پاسخ : آفر ویژه ـ«سرویس پر سرعت»ـ ، پورت 1 گیگابیت داپلکس همراه با هارد raid10 از هلند و آمریکا
من برای کار روزانه نیاز دارم (در حد آپلود دانلود یا چک کردن فایل ها و کنترل vmware و ...) آیا 512 مگ رم کافی هست (قبلا یک سرور رم 256 داشتم ولی عالی بود سرعت همه چیزش !!) ؟ نمیخوام سرعت و پردازش VPS کم باشه و یک 512 real رو به 100 تا از این 2 گیگ رم های 20 تومنی نمیدم !
اگر سرویس های شما اینطوری هست که سفارش بدم
پاسخ : آفر ویژه ـ«سرویس پر سرعت»ـ ، پورت 1 گیگابیت داپلکس همراه با هارد raid10 از هلند و آمریکا
سلام
من با جناب بهلولی مشورت کردم به عنوان یه مشتری جدید واقعا راضی بودم ... =d>
تمام سوالات من رو با صبر و حوصله پاسخ دادن، کاری که جاهای دیگه خیلی شیک هر پاسخشون 1 روز طول میکشه و گاها پاسخ های نا مربوط هم میدن .... انشالله که مشتری خوبی براشون باشیمو مثله امروز زیاد اذیتشون نکنیم.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
تخفیف ویژه برای 5 نفر بعدی که سرور هلند تهیه می کنند :
رم 256 = 10 گیگابایت هارد اضافه
رم 512 = 20 گیگابایت هارد اضافه
رم 1024= 30 گیگابایت هارد اضافه
تعلق میگیرد .
برای خرید می توانید با اطلاعات در امضا با ما در تماس باشید .
میکروتیک | لوگین vps ارائه دهنده انواع سرور
جناب بهلولی از این آفر چیزی مونده تهش؟ :-s
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_asad
جناب بهلولی از این آفر چیزی مونده تهش؟ :-s
اگر صفحه قبلی را مطالعه فرمایید 3 عدد موجود بود برای هر پلن یک عدد که پلن 512 نصیب scorp شد که بالاتر از شما پست دادند الان 2 عدد باقی هست .
که فقط شامل رم 256 و 1024 می شود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scorp
من برای کار روزانه نیاز دارم (در حد آپلود دانلود یا چک کردن فایل ها و کنترل vmware و ...) آیا 512 مگ رم کافی هست (قبلا یک سرور رم 256 داشتم ولی عالی بود سرعت همه چیزش !!) ؟ نمیخوام سرعت و پردازش VPS کم باشه و یک 512 real رو به 100 تا از این 2 گیگ رم های 20 تومنی نمیدم !
اگر سرویس های شما اینطوری هست که سفارش بدم
سرویس این دوستمون با 20 گیگابایت هارد اضافه تحویل داده شد . :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fereydoon1
وی پی اس از لوکیشن هلند گرفتیم - پشتیبانی فوق اعاده ایشون
بسیار عالی
انشالله که همیشه راضی باشید .
تمامی کسانی که سفارش خود را ثبت کرده اند امروز سفارش انها تحویل داده می شود
زمان تحویل سرویس 2 الی 24 ساعت می باشد.
تمامی سرویسها تحویل داده شد . :53:
نقل قول:
تخفیف ویژه برای 2 نفر بعدی که سرور هلند تهیه می کنند :
رم 256 = 10 گیگابایت هارد اضافه
رم 512 = 20 گیگابایت هارد اضافه (ظرفیت این پلن تمام شده)
رم 1024= 30 گیگابایت هارد اضافه
تعلق میگیرد .
برای خرید می توانید با اطلاعات در امضا با ما در تماس باشید .
میکروتیک | لوگین vps ارائه دهنده انواع سرور
فقط دو عدد دیگر برای کاربران wht موجود می باشد .
دوستانی که آفر با هارد بالا نیاز دارند می توانند با پشتیبانی در تماس باشند .
سرویسهای هلند تعداد کمی موجود است برای خرید اطلاعات در امضا در تماس باشید .