پاسخ : آيا ميدانستيد ؟ زرين پال، درگاه مستقيم و لوگوی سايت شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SUNSERVERS
شما تو کدوم تاپیک شد جواب ما رو بدید؟! پاس بدید این ور و اون ور. ادب رو تو مگه رعایت می کنی که از بقیه انتظار داری؟! شما که شعور صحبت با مشتری نداری چطور درگاه میدی دست ملت؟ مشتری ازت انتقاد میگنه بهش میگی بی ادب؟!!!! جالبه. سیستم جالبی دارید شما!!!
احتمالا شما صحبت کردن با ادب رو بلد نيستيد که به شما پاسخ داده نشده.
والا پاسخ ساير کاربران داده ميشه.
شما واژه ای رو به کار برديد که در حد شان و شخصيت بچه های اين انجمن نبود. بهتره ياد بگيريد چی رو کجا به کار ببريد.
لطفا در صورتی که ميتونيد درست صحبت کنيد تاپيک رو ادامه بديد در غير اينصورت تاپيک رو از موضوع اصلی اون خارج نکنيد. ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
شما واژه ای رو به کار برديد که در حد شان و شخصيت بچه های اين انجمن نبود. بهتره ياد بگيريد چی رو کجا به کار ببريد.
لطفا در صورتی که ميتونيد درست صحبت کنيد تاپيک رو ادامه بديد در غير اينصورت تاپيک رو از موضوع اصلی اون خارج نکنيد. ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
همیشه همینه . اولش یه سوال می پرسم شما به هم میریزی بعد حمله می کنی به من! سوالی نیست چون هیج توجیهی برای اون چیزی که عنوان کردم قابل قبول نیست. من چه بی ادبی به شما توی پست اولم کردم؟! گفتم طمع تون رو کم کنید ، کارمزدهای شما خیلی بالاست و زمان واریز تون منطقی نیست. شما می گید با ادب باش!!!!
اگر میخاین بیام اینجا بگم آفرین به به که لوگوی ما رو میذارید تو درگاه سامان ولی پول ما رو یک ماه بعد درخواست واریز می کنید و نصفش رو تحت عنوان کارمزد ازش کم می کنید ، شرمنده. باز هم میگم زرین پال سیستمی هست که هیچ قابلیت منحصر به فردی نسبت به رقبا نداره و حتی در خیلی از موارد بسیار ضعیف تر و غیر حرفه ای تر عمل می کنه. حتی اینترفیس زرین پال فوق العاده ایراد دار هست بماند که طرز تفکر گرداننده گانش چه چیزی هست. من به عنوان یک مشتری سابق که با زرین پال کار کردم تا این نارضایتی رو از سیستم شما دارم. این مواردی که گقتم چیزی بود که باعث شد من و امثال من از سیستم شما استفاده نکنند. وقتی رقبای شما خدمات بهتر و ارزون تری ارایه می دن دلیلی نداره سرویس پایین تر رو با هزینه بالاتری به من تحمیل کنید! نیاز مشتری لوگوش توی درگاه نیست ، شما اگر میخاین مفید باشید این ایرادات اساسی تون رو رفع کنید بعد.
آیا شما حق دارید پول بنده رو یک ماه توی حساب تون مانده و بعد از یک ماه درخواست واریز دادم ۱۵ روز توی حساب تون نگهدارید و بعد هر وقت پول دست تون اومد واریز کنید؟آیا سیستم شما امین و حافظ منافع مشتری هست یا خودش؟! پی پال هم که سیاست برگشت هزینه رو تا ۴۵ روز داره پول مشتری رو ۱۵ روز بعد واریز نمی کنه شما که همچین سیاستی هم ندارید چه دلیل جز کسر بودجه و یا طمع تون برای استفاده از پول مشتری دارید؟!
