطعا مربوط به مشتری کولو هست! همینطور مشتری های کولو می تونن هرگونه کامپیوتری رو که می خوان به عنوان سرور قرار بدن.
پورتهاشون هم در شیکاگو خوبه ولی در دنور فعلا کمی مشکل دارند
در کل به نظر من دیتاسنتر عالیی هستند.
زنده باشید