شما نیاز نیست واسه من معلم ادب بشید !نقل قول:
ادب شما در حدي نيست كه بياين در wht سرويس ارائه بدين.
اونقدر ادب دارم که بتونم امثال شماها رو هم ادب کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
شما نیاز نیست واسه من معلم ادب بشید !نقل قول:
ادب شما در حدي نيست كه بياين در wht سرويس ارائه بدين.
اونقدر ادب دارم که بتونم امثال شماها رو هم ادب کنم
صلوات بفرستید
سلام
یکی از دوستان از احترام به مشتری گقت ولی در جوابش باید بگم که این شرکت ها (کسانی که درست سرویس نمیدن به درست و حسابی ها بر نخوره) کل در آمدشون از فروش وی پی اس و ... به هر شخص در ماه اول است چرا که شخص در ماه های بعد هرگز چیزی از اون ها نخواهد خرید بخاطر کیفیت پایین سرویس و عدم پشتیبانی. پس کلا بیخیـــال کیفیت و پشتیبانی میشوند و با خیال راحت روی جذب مشتری جدید ماه اولی ;;) تمرکز می کنند . اینطوری هم دغدغه پشتیبانی رو ندارن هم اینکه درآمد بیشتر و کار کمتر
همین تفکره که باعث میشه شرکت ها و افراد ارائه دهنده ی اینگونه سرویس ها به کیفیت نیندیشند و مشتری سرگردان به سمت سایر سرویس دهندگان (احتمالا تله ها) هدایت بشه
تیکت ها زیاد بود بیخیال شدیم (Ctrl+A & Shift+Del)
خوب عزیز جان شما نباید مشتریتو توی بلاتکلیفی و بدبختی ولش کنی، لا اقل میتونی یک ایمیل به تمام اعضا بفرستی و موضوع رو در میون بگذاری نه اینکه غایم بشین (البته قبول داریم که در چنین مواقعی ممکنه حجم زیاد تیکت آزارتون بده ولی اگر کسی میخواد راحت باشه و اذیت نشه نباید کلا سرویس بده)
کاربران در حال دیدن موضوع: 14 نفر (11 عضو و 3 مهمان) در حال قضاوت هستند ! در آینده مشخص خواهد شد ، شما درست می گید یا بقیه
این تصور شما کاملا اشتباه است دوست عزیز؛ اگر ماه اول فروش ما بود پس چرا 2 سال داریم کار میکنیم ؟! :76: /:) در ضمن اینو میتونم بهت تضمین بدم بنده تا یکسال هم فروش نداشته باشم قادر هستم تا یکسال هزینه سرور را پرداخت کنم. در ضمن درامد 5 ماه شما گردش حساب یکروز بنده است ;)نقل قول:
یکی از دوستان از احترام به مشتری گقت ولی در جوابش باید بگم که این شرکت ها (کسانی که درست سرویس نمیدن به درست و حسابی ها بر نخوره) کل در آمدشون از فروش وی پی اس و ... به هر شخص در ماه اول است چرا که شخص در ماه های بعد هرگز چیزی از اون ها نخواهد خرید بخاطر کیفیت پایین سرویس و عدم پشتیبانی
همانطور که عرض کردم این یک شغل دوم من هست و شغل اصلی بنده اینکار نیست که بخوام تمام وقتم روی اینکار بزارم.
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
اولا شما مشتری ما نیستید پس این موضوع اصلا به شما مربوط نمی شود !
بنده هم قبول دارم سرور مشکل داشت و هنوز هم کمی مشکل دارد و در حال رفع ان هستیم, و با توجه به قوانین OVH که بسیار حساس به Spam , Attack هستند برخی ها این موضوع و بسته شدن ای پی انان توسط دیتاسنتر خودشان را با این موضوع داخل کرده اند.
رایان نت عزیز
گرچه می دونم رو تک وب عقده داری
ولی بهتر در رفتارت تجدید نظر کنی در غیر این صورت به اعتبارت ضربه شدیدی میزنی
مشتری اگر صداقت ببینه با بد ترین چیز ها کنار میاد و درک میکنه
ولی ناسزا گفتن و پیچوندن و عدم پاسخ گویی مشتری و کلافه میکنه و انتظار همکاری ازشون نداشته باش
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
رایان نت عزیز
ولی ناسزا گفتن و پیچوندن و عدم پاسخ گویی مشتری و کلافه میکنه و انتظار همکاری ازشون نداشته باش
خودت میدونی با من چیکار کردی 2 سال پیش !نقل قول:
من به اندازه کافی مشتری دارم. نیازی به مشتری جدید ندارم.نقل قول:
وقتی به مشتری میگی اقا جون از سرور شما Spam , Atack شده IP شما دیتاسنتر بسته mac ان تغییر داده میگه سرور مشکل داره و داری بهانه میاری ! به نظر شما باید چطور جواب این مشتری داد !؟نقل قول: