پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی از آلمان-فرانسه-هلند-انگلیس -رم1=19900, رم2=25000(نوول سرور)
این جناب novelserver بی شک یکی از بیکفایتترین کسایی هست که من در این زمینه باهاش کار کردم
بنده از همین تاپیک خام ایشون شدم
سروری گرفتم که موقع تحویل مشکل داشت و خودم با دستکاری توی سرور مشکلش رو حل کردم
هنوز نیمی از دوره سرور سپری نشده که بدون اخطار سرور رو ساسپند کردن و برای بازکردنش طلب 7هزار تومن کردن برای تغییر آی پی طی این سالها که سرور داشتم از چندین شرکت اولین باره که بار اول سرور رو کلاً مسدود میکنن
از همه اینها بگذریم ایشون توی خوردن پول مردم هم مشکلی با وجدانشون ندارن
20 تومن واسه کانفیگ میکروتیک از من گرفتن بعد از 3-4 روز که نتونست کانفیگ کنه و من سروری که خریده بودم رو پس دادم بهم میگه سرورت پینگ نمیده!
بعد بهش میگم اون سرور رو با ضرر پس دادم 20 تومن رو بده
دیگه تیکتو جواب نمیده
کلاً یه 20تومن از من خوردن با سروری که توی نیمه ماه تموم شد
بی سواد و کلاه بردار تشریف دارن
لطفاً الکی از کسی تعریف نکنید که مثل من خام بشه
همه تیکتها رو عکس گرفتم که پاک هم کرد مدرک باشه خواستید میزارم...
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی از آلمان-فرانسه-هلند-انگلیس -رم1=19900, رم2=25000(نوول سرور)
پست شما گزارش شد این جا تاپیک فروش اگر مدارکی دارید تمام در بخش انتقادات قرار دهید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamad2314
پست شما گزارش شد این جا تاپیک فروش اگر مدارکی دارید تمام در بخش انتقادات قرار دهید
آقا خوب کاری کردی گزارش کردی
چرا خودتونو به کوچه علی چپ میزنید شما جواب تیکت های ما رو هم دیشب تا حالا ندادی 20 تومان پول مارو برگردون اصلا نمیخوایم دیگه سرور ازتون ضعیف ترین و بیکفایت ترین هاستینگ از لحاظ فروش و خدمات پس از فروشید شما-گشتیبانی هم آنلاین هست ولی جواب نمیدید من از چت هیستوری هم عکس دارم
چرا میخواین صورت مسیله را پاک کنید
ما رو توی webhosting میشناسند نیازی به تایید شما نیست اگر مدارکی دال بر این که ما مشکلی داریم در بخش انتقادات پست بدبد
لطفا مدیران رسیدگی کنند
کیو میترسونید اتفاقا خوب که میشناسنتون
شما لطف کن لینک بخش مربوطه را بدید تا من همه مدارک را بزارم اونجا
متاسفانه من این بخش را پیدا نکردم
من منتظر لینک برای ارائه مدارک کلاهبرداری شما هستم!
بند ششم قوانین رفع مسئولیت کامل کرده از انجمن وب ه من برای کسایی پست زدم که میخوان اشتباه من رو تکرار کنن و از شما سرویس بگیرن
6- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد .
شما چون پستتون 4 تا است باید مدارک رو به یکی از مدیران ارسال بفرمایید چون برای پست دادن در بخش انتقادات باید تعداد پست هاتون 100 تا باشه و همجنین به حای نقض قوانین فروم و انتقادات در تاپیک فروش اگر مدارکی موجود دارید به مدیریت فروم بفرستید
نوول سرور
جالبه چون پست نزاشتم دلیل نمیشه نارضایتیم را ابراز نکنم
شما اکانت کاربری من رو تو سایتتون حذف کردید با این کارتون نشون دادید که مقصرید
من واقعا متاسف ام برای افراد سودجویی مثل شما -شما که پول را به هر چیزی ترجیح میدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza_zamby
جالبه چون پست نزاشتم دلیل نمیشه نارضایتیم را ابراز نکنم
شما اکانت کاربری من رو تو سایتتون حذف کردید با این کارتون نشون دادید که مقصرید
من واقعا متاسف ام برای افراد سودجویی مثل شما -شما که پول را به هر چیزی ترجیح میدید
به علت تیکت های بی ربط و تهدید اکانت شما به حالت بلاک شده دراومده است
در ضمن توی webhostin ما یک مورد هم تاپیک انتقاد نداشتیم
شما هم اگر مدارک دارید به مدیران ارجا دهید.