گزارش برای enemad ارشال شد.
نمایش نسخه قابل چاپ
گزارش برای enemad ارشال شد.
موضوع به پلیس سایبری فتا نیز ارسال شد: (لینک این تاپیک نیز برای روشن شدن بهتر موضوع ارسال شد)
نقل قول:
هموطن گرامی!
ضمن تقدير و تشكّر از همكاری جنابعالی، پیام شما با موفقیت دريافت شد و در اسرع وقت توسط کارشناسان پلیس فتا بررسی خواهد شد و در صورت نياز با شما تماس گرفته خواهد شد لذا عدم تماس تلفنی يا الكترونيكی با شما بمنزله عدم بررسی پيامتان نيست لذا خواهشمند است از نوشتن پيامهای تكراری بپرهيزيد.
اين پيام بمنزله اعلام وصول پيام شما میباشد.
با تشکّر
مهندس چخبره زنگ زدی پلیس اومده چی شده؟
خیال کردم از دست من شکایت کردی به خودم شک کردم من با پلیس فتا آشنایی دارم و قبلا شکایت کردم اطلاعات خواستید ای دی منو تو نیم باز بزنید بهتون راهنمایی کنم
inventor2012
حتی اگر به نتیجه خاصی نرسید متاسفانه این سابقه برای ایشون در ذهن مسئولان نماد الکترونیک و پلیس سایبری نقش می بنده و در شکایات بعدی ( که امیدوارم هرگز پیش نیاد ) تاثیر گذار خواهد بود.
مهندس شما شکایت کردی و بعد از یک دوره بستگی به نوع شکایت حداکثر یک ماهه با شما تماس میگیرن و شما تنها کاری که باید بکنید برید این ادرس شکایتتونو نحویل بدید بقیه کارهارو خودشون میکنن
ادرس : تهران خسابان شریعتی قبل از طالقانی ---- دادسرای جرایم رایانه ای
یکبار بنده توسط پردیس کلاه سرم رفت کاریی انجام ندادم و به خدا سپردم اما متاسفانه با این روال برخی دیگر از هاستینگ ها هم در رابطه با نحوه کلاه برداری آموزش دیدند
اگر لازم شد این کار رو هم انجام میدم اما نه تنها به خاطر مبلغ ناچیز 22 هزار تومان بلکه به دلیلی که در بالا ذکر کردم.
اگه راهتون دروه من یک یا دو هفته دیگه میرم دادسرا مال شما رو هم میبرم میدم - یه بار قضیتونو میگید چی شده و سر چی کلاه گذاشته