چه سرویس فوق العاده ای از طرف شما به مشتری داده میشه که باید در ازاش کارمزد فضایی و زمان انتظار طولانی از طرفش تحمل بشه؟
لطفا جواب سوالات من رو اگر بی ادبی به جنابغالی نمی دوند بدید
نقل قول:
همیشه همینه . اولش یه سوال می پرسم شما به هم میریزی بعد حمله می کنی به من! سوالی نیست چون هیج توجیهی برای اون چیزی که عنوان کردم قابل قبول نیست. من چه بی ادبی به شما توی پست اولم کردم؟! گفتم طمع تون رو کم کنید ، کارمزدهای شما خیلی بالاست و زمان واریز تون منطقی نیست. شما می گید با ادب باش!!!!
اگر تهمت زدن به طمع کار بودن برای شما عين ادب هست برای کاربران اين انجمن و عزيزانی که در کمال ادب و احترام هميشه سعی کردن مشکلات خودشون رو بيان کنن و حل کنن دور از ادب هست. يک موضوع خيلی ساده هست. شما نبايد جوری که جای ديگه ديگران با شما صحبت ميکنن تو يک جمع عمومی صحبت کنيد. اينکه شما به ديگران تهمت بزنيد دور از شان اين انجمن هست. البته انتظار اين ميره که مديران به شما تذکر بدن تا طرز صحبت کردن خودتون رو در يک جمع عمومی اصلاح کنيد. هر چند که اگر اصلاح هم نکنيد چيزی از ارزش ديگران کم نميشه و اين شما هستيد که در نزد ديگران کوچيک ميشيد. به هر حال من دوستانه از شما خواهش ميکنم مقداری در رفتار خودتون و طرز بيان و صحبت کردن خودتون تجديد نظر کنيد.
نقل قول:
اگر میخاین بیام اینجا بگم آفرین به به که لوگوی ما رو میذارید تو درگاه سامان ولی پول ما رو یک ماه بعد درخواست واریز می کنید و نصفش رو تحت عنوان کارمزد ازش کم می کنید ، شرمنده.
من فکر ميکنم شما کلا تا حالا با سيستم زرين پال کار نکرديد چون اگر کار کرده بوديد ميدونستيد که کارمزد زرين پال نصف پولی که درخواست ميديد نيست. کارمزد زرين پال (در بيشترين حالت) 2.5% هست. که تنها در ازای تراکنش های خروجی کسر ميشه. زمان واريز تراکنش های خروجی هم 1 ماه نيست و برای کاربران نقره ای تنها 3 تا 4 روز کاری بعد از درخواست هست که اين موضوع هم به خاطر تضمين تراکنش ها هست که تا الان خيلی در مورد اون بحث شده. اينکه سايت های ديگه ای هم ادعای اين مورد رو داشته باشن خيلی خوب هست و هيچ مشکلی نيست. اين مشتری هست که تشخيص ميده در زمان خريد به کدوم درگاه بيشتر ميتونه اعتماد کنه و از کدام درگاه راحتتر ميتونه بعد از خريد به نتيجه برسه. بارها پيش اومده کاربران همين انجمن بعد از خريد به مشکل خوردن و فروشنده محصول يا سرويس رو بهشون تحويل نداده که مطابق قوانين زرين پال پيگيری کردن و تونستن طبق قانون زرين پال سرويس خودشون رو تحويل بگيرن يا وجه خودشون رو پس بگيرن.
نقل قول:
باز هم میگم زرین پال سیستمی هست که هیچ قابلیت منحصر به فردی نسبت به رقبا نداره و حتی در خیلی از موارد بسیار ضعیف تر و غیر حرفه ای تر عمل می کنه. حتی اینترفیس زرین پال فوق العاده ایراد دار هست بماند که طرز تفکر گرداننده گانش چه چیزی هست. من به عنوان یک مشتری سابق که با زرین پال کار کردم تا این نارضایتی رو از سیستم شما دارم. این مواردی که گقتم چیزی بود که باعث شد من و امثال من از سیستم شما استفاده نکنند.
