پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی کانادا و آمریکا با 40 درصد تخفیف دائمی | منابع کاملا اختصاصی | شروع قیمت از 12 هزار تومان [ تضمین آپتایم واقعی و پرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
d3m0n3y3z
من تمام پست ها و سایتتون رو خوندم. تو این مدت چندبار downtime داشتید. آیا واقعاً به کاربرا جریمه پرداخت کردید؟
باسلام
حدود 2 تا از سرور های مجازی بخاطر ایبوز ای پی شون بلوک شده بود.
و برای این مورد خسارت پرداخت نمیشود.
سرورشون روشن بود ولی ریموت نمیشود.
الان هم اپتایم 100% هست.
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی کانادا و آمریکا با 40 درصد تخفیف دائمی | منابع کاملا اختصاصی | شروع قیمت از 12 هزار تومان [ تضمین آپتایم واقعی و پرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lnspiron
باسلام
الان هم اپتایم 100% هست.
منظور شما اینه که یوزر با آی پی خودش ابیوز کرده یا به آی پی مشترک حمله شده؟ مثلا ddos شده به سرورش. چون یه عده از فروشنده ها فرق این دو تا رو نمیدونن و در هر دو صورت مشترک رو متضرر می کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lnspiron
باسلام
الان هم اپتایم 100% هست.
آها. من اطلاع نداشتم که Abuse بوده. ممنون بابت روشن کردن موضوع.
آیا شما پنل Reboot و یا دسترسی vsphere client هم میدید؟
خیلیا هستن که oversell می کنن و هرچند که قیمتاشون مناسبه اما performance در vpsهایی که ارائه میدن خیلی پایینه. مثلاً همون طور که خیلی از کاربرای انجمن هم چندین بار گفتن، وقتی یه فایل فشره رو می خوای از حالت فشرده خارج کنی جون vps در میاد و کلاً تو حالت hang میره. سیاست شما در قبال تعداد سرورهای مجازی روی سرور اختصاصی چطور هست. آیا شما فکر می کنید که قرار دادن تعداد زیادی vps رو یه سرور مجازی طوری که performanceشون افت پیدا کنه oversell محسوب میشه یا خیر؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
d3m0n3y3z
آها. من اطلاع نداشتم که Abuse بوده. ممنون بابت روشن کردن موضوع.
آیا شما پنل Reboot و یا دسترسی vsphere client هم میدید؟
خیلیا هستن که oversell می کنن و هرچند که قیمتاشون مناسبه اما performance در vpsهایی که ارائه میدن خیلی پایینه. مثلاً همون طور که خیلی از کاربرای انجمن هم چندین بار گفتن، وقتی یه فایل فشره رو می خوای از حالت فشرده خارج کنی جون vps در میاد و کلاً تو حالت hang میره. سیاست شما در قبال تعداد سرورهای مجازی روی سرور اختصاصی چطور هست. آیا شما فکر می کنید که قرار دادن تعداد زیادی vps رو یه سرور مجازی طوری که performanceشون افت پیدا کنه oversell محسوب میشه یا خیر؟
باسلام
ما سعی میکنیم منابع رو اختصاصی در نظر بگیرم حتی اگر شده 5 تا وی پی اس بر روی یک سرور بیشتر ندیم.
شما وقتی که سرور رو خریداری کردید اگر افت سرور در خارج سازی فایل های فشرده داشتید میتونید درخواست بدید تا هزینه رو برگشت بدیم.
در تمامی سرویس ها تضمین عدم oversell وجود دارد.
تمامی سرویس ها دارای پنل ریبوت میباشند.
اگر هم کنسول نیاز داشته باشید میتونید درخواست بدید به صورت رایگان تحویل داده میشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lnspiron
باسلام
ما سعی میکنیم منابع رو اختصاصی در نظر بگیرم حتی اگر شده 5 تا وی پی اس بر روی یک سرور بیشتر ندیم.
شما وقتی که سرور رو خریداری کردید اگر افت سرور در خارج سازی فایل های فشرده داشتید میتونید درخواست بدید تا هزینه رو برگشت بدیم.
در تمامی سرویس ها تضمین عدم oversell وجود دارد.
تمامی سرویس ها دارای پنل ریبوت میباشند.
اگر هم کنسول نیاز داشته باشید میتونید درخواست بدید به صورت رایگان تحویل داده میشود.
از حوصله ای که به خرج میدید و جواب های روشنتون بسیار سپاسگزارم.
تصمیم گرفتم از این به بعد مشتری شما بشم.
برای سایر دوستان هم تجربیاتم در استفاده از سرویس ها رو خواهم نوشت.
راستی امکان انتقال از ایالات متحده به کانادا و برعکس وجود داره؟
آیا برای این کار باید vps عوض بشه، یا صرفاً ip عوض میشه؟
با سلام.
من هم از این شرکت سرور دارم.واقعا هم کیفیت سرور هم پشتیبانی عالیه.واقعا دستشون درد نکنه.:67::67::67::67::67::67::67::67::67::67:: 67::67:
قبل از خرید سرور با خوشرویی بسیار تمام جواب من رو دادند و بعد از سفارش همون خوشبرخوردی هم از طرف واحد فروش هم واحد پشتیبانی پا بر جا هستش.انصافا چند بار هم خواستم مشخصات سرور رو کم و زیاد کنن (رم-سی پی یو-هارد -ویندوز)بدون دردسر واسم انجام دادند.
تشکر بابت لطفتون.یا حق:53::53::53::53::53::53::53::53:
با سلام
چرا بیشتر وقت ها سایت ورتال مشتریان در دست رس نیست ؟ من می خواستم vps ریست کنم ! نه به ونل دست رسی دارم نه تیکت می تونم بزنم لطفا رسیدگی کنید !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shopper
با سلام
چرا بیشتر وقت ها سایت ورتال مشتریان در دست رس نیست ؟ من می خواستم vps ریست کنم ! نه به ونل دست رسی دارم نه تیکت می تونم بزنم لطفا رسیدگی کنید !!!
Down for Maintenance (Err 3)
پورتال کاربری در حال بروزرسانی میباشد از شکیبایی شما متشکریم