پاسخ : 5 گيگ هاست وارز رايگان به مناسبت نوروز
یه اکانت همین الان به من بدید ، نه تست میخوام نه چیزی ، الان من تاپیک شما رو دیدم ، خوشم اومده ،الان هم اکانت رو میخوام ، چرا 25 اسفند؟
در ضمن ، شما فرمودید متخصصی دارید که بطور کامل سرور رو از لحاظ امنیتی زیر نظر میگیره ! ربات هم نمیتونه چنین کاری رو کنه !
بهر حال ، یک اکانت میخوام ، روی دامین domain.com هم ست کنید ، برای من مشخصات رو پ.خ کنید.
ایمیل نمیدم به دلیل : 1- شماره تلفن از شما نداریم ، شماره ثبت هم حتی نداریم ، آدرس سایت هم حتی نداریم ، پس همینجا مطرح کردید ، همینجا میگیریم ، همینجا هم بررسی میکنیم !
جالبه ... هر از چند گاهی یه سوژه سرگرم کننده! واسه بچه های فروم پیدا میشه تا از یکنواختی دربیان ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eparsdata.net
توهین چی؟
فقط سوال کردم
شما نه آدرس سایت میدید ، نه شرکت ، نه شماره تماس ، نه .... نمیشه همینجوری اعتماد کنیم
خوب لازم نيست شما هم اعتماد كنيد نميدونم شما كه يك شركت معتبر خودتو ميدوني براي چي اين حرفها را ميزني مگر من از تو پول ميگيرم كه ميگي اعتماد ؟؟؟
براي سامان هم من فكر ميكنم حرفهايش ارزش جواب دادن ندارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eParsData.Net
این آقا میخواد تایپیک بیاد صفحه اول + ملت رو بزاره سر کار
که داره به هدفـــــــــــــــــش میرســــــــــــه
هست و جواب نمیده ، سابقه دار هم که هست
حتی سایت هم نداره...
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
دوستان بهتره تایپیک رو ترکــــــــــــ کنید و جواب ندید ببینیم 25ام چی میشــــه :103:
تو موقعیتی که همه دنبال هاست وارز هستند ، حتی 1 گیگش ، از مجانی دادن ایشون کاملا مشخصه چه خبرهایی هست.خصوصا تاپیک 40 صفحه ای VPS !
قصد مخالفت و ... ندارم ، ولی این دیگه خیلی ضایعه است 5گیگ وارز رایگان :d :-j
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alibaba
خوب لازم نيست شما هم اعتماد كنيد نميدونم شما كه يك شركت معتبر خودتو ميدوني براي چي اين حرفها را ميزني مگر من از تو پول ميگيرم كه ميگي اعتماد ؟؟؟
براي سامان هم من فكر ميكنم حرفهايش ارزش جواب دادن ندارد
ما باید اعتماد کنیم ، شش ماه روی یک سایت زحمت بکشیم شما سرور رو Shift + Del کنی تکلیف ما چی میشه؟ :-w
دوست عزیز شما گفتید امنیت 100 درصد در ضمن چطوری از حملات دی داس محافظت میکنید .
اصلا میدونید دی داس چی هست ؟ میدونید امینت 100 درصد چی هست .؟ مطمعن باشید دیتا سنتر ها هم همچین ادعایی ندارند که شما نشستی خونتون و نه ادرس و نه شماره تلفن بعدش داری اسم چهار تا شرکت دیگه هم خراب میکنی . تو همون تاپیک قبلی به اندازه کافی اعضا سرگرم شدن . بهتره تاپیک قفل بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alibaba
دوستان براي چي اكانت تست ميخواهند سرويس كه رايگان است سرويس از 25 اسفند عرضه ميشه هر كس ميخواهد ايميل خود و تقاضاي خودش را مطرح كند
بنده در موضوع چند ماه پيش اطلاعات كامل شركت را داده ام اما بنا به دلايلي نميخواهم شماره تلفن را بدهم اگر دوستان سرويس ميخواهند تقاضا دهند وگرنه لطفا اسپم ندهند
خوب عقل سليم ميگه که شرکتی وجود نداره! :104:
اينا همش تبليغات واهی هستش!
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
به نظر من بهتره همه از اين تاپيک بريم بيرون و ديگه جواب نديم!
اگر بقيه پاين منم پايم تا جواب نديم! شرکت ايشون هم مزاحم پيدا نميکنه! :))
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
به نظر من بهتره همه از اين تاپيک بريم بيرون و ديگه جواب نديم!
اگر بقيه پاين منم پايم تا جواب نديم! شرکت ايشون هم مزاحم پيدا نميکنه! :))
آقا بریم بیرون این آقای ..... بفهمه دنیا دست کی هست !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eParsData.Net
ما باید اعتماد کنیم ، شش ماه روی یک سایت زحمت بکشیم شما سرور رو Shift + Del کنی تکلیف ما چی میشه؟ :-w
شما كه خودت سرور داري ؟
چه احتياجي به فضاي من داري؟ مگر سرور خودت امنيت نداره و يا متخصصي ساپورتش نميكنه ؟
من نميدانم چرا در اينگونه پستها هميشه كساني كه هاست فروشي ميكنند اول مياييند و ميگويند تاپيك بايد قفل بشه ؟ مثل AfraWeb.net و eParsData.Net
چرا ميترسنت كه مشتري ها سمت شركتهايي سوق پيدا كنند كه هدفشان اول رضايت مشتري است خوب آنها هم كمي كيفيتشان را بالا ببرند كه بازار رقابتي بشه نه كلاهبرداري و تخريب رقبا .
باز هم من ميگويم همچين چيزي وجود نداره
اين آقا ميگه چون تاپيك را قفل كردند من vps ندادم
اين چه حرف مسخره اي هست ؟ اصلا حرفت قبول ، اگر من مديران را راضي كنم كه تاپيك را باز كنند شما ميايي vps ها را بيرون بدي ؟ اگر شما فقط يك ماه به يك نفر vps رايگان دادي خودم فردا ميرم توي خيابون و تبليغ شركتتو ميكنم /؟ حاضري ؟