البته اين نظر شخصی شما هست و نميشه به جمع تعميم داد. خوشبختانه وضعيت زرين پال حرکت رو به جلو هست و تونسته روز به روز بر تعداد پذيرنده های خودش اضافه کنه. ضمن اينکه زرين پال يکی از شرکت های متفاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هست که پيش از اين به تاييد اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی رسيده. مقايسه زرين پال با يک سايتی که حتی يک نشانی و آدرس صحيح از خودش نداره کار درستی نيست. کما اينکه مقايسه يک شرکت تجارت الکترونيک وابسته به بانک با يک شرکت فعال در عرصه تجارت الکترونيک نوپا کار درستی نيست.
نقل قول:
وقتی رقبای شما خدمات بهتر و ارزون تری ارایه می دن دلیلی نداره سرویس پایین تر رو با هزینه بالاتری به من تحمیل کنید!
کسی چيزی رو به کاربران تحميل نکرده و کاربران در انتخاب سرويس دهنده خودشون کاملا مختار هستند. هزينه زرين پال به صورت معقول تنظيم شده و از خيلی از سايت های مشابه پايين تر هم هست.
نقل قول:
نیاز مشتری لوگوش توی درگاه نیست،
اين نظر شخصی شماست. اما خيلی از کاربران دوست دارن درگاه پرداختی به نام وبسايت خودشون داشته باشن که به صورت قانونی برای سايتشون درخواست شده و فعال شده.
نقل قول:
شما اگر میخاین مفید باشید این ایرادات اساسی تون رو رفع کنید بعد.
هميشه در جهت رفع ايرادات حرکت ميکنيم و انشالله در آينده هم همينطور خواهيم بود.
نقل قول:
آیا شما حق دارید پول بنده رو یک ماه توی حساب تون مانده و بعد از یک ماه درخواست واریز دادم ۱۵ روز توی حساب تون نگهدارید
همونطور که گفتم شما کلا با زرين پال کار نکرديد چون اگر کار کرده بوديد ميدونستيد که زمان واريز تراکنش های خروجی برای کاربران نقره ای 3 تا 4 روز کاری بعد از درخواست و برای کاربران طلائی 8 تا 36 ساعت کارب بعد از درخواست هست.
نقل قول:
پی پال هم که سیاست برگشت هزینه رو تا ۴۵ روز داره پول مشتری رو ۱۵ روز بعد واریز نمی کنه شما که همچین سیاستی هم ندارید چه دلیل جز کسر بودجه و یا طمع تون برای استفاده از پول مشتری دارید؟!
چه سرویس فوق العاده ای از طرف شما به مشتری داده میشه که باید در ازاش کارمزد فضایی و زمان انتظار طولانی از طرفش تحمل بشه؟
سايتی که نام ميبريد هم رقيب های خيلی زيادی داره که کارمزد های کمتر و شرايط بهتری دارن. اما اين سايت هست که بين رقيب های خودش مطرح شده و داره فعاليت ميکنه. يکی از اصول اوليه هر تجارتی اين هست که منابع درآمد اون درست و صحيح تنظيم بشه و سود متناسب با خدمات تنظيم بشه. برای شما مثالی ميزنم از فعاليت خودتون. شما سرويس مجازی ارائه ميديد و همکاران شما هم سرويس مجازی ارائه ميدن. هر کسی هم با قيمتی ارائه ميده. اما اين مشتری هست که با توجه به پارامترهای مختلف که يکی از اونها کيفيت سرويس دهی هست سرويس دهنده مورد نظر خودش رو انتخاب ميکنه. اگر قيمت ها و سود ها به طور صحيح مشخص بشن اون تجارت سر پا ميمونه و ميتونه به فعاليت خودش ادامه بده و اگر سودش مشخص نباشه نتيجه اون قطعی مکرر سرويس ها و سرويس دهنده هست. نمونه اون هم سايت شما هست که از صبح تا الان بالا نمياد و ميشه دليل اون رو ديد محدود شما به تجارت دونست که به خاطر صحيح نبودن بيزنستون به اين وضعيت رسيديد. فعاليت در دنيای مجازی مشابه يک دو ماراتن هست. اينکه تو وسط ميدان دو يک رقيب جلوتر باشه ملاک نيست. مهم اين هست که چه کسی با چه استراژی و سودی تا پايان خط حرکت ميکنه و بيشترين سود زو ميبره.
