طبق تماس تلفنی با جناب هونجانی قرار شد یک لایسنس ماهانه به مدت نامحدود برای بنده تهیه نمایند و سپس در اختیار بنده قرار دهندتا زمانی که مشکل لایسنس قبل حل شود.
حالا ببینیم موضوع به کجا میرسد.
جناب هونجانی لینک تیکت :
مشاهده تیکت - جهان پارس اسپادان
نمایش نسخه قابل چاپ
طبق تماس تلفنی با جناب هونجانی قرار شد یک لایسنس ماهانه به مدت نامحدود برای بنده تهیه نمایند و سپس در اختیار بنده قرار دهندتا زمانی که مشکل لایسنس قبل حل شود.
حالا ببینیم موضوع به کجا میرسد.
جناب هونجانی لینک تیکت :
مشاهده تیکت - جهان پارس اسپادان
سلام
بنده هم یکسال ازشون هاست ایران داشتم مشکل یا قطعی نداشتم و راضی بودم از کار باهاشون...
گاهاً خیلی هم اذیتشون کردیم
انشالله مشکل برطرف بشه
با سلام
جناب هونجانی فعلا به ما یک لایسنس ارایه داده اند که همان طوری که خودشان فرمودند این لایسنس ماهیانه می باشد ولی قرار است این لایسنس را هر ماه به مدت نامعلوم یعنی تا ابد الدهر تمدید کنند.
بنده لایسنس را تهیه کردم و همینجا اعلام می کنم این لایسنس را حاضرم به دیگری واگذار کنم.
من پست های قبل را ادیت کردم . و حرف خود را پس میگیرم.
با تشکر
من که کلا کار کردن با این سایت رو گذاشتم کنار چون به صبر کردن زیاد عادت ندارم یاعلی موفق باشید دوستان
ولی خداییش سرویس دهنده ها عادت کردن کارشون کشیده بشه توی انجمن تا پیگیر بشن زشته خدایی اینکار
دوباره سه روزه رفتن معلوم نیست کجا هستن . جواب تلفن هم نمیدن .
سایتشون و هرچی روی سرورشون هم هست رفته پایین . بی خیال . نه موبایلشون را جواب میدن نه .......
والا بنده هم از اینها سرور دارم دیروز که شارج سرور زدم هنوز جوابی از آنها نگرفتم
چهار تا تیکت هم زدم براشون ولی جوابی نیومد الان هم که سایتشون بسته شده
انشالاه که اگه مشکلی دارند هل بشه من ازشون راضی بودم تو این 5 ماه
فعلا نمیشه قضاوت کرد احتمال داره بنده خداها به مشکل بر خورده باشن
تا ببینیم چه میشه
ولی خوب با مشتری کنار می آمدند هر چه میگفتیم چیزی نمیگفتند تحمل خوبی داشتن
من اگه دیگر پیداشون هم نشه من ازشون راضی هستم حتا اگه این شارج هم که زدم زرر کنم
چون دیروز شارج آنلاین من پرداخت هم شد و ثبت هم شده ایمیلش هم آمد
ولی تیکت که میزدم نمیتونستم تیکت خود را باز کنم دوباره این مشکل داشت
تا که کلا بسته شد امروز سایت
خدا داند چه خبر شده باید صبر کنیم
روز خوش