تجریه کاری بنده با ایشونک
پشتیبانی:متوسط رو به ضعیف
کیفیت سرویس ها:ضعیف
برخورد پرسنل:عالی
بازگشت وجه:ضعیف
پاسخگویی تلفنی:بشدت ضعیف(یکبار بنده 149 باهاشون تماس گرفتم جواب ندادن:-w)
نام کاربری بنده در سرویس شما:sadragsm
نمایش نسخه قابل چاپ
تجریه کاری بنده با ایشونک
پشتیبانی:متوسط رو به ضعیف
کیفیت سرویس ها:ضعیف
برخورد پرسنل:عالی
بازگشت وجه:ضعیف
پاسخگویی تلفنی:بشدت ضعیف(یکبار بنده 149 باهاشون تماس گرفتم جواب ندادن:-w)
نام کاربری بنده در سرویس شما:sadragsm
آقا وب سرور ما الان دو روزه از دسترس خارج شده.تیکت جواب نمیدن و تلفن رو هم یکی اصلا جواب نمیده یکی هم جواب داد گفت که خارج از شهرم!!!
بار دیگه تکرار میکنم...وب سرور دو روزه خاموشه!!! خودشون میگن تقصیره ovh هست.
پشتیبانی خیلی ضعیف
کیا از لایو سرور توی این رنج آی پی از ovh فرانسه سرویس دارن؟
37.59.139.1 الی 37.59.139.15
سلام
من از ایشون سرور دارم البته امریکا
بعد از خرید که بی خیال سرور و . . . شدیم
ولی به عرض شما برسونم که الان سرور رو چون شما گفتین مشکل دارین چک کردم ظاهرا که برقرا است
در این رنج که گفتین از این دیتا سنتر سرویس دارم اما از یه جا دیگه اونم بدون هیچ مشکلی برقرار است به احتمال خیلی قوی از مشکل از دیتا سنتر نیست
موفق باشید
ای بابا! بازم که پشتیبانیتون ترکید!!!
این جوری پیش بره فردا یک تاپیک میزنم : پشتیبانی فوق العاده ضعیف ...
دوستان عزیز باید اعلام کنم کسانی که از فرانسه سرور داشتند ، سرور فرانسه مشکل داشت که 90 درصد دوستان سرور جدید تحویل گرفتند و مابقی هم منتظر بک آپ هستند.
بله همه مارو به پشتیبانی عالی و با کیفیت میشناختند، اما متاسفانه بدلیل برخی از مشکلات این ماه اخیر قادر به پشتیبانی خوب و سرویس دهی با کیفیت نبودیم که بخود بنده هم قبول دارم.
اما به شکر خدا مشکلات پشتیبانی برطرف شد ، همچنین برای آپتایم سرویس ها سرویس مانتورینگ راه اندازی شده که به زودی در دسترس تمامی مشتریان عزیز قرار خواهد گرفت.
از این به بعد ما همان لایوسرور قدیم با همان پشتیبانی خواهیم بود
و به زودی مستندی از مشکلاتی که روبه رو شدیم را تهیه و دردسترس شما دوستان عزیز میزارم تا در جریان مشکلاتی که برای ما پیش آمد باشید.
با تشکر
همه VPS ها Off شدن
پشتیبانیتون افتضاح هست و موقع بروز مشکل جواب نمیدید تلفن رو, صبح ها هم که تا 12 خواب تشریف دارید
میشه بفرمایید تکلیف ما چیه ؟
من سعی میکردم از همون تیکت سایت باهاتون مشکلات رو در میون بزارم اما آپ تایم شما دیگه خیلی مشکل ساز شده برای ما
شما باید خیلی زودتر از اینا به فکر سرور ها خودتون بودید و مجهزش میکردید
قطعی هاتون خیلی زیاد شده