خوشبختانه از زمان راه اندازی وب گيت و زرين گيت زرين پال سايت های زيادی با زرين پال همراه هستند و بيشتر هدف زرين پال هم جذب پذيرندگان بزرگ بوده که تونسته با ارائه پيشنهادات مناسب اونها رو به جمع 9000 پذيرنده زرين پال پيوند بزنه. نمونه اون رو ميشه سايت های بزرگی دونست که در کنار درگاه های پرداخت بانکی خودشون از درگاه زرين پال استفاده ميکنن و با زرين پال همراه هستند. انشالله در آينده هم با ارائه سرويس های مناسب تر و جديد اين جمع بزرگ پذيرندگان رو بزرگتر خواهيم کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
اگر تهمت زدن به طمع کار بودن برای شما عين ادب هست برای کاربران اين انجمن و عزيزانی که در کمال ادب و احترام هميشه سعی کردن مشکلات خودشون رو بيان کنن و حل کنن دور از ادب هست. يک موضوع خيلی ساده هست. شما نبايد جوری که جای ديگه ديگران با شما صحبت ميکنن تو يک جمع عمومی صحبت کنيد. اينکه شما به ديگران تهمت بزنيد دور از شان اين انجمن هست. البته انتظار اين ميره که مديران به شما تذکر بدن تا طرز صحبت کردن خودتون رو در يک جمع عمومی اصلاح کنيد. هر چند که اگر اصلاح هم نکنيد چيزی از ارزش ديگران کم نميشه و اين شما هستيد که در نزد ديگران کوچيک ميشيد. به هر حال من دوستانه از شما خواهش ميکنم مقداری در رفتار خودتون و طرز بيان و صحبت کردن خودتون تجديد نظر کنيد.
من فکر ميکنم شما کلا تا حالا با سيستم زرين پال کار نکرديد چون اگر کار کرده بوديد ميدونستيد که کارمزد زرين پال نصف پولی که درخواست ميديد نيست. کارمزد زرين پال (در بيشترين حالت) 2.5% هست. که تنها در ازای تراکنش های خروجی کسر ميشه. زمان واريز تراکنش های خروجی هم 1 ماه نيست و برای کاربران نقره ای تنها 3 تا 4 روز کاری بعد از درخواست هست که اين موضوع هم به خاطر تضمين تراکنش ها هست که تا الان خيلی در مورد اون بحث شده. اينکه سايت های ديگه ای هم ادعای اين مورد رو داشته باشن خيلی خوب هست و هيچ مشکلی نيست. اين مشتری هست که تشخيص ميده در زمان خريد به کدوم درگاه بيشتر ميتونه اعتماد کنه و از کدام درگاه راحتتر ميتونه بعد از خريد به نتيجه برسه. بارها پيش اومده کاربران همين انجمن بعد از خريد به مشکل خوردن و فروشنده محصول يا سرويس رو بهشون تحويل نداده که مطابق قوانين زرين پال پيگيری کردن و تونستن طبق قانون زرين پال سرويس خودشون رو تحويل بگيرن يا وجه خودشون رو پس بگيرن.
البته اين نظر شخصی شما هست و نميشه به جمع تعميم داد. خوشبختانه وضعيت زرين پال حرکت رو به جلو هست و تونسته روز به روز بر تعداد پذيرنده های خودش اضافه کنه. ضمن اينکه زرين پال يکی از شرکت های متفاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هست که پيش از اين به تاييد اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی رسيده. مقايسه زرين پال با يک سايتی که حتی يک نشانی و آدرس صحيح از خودش نداره کار درستی نيست. کما اينکه مقايسه يک شرکت تجارت الکترونيک وابسته به بانک با يک شرکت فعال در عرصه تجارت الکترونيک نوپا کار درستی نيست.
کسی چيزی رو به کاربران تحميل نکرده و کاربران در انتخاب سرويس دهنده خودشون کاملا مختار هستند. هزينه زرين پال به صورت معقول تنظيم شده و از خيلی از سايت های مشابه پايين تر هم هست.
اين نظر شخصی شماست. اما خيلی از کاربران دوست دارن درگاه پرداختی به نام وبسايت خودشون داشته باشن که به صورت قانونی برای سايتشون درخواست شده و فعال شده.
هميشه در جهت رفع ايرادات حرکت ميکنيم و انشالله در آينده هم همينطور خواهيم بود.
همونطور که گفتم شما کلا با زرين پال کار نکرديد چون اگر کار کرده بوديد ميدونستيد که زمان واريز تراکنش های خروجی برای کاربران نقره ای 3 تا 4 روز کاری بعد از درخواست و برای کاربران طلائی 8 تا 36 ساعت کارب بعد از درخواست هست.
سايتی که نام ميبريد هم رقيب های خيلی زيادی داره که کارمزد های کمتر و شرايط بهتری دارن. اما اين سايت هست که بين رقيب های خودش مطرح شده و داره فعاليت ميکنه. يکی از اصول اوليه هر تجارتی اين هست که منابع درآمد اون درست و صحيح تنظيم بشه و سود متناسب با خدمات تنظيم بشه. برای شما مثالی ميزنم از فعاليت خودتون. شما سرويس مجازی ارائه ميديد و همکاران شما هم سرويس مجازی ارائه ميدن. هر کسی هم با قيمتی ارائه ميده. اما اين مشتری هست که با توجه به پارامترهای مختلف که يکی از اونها کيفيت سرويس دهی هست سرويس دهنده مورد نظر خودش رو انتخاب ميکنه. اگر قيمت ها و سود ها به طور صحيح مشخص بشن اون تجارت سر پا ميمونه و ميتونه به فعاليت خودش ادامه بده و اگر سودش مشخص نباشه نتيجه اون قطعی مکرر سرويس ها و سرويس دهنده هست. نمونه اون هم سايت شما هست که از صبح تا الان بالا نمياد و ميشه دليل اون رو ديد محدود شما به تجارت دونست که به خاطر صحيح نبودن بيزنستون به اين وضعيت رسيديد. فعاليت در دنيای مجازی مشابه يک دو ماراتن هست. اينکه تو وسط ميدان دو يک رقيب جلوتر باشه ملاک نيست. مهم اين هست که چه کسی با چه استراژی و سودی تا پايان خط حرکت ميکنه و بيشترين سود زو ميبره.
خوشبختانه از زمان راه اندازی وب گيت و زرين گيت زرين پال سايت های زيادی با زرين پال همراه هستند و بيشتر هدف زرين پال هم جذب پذيرندگان بزرگ بوده که تونسته با ارائه پيشنهادات مناسب اونها رو به جمع 9000 پذيرنده زرين پال پيوند بزنه. نمونه اون رو ميشه سايت های بزرگی دونست که در کنار درگاه های پرداخت بانکی خودشون از درگاه زرين پال استفاده ميکنن و با زرين پال همراه هستند. انشالله در آينده هم با ارائه سرويس های مناسب تر و جديد اين جمع بزرگ پذيرندگان رو بزرگتر خواهيم کرد.
به جای جواب دادن باز همون حرف های همیشگی خودتون رو می زنید، پی پال رو مثال زدم نگفتم شما خودت رو با اون مقایسه کن!!!! پی پال منحصر به فرد هست اونقدر خدمات دیگه اش و گستردگی اش بالا هست که برای خودش برندی هست و اسمش تضمین کننده برای سایت ها هست، شما اعتماد به نفس بالایی داری که خودت رو در حد اون میدونی و با اون مقایسه می کنی.
ضمنا بحث تضمین تراکنش ها هم کلاهی هست که سر کسانی میره که غیر از زرین پال کسی رو نمیشناسند. من به شما می گم مشتری تون بودم شما میگی کار نکردی! خصلت ما ایرانی ها همینه ، جنبه انتقاد نداریم وقتی هم میشه به جای جواب به طرف حمله می کنیم.
۹۰۰۰ پذیرنده تون چندتاش سایت های معتبر هستند که بیانش می کنید؟! ۸۰ درصد سایت های ایرانی که از درگاه های واسط مثل شما استفاده می کنند سایت های فاقد ارزشی هستند که توان دریافت درگاه مستقیم بانکی رو نداشتند نه کسانی که معتبر بودند ولی شما رو ترجیح دادند اما پی پالی که شما با خودت مقایسه اش می کنی سایت های معتبر دنیا بدون استثنا درگاهش رو استفاده می کنند. م
در ضمن مرد باشید و مثل من مردونه سوال گنید و جواب بدید و متوسل به کاربرای انجمن و مدیران لایقش (!!!!!!) نشید. وقتی کسی با شما بحث می کنه یا حتی به قول شما توهین می کنه طرف صحبتش جنابعالی هستید نه جمع! این هم نشان از ضعف رفتاری و شخصیتی شما داره که کسانی رو که موضوع ارتباطی بهشون نداره وارد ماجرا می کنید که مسایل به نفع شما تمام بشه. حوصله بحث با احمق هایی مثل شما رو ندارم. وقت من رو با جملات و توجیهات مسخره تون نگیرید. مدیران هم بیان بنم کنن انجمن و مدیرانش هم کسایی هستند مثل شما. بیان بن کنن که *** و طمع کارهایی مثل شما بتونن راحت مردم رو سرکیسه کنن
نقل قول:
به جای جواب دادن باز همون حرف های همیشگی خودتون رو می زنید، پی پال رو مثال زدم نگفتم شما خودت رو با اون مقایسه کن!!!!
هر تجارتی برای خودش الگوئی داره. شما مثالی زديد و من پاسخ دادم که در خارج از ايران هم همينطور هست. پی پال با وجود اينکه شرايط سخت تری داره اما معتبرتر و قابل استفاده تر هست. خوشبختانه زرين پال هم تو همين مدت تونسته جايگاه خودش رو حفظ کنه و در بين سايت های مطرح ايرانی (که حتی درگاه های پرداخت بانکی مختلف دارن) هم در کنار درگاه های پرداخت اونها استفاده بشه.
نقل قول:
پی پال منحصر به فرد هست اونقدر خدمات دیگه اش و گستردگی اش بالا هست که برای خودش برندی هست و اسمش تضمین کننده برای سایت ها هست، شما اعتماد به نفس بالایی داری که خودت رو در حد اون میدونی و با اون مقایسه می کنی.
انشالله با همراهی کاربران عزيز به اين مهم دست پيدا کنيم.
نقل قول:
ضمنا بحث تضمین تراکنش ها هم کلاهی هست که سر کسانی میره که غیر از زرین پال کسی رو نمیشناسند.
اتفاقا دوستانی تو همين انجمن تجربه خريد هاشون و تضمين تراکنش ها از درگاه های مختلف رو بيان کردن که با جستجو در اينترنت ميتونيد اطلاعات بيشتری در اين زمينه کسب کنيد.
نقل قول:
۹۰۰۰ پذیرنده تون چندتاش سایت های معتبر هستند که بیانش می کنید؟! ۸۰ درصد سایت های ایرانی که از درگاه های واسط مثل شما استفاده می کنند سایت های فاقد ارزشی هستند که توان دریافت درگاه مستقیم بانکی رو نداشتند نه کسانی که معتبر بودند ولی شما رو ترجیح دادند اما پی پالی که شما با خودت مقایسه اش می کنی سایت های معتبر دنیا بدون استثنا درگاهش رو استفاده می کنند.
البته زرين پال نظارت خوبی روی پذيرنده ها داره و تمام سايـت هایی که از زرين پال استفاده ميکنن به صورت قانونی در حال فعاليت هستند. حتی اگر درصدی که شما ميفرمائيد (و نه بيشتر!) هم صحيح باشه حدود 1500 تا 2000 پذيرنده ميشه (20 درصدی که فرموديد) که اين خودش رقم بالائی هست.
نقل قول:
در ضمن مرد باشید و مثل من مردونه سوال گنید و جواب بدید و متوسل به کاربرای انجمن و مدیران لایقش (!!!!!!) نشید. وقتی کسی با شما بحث می کنه یا حتی به قول شما توهین می کنه طرف صحبتش جنابعالی هستید نه جمع!
کسی که تو يک جمع عمومی توهين ميکنه و الفاظی رو بکار ميبره چند تا چيز رو نشون ميده:
1. احترامی برای طرف مقابلش قائل نميشه و در نتيجه احترامی برای خودش قائل نشده. چون احترام متقابل هست.
2. احترامی برای جمعی که در اون حضور داره قائل نيست و برای اطرافيانش که دارن صحبت هاش رو ميخونن و ميشنون ارزشی قائل نيست.
3. ادب و تربيت خانوادگی خودش رو نشون ميده و نشون ميده تو جمعی بزرگ شده که زمانی برای تربيتش صرف نکردن.
نقل قول:
این هم نشان از ضعف رفتاری و شخصیتی شما داره که کسانی رو که موضوع ارتباطی بهشون نداره وارد ماجرا می کنید که مسایل به نفع شما تمام بشه.
اتفاقا ضعف شما اين هست که به جای صحبت کردن شروع به فحاشی ميکنيد.
نقل قول:
حوصله بحث با احمق هایی مثل شما رو ندارم.
اگر حوصله نداشتيد که از ابتدا بحث نميکرديد. ولی من از شما به خاطر بالا نگه داشتن تاپيکمون از شما تشکر ميکنم. :67:
نقل قول:
وقت من رو با جملات و توجیهات مسخره تون نگیرید. مدیران هم بیان بنم کنن انجمن و مدیرانش هم کسایی هستند مثل شما. بیان بن کنن که *** و طمع کارهایی مثل شما بتونن راحت مردم رو سرکیسه کنن
اتفاقا ما هم با مديرای انجمن شايد مشکل داشته باشيم ولی اين دليل نميشه بخوايم به کسی تهمت بزنيم يا بهشون فحاشی کنيم.
يکبار ديگه شما رو ارجاع ميدم به خواهشی که پيش اين از شما کردم.
نقل قول:
من دوستانه از شما خواهش ميکنم مقداری در رفتار خودتون و طرز بيان و صحبت کردن خودتون تجديد نظر کنيد.
اين به نفع شماست که پيش از صحبت کردن کمی فکر کنيد. اميدوارم روزی متوجه اين موضوع بشيد.
تسویه حساب سریعتر بشه
و پورسانت سایتو کاهش بدین خوبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yekserver
تسویه حساب سریعتر بشه
و پورسانت سایتو کاهش بدین خوبه
زمان تسويه حساب تراکنش های خروجی کاربران طلائی 8 تا 36 ساعت کاری بعد از درخواست هست.
سلام
ما طلایی هستیم چگونه باید لوگو رو بدیم که مستقیم باشه!؟
درگاه مستقيم برای کاربران طلائی که گردش حساب مناسب داشته باشن فعال ميشه.
داخل سايت تيکت باز کنيد همکاران راهنمائی دقيق ميکنن.
زرین پال 4 روز پول رو نگه میداره بخاطر همین ازش استفاده نمیکنم
پارس پال خوبه ولی خیلی گیر میده
جهان پال رو تست نکردم
به نظر من از همه بهتر پی لاین (payline.ir)هست. درخواست تسفیه حساب کنی زیر دو ساعت واریز میکنن. پایدار و پر سرعته! درگاه های مختلف رو پشتیبانی میکنه.گیر الکی نمیده... در کل برای من راضی کننده تر از زرین پال و پارس پال بوده