پاسخ : نظر سنجی کنترل پنل ها : کدام کنترل پنل ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H+R
كلكسو و da چي؟
متاسفانه من lxadmin خیلی کار نکردم، توی این فروم دوستانی هستند که از بنده تبهر بیشتری دارند، از دیگر دوستان بپرسید
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------
من تصور می کنم برای ویندوز پلسک بهترین باشه
Plesk + Power pack
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
ممنون دوست عزیز . پنل آمریکایی هست ؟ با ما هم حتما مشکل داره ؟ هزینه لایسنس چه طوری هاست ؟ اگر مثل پلسک هست بریم تو نخ کراک کردندش !
پلیسک اصلا از خوشم نمياد!
خيلي بيش از اندازه ار ajax توش استفاده شده...
بخواي فايل آپلود كني بهترين كار اينه كه با ftp آپلو كني و گرنه با پلیسک خيلي ضد حاله
کسی دموی كلكسو نداره؟ :105:
ال ایکس ادمین هم خیلی وقتـــه ندیدم
كنترل پنل خوب فقط و فقط Cpanel !!
زياد از دايركت ادمين خوشم نمياد ولي وقتي تحريم بشيم يه جووري باهاش كنار ميايم L-)
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
حرفم رو پس ميگيرم ، دايركت ادمين اصلا مضخرف ترين پنل مديريتي هست
الان 4 رووزه به خاطر يه مشكل ساده الافمون كرده الان سي پنل داشتيم 2 ساعته درست بود #:-s
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takhoster
سلام .
پس چرا دوستان هیچ کدوم در مورد کنترل پنل معروف Plesk صحبت یا نظری نداشتند ؟
شما می گید DotNetPanel برای ویندوز بهتره می تونید برتری اون رو به پلسک بگید ؟ مزیت هاشو ؟
دات نت پنل سریع هست ؟ من تا حالا با اون کار نکردم میشه دمویی از آن در تایپک بزارید ؟
با تشکر
از لحاظ گرافیک ، سادگی کار و تقریبا از همه لحاظ پلسک در مقابل DNP حرفی برای گفتن نداره!
مثلا یادمه Helm برای ساخت یک اکانت چه درده سرهایی داشت.Plesk بهتر از Helm بود و الان به جرات میشه گفت DNP بهترینه.
برای 5 دامنه هم رایگانه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
techno pars
از لحاظ گرافیک ، سادگی کار و تقریبا از همه لحاظ پلسک در مقابل dnp حرفی برای گفتن نداره!
مثلا یادمه helm برای ساخت یک اکانت چه درده سرهایی داشت.plesk بهتر از helm بود و الان به جرات میشه گفت dnp بهترینه.
برای 5 دامنه هم رایگانه!
سلام . خوب فایل اینستالش رو میشه تو تاپیک بزاید ممنونتون می شیم . ! نخسه آخرش اگر هم کراک داره که ... عالی می شه .
راستی نگفتید ما این پنل رو می تونیم روی سرور های ایرانی نصب کنیم یا نه ؟:39:
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hello
پلیسک اصلا از خوشم نمياد!
خيلي بيش از اندازه ار ajax توش استفاده شده...
بخواي فايل آپلود كني بهترين كار اينه كه با ftp آپلو كني و گرنه با پلیسک خيلي ضد حاله
خوب آره راست می گید ولی نمی دونم چرا همه دارن ازش استفاده می کنند ... ؟:106:
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eparsdata.net
کسی دموی كلكسو نداره؟ :105:
ال ایکس ادمