به نظر من سرور های او وی اچ بهتر از رد استیشن باشند البته من با هر دو این دیتاسنتر کار نگرده ام ولی از فروشندگان هر دو و استفاده کنندگان هر دو شنیده ام درباره این دو دیتاسنتر .
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من سرور های او وی اچ بهتر از رد استیشن باشند البته من با هر دو این دیتاسنتر کار نگرده ام ولی از فروشندگان هر دو و استفاده کنندگان هر دو شنیده ام درباره این دو دیتاسنتر .
باسلام
نمیدانم شما چه زمان از این دیتاسنتر سرویس داشته اید. این سیاست از اوایل امسال قرار داده شده است. سال پیش از نیمه دوم سال دو نوع پورت ارائه میدادند. پورت پریمیوم و پورت بالک. که پورت پریمیوم بهترین نوع بود و پورت بالک تضمینی برای سرعت آن وجود نداشت و نوسان سرعت داشت. قبل از آن هم یک نوع پهنای باند بود و آن هم پریمیوم.
در حال حاضر هم دیتاسنتر گارانتی میکند که سرعت پورت شما کمتر از 200مگابیت نرسد. در حال حاضر سرعت نرمال بر روی یک سرور خام چیزی بالغ بر 40 الی 70 مگابایت میباشد. یعنی چیزی بالغ بر 320 الی 560مگابیت.
در مورد پورت دیتاسنتر هم باهمکاری شرکت ویرجین تا چهار ماه آینده یک خط فیبر با سرعت 100گیگابیت در ثانیه به شبکه دیتاسنتر اضافه خواهد شد.
موفق باشید
من خودم از دیتاسنتر ovh استفاده میکنم راضی هستم
پیشنهاد میکنم ovh بگیری
الانم آفر خوبی خورده
آقا چرا اینقدر بحث و کار زیادی :دی
بابا ما یه سوال کردیم.
حالا اصلا به نظر شما چقدر مهمه که یه سرور ماکس چقدر سرعت بده اونم برای ایرانی جماعت که ته سرعتشون برای اینترنت نهایت نهایت 4 مگ باشه که بخواد 512 کیلوبیت دانلود بده؟
الان من فقط میخواستم در مورد گیر دادن و اینا بدونم که آخرم کامل نفهمیدم گیره یا نه، یه چیز دیگه هم کیفیت هاردش بود که پرسیدم و فقط گفتن توشیبا و هیتاچی ، معلوم نشد آکبند یا داغون :دی
سلام
من یه سرور E3-1240v2 از رد استیشن دارم
سرعت پورتشو با 2 تا فایل شانسی انتخاب و تست کردم
عکس گرفتم ببینید تا 100مگبایت در ثانیه هم سرعت دانلودش رفت
فایل پیوست 14812