پاسخ : تاخییر ovh در تحویل سرورهای سری جدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
چقدر این فرانسوی ها روی زیادی دارند واقعا...... وقتی بشون گفتم 8 روزه گذشته خیلی بیش از 72 ساعتی شده که در سایت ذکر شده می کن که :
We hope we can deliver you the access codes of your new server mini-sp under 72 hours. We make the maximum to shorten your wait.
والا 5 روزه هنوز تحویل ندادند .
مثلا قرار بوده 24 ساعتی تحویل بدهند :دی :^o
بدترین ساپورت را ovh داره و واقعا خسته کننده هستند
بهترین ساپورت در دیتاسنترها را من در yesuphost دیدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ertebat7
بدترین ساپورت را ovh داره و واقعا خسته کننده هستند
بهترین ساپورت در دیتاسنترها را من در yesuphost دیدم
سرور مارو بعد 5 روز تحویل دادن ، امروز هم بعد یک هفته به تیکت ما که دو روز قیل دریافت سرور زده بودیم جواب دادن که ارسال شده بابت تاخییر پوزش میطلبیم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
سرور مارو بعد 5 روز تحویل دادن ، امروز هم بعد یک هفته به تیکت ما که دو روز قیل دریافت سرور زده بودیم جواب دادن که ارسال شده بابت تاخییر پوزش میطلبیم !
باز این خوبه عزیز یادم هست سال پش برای یکی از سرورهای ما مشکل پیش امده روز جمعه
این اقایان ساپورت روز دوشنبه پاسخ دادند
حالا فکرش را بکن سرور قطع شده مشتری ها مدام زنگ میزنن این اقایان با خیال راحت 72 ساعت بعد مشکل ما را حل کردند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ertebat7
باز این خوبه عزیز یادم هست سال پش برای یکی از سرورهای ما مشکل پیش امده روز جمعه
این اقایان ساپورت روز دوشنبه پاسخ دادند
حالا فکرش را بکن سرور قطع شده مشتری ها مدام زنگ میزنن این اقایان با خیال راحت 72 ساعت بعد مشکل ما را حل کردند
بله ،
اما رداستیشن آفر گذاشته بود دقیقا سر وقت سرور را تحویل دادند .
فکر کنم مهندسین فرانسوی در حال ساخت سرور ها هستند :-&
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
بله ،
اما رداستیشن آفر گذاشته بود دقیقا سر وقت سرور را تحویل دادند .
فکر کنم مهندسین فرانسوی در حال ساخت سرور ها هستند :-&
اره. رداستیشن خیلی سر وقت هستن. ساعت 2 شب سفارش دادم، ساعت 10 صبح تحویل گرفتم. خیلی سریع هستن
ولی Ovh اولین باری هست که سرور گرفتم.
دیتاشک هم افتضافحه!
لوکیشن کانادا رو واسه من دو روزه تحوبل دادند اما فرانسه رو الان 5 روزه که تحویل ندادند ، ظاهرا این مشکل تاخیر دامنگیر همه کاربران شده OVH.com - Waiting 3 Days For Server Setup - No replies - Dedicated Server - Web Hosting Talk
خدا رو شکر که بعضی از دیتاسنتر ها با ایران مشکل ندارند ...
من یه سرور برای سایت دانلود سفارش دادم از او وی اچ 3-4 روز پیش(البته دوباره فروختمش:d)تحویلش 1 روز طول کشید.یه روزو 5-6 ساعت!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
دوستانی که از کیمسوفی سرور میگیرن دقت کنن ، تغییرات و محدودیت های جدیدی اعمال شده
*: Availability subject to validation of your order and within the limits of available stocks.
Usage: Personal Server. Not authorized for resale. Limited to 3 servers per person or entity.
Available only for residents of the European Union.
سرور های فروخته شده فقط برای استفاده شخصیه و مجاز به ریسل یا فروش مجدد نیستید. هر شخص فقط 3 سرور کیمسوفی میتونه تهیه کنه که فکر کنم منظور هر پنل هستش.
در حال حاضر فقط به افراد مقیم اتحادیه اروپا فروخته میشه !
در ضمن در حال حاضر به کسی نمایندگی یا ریسلری نمیدن چون در حال اعمال تغییرات برای دادن نمایندگی و یا ریسلری هستن
خیلی هم خوب!
دیتاسنتر پاسخ تیکت رو داد و در پاسخی تیکتی که گفته بودم به تصور من محدودیت برای سرویس های جدید خواهد بود و نه قدیمی و امکان سفارش تا 3 عدد هست گفتن که درست هست محدودیت اعلام کردیم به 3 سرور و....به شما تحویل می دهیم اما سفارش دیگری ثبت نکنید. زمان بیشتری باید منتظر بمانید برای تحویل سرور.