برای سرور های کاندا مشکلی چیش امد سرور ما خاموش شده و سایتشون باز نیمشه برای بقیه همین مشکل هست یا فقط ما این طور هست
نمایش نسخه قابل چاپ
برای سرور های کاندا مشکلی چیش امد سرور ما خاموش شده و سایتشون باز نیمشه برای بقیه همین مشکل هست یا فقط ما این طور هست
درود
دوستان گرامی بنده گفتم مشکل چی هست لطفا اسپم ندید!
و شکیبا باشید!
چرا آی دیشون بن شده مشکلی پیش اومده ..سرور ها هم بالا نمی آیند
دوست عزیز چندین بار تکرار شب مشکل حل خواهد شد !
=================
درودliveserver@att.net
ایدی یاهو پشتیبانی عوض شده!
این ایدی به صورت مستر ایدی هست و دیگر عوض نخواهد شد!
تا درودی دیگر بدرود
درود
اخبار جدیدی که امیر عزیز به دست بنده رسونده!
====
دوستان عزیز مشکلی در سرور آمریکا و کانادا پیش آمده که به دیتاسنتر اطلاع دادیم دیتاسنتر هم گفت مشکل حل شده و بزودی سرورتون در دسترس است ، لطفآ کمی صبور باشید امشب سرور در دسترس است..
پس سرور انگلیس چی شده؟؟و چرا بعد از ریستی که کردم هنوز بالا نیومده ...آقا درست کنین ما آبرومون رفت
دوست عزیز تصمیم به تعطیلی گرفتین اعلام کنید که ما تکلیف رو بدونیم ..سرور آمریکات آپگرید داره میشه سرور انگلیست چشه !!! بن هم که شدید و نمیگید دلیلش چی هست ..یه کاربر دیگه هم داره هی جواب مارو میده که کاربر شماست نه مسئول شما..یا اینکه مسئول شماست و بازار گرم بوده ..لطفا بگید ما بدونیم چیکار باید بکنیم..
سرور انگلیس هیچ مشکلی نداره دوست عزیز
و امیدوارم این مشکل به زودی برطرف شه
سلام اقایون من الان باهاشون تلفنی صحبت کردم. واقعا ما چطور ادمایی هستیم؟!! چرا وقتی یکی دچار مشکل میشه حی لگد میزنیم پایین تر بره؟ خیلی ناراحت بود میگفت زمانی که برای یوزر های کانفیگ رایگان انجام میدیم.... زمانی که یه ماه پول ندارند وضعشون خرابه اون ماه رو بهشون میگذریم. قیمت هارو مناسب میدیم به مشتری با این شرایط مملکت و قیمت ارز فشار نیاد واقعا باید یوزر ها بیان همچین حرفایی بزنند؟ سرور رو دیتا سنتر OVH به اشتباه قطع کرده یه سری ای پی ابیوز اومده بوده در حالی که اون ای پی ها ماله سرور اینا نبوده و هاست هم رو همین سرور هست... از صبح اینارو معطل کردند تا بررسی بشه.. از شانس بد اینا یوزرشون هم بن هست نمیتونن جواب بدن ولی دوستی که میگید یاهو نیست بیچاره من از صبح هر موقع چک کردم انلاین بوده که... liveserver@att.net اون اقایی که میگی ۲-۳ روزه ابیوز اومده.. ایشون گفت بت بگم : من از قصد سرورت رو نبستم که دیتا سنتر براتون ابیوز فرستاده بنده هم متن رو به شما دادم قرار شده بود باهم مشکل رو حل کنیم. بعد اینه جواب بنده؟ رفیقا ابروی کسی توپ فوتبال نیست که هر کسی خواست به هر طرف شوتش کنه... تهمت زدن هم به همین روز های عزیز گناهش ۲ براره تو این ماه... من خودم یه ایمیل فرستاده بودم براشون که بابتش عذر خواهی کردم... خیلی اعصابم خراب شد.
شما بفرما بگو ما تا کی باید تا ساعاتی دیگه صبور باشیم تا مشکل حل بشه ؟؟؟آبروی ما هم داره میره مگه فقط شما آبرو دارید دوست عزیز ..