درسته ولی دولت که میبینه نمی تونه با اونتا مبارزه کنه قانون کشتار جمعی میده . مثل اون موقع که *****ینگ ایمیل می زد سایت های فلان و بهمان باید مسدود بشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
بازم فرقی نمیکنه 10000 تا سایت هم نشن 100 تا باز میرن از اونا میخرن.مشکلشون اینه که نمیخوان ما اینترنت داشته باشیم دارن همش محدود میکنن تا کجا؟ اگه همین وضع پیش بره کم کم اینترنتم میبندن هیچ غلطی هم مردم نمیکنن.اهل جو سازی نیستم که بگم اینترانت اومد اینترنت رفت ولی واقعیته زمینه سازیش شده کم کم اگه لازم باشه نتم قطع میکنن.حالا شما برو بپرس چرا؟ مثلا بپرس چرا مکالمه تصویری نداره رایتل؟ پرسیدی جوابشم به من بگو:d
جالب اینجاست که صدامون هم به هیچ جا نمیرسه.همه با هم دست به یکی هستن.ماشالا دولت و مجلس و صدا سیما که اونم مال دولته هماهنگن.پس انتظار دارید که کی به حرفمون گوش بده؟
دوستان از امروز رسما همه زنگ بزنید صدای مردم شبکه خبر تا صدای ما رو به گوش مسئولین یرسونند :-|:))
بعد کلمه کلیدی فروش سرور مجازی که جزو ممنوعه شناخته شد سایتی هایی که فروش سرور مجازی توشون هست فیلت-ر-ینگ اونا فیلت-ر می کنه
:)
یک اشتباهی شده ترجمه vp n اشتباه نوشتند
پارس انلاین
ј تبیان -
و....
به این مسائل دامن نزنید ، چیزی که اونا میخوان :)
آقا چرا انقدر کشش میدین ؟
فقط بچه های وب هاستینگ تالک نیستند که سرور مجازی میفروشند
شرکت های بزرگ ایرانی هستند که تو کار سرور مجازی هستند
اما یه تفاوتی با بچه های اینجا دارند اونا اینه که به کسایی که برای اکانتینگ میخوان سرور نمیدهند
من فکر میکنم یک سیاست هستش.
که دلیل های مختلف داره این کارشون
این کار رو خیلی زود تر از اینها باید میکردن.. و خیلی هم باید سخت گیری کنن تا یه عده کاسه کوزه شون رو جمع کنن برن..این vps فروشی شده شیطون بازار!!! ***ی و کلاه برداری توش موج میزنه تا جایبی که بچه های 16 ساله از باباشون پول میگیرن میان سرور میفروشن!!!=))
برای این حرفه شخص باید سواد لازم رو داشته باشه! مثلا مدرکه مربوطه رو اخذ کنه و مدارک رسمی مربوطه رو داشته باشه که قابل پیگیری باشه نه این که بره به اسمه مامانش از payline درگاه پرداخت بگیره(قابل توجه بعضی هاااا)
امیدوارم وب هاستینگ تالک همون طور که به قانون جهانی احترام میگزاره و فروش سرور warez رو ممنوع کرد فروش سرور مجازی رو هم برای بعضی هااا ممنوع کنه
در کل نظم و قانون خوبه...
وقتی میرید بازار فروشنده ها دو دسته هستن یکی مغازه دارن و جزء اصناف هستن در کنار اونها دست فروش ها و دوره گرد ها هستن که هیچ تضمین و تعهدی روی چیزی که میفروشن نیست.
بنظر من این قانون کار دست فروش ها رو مختل میکنه...بقیه نباید نگران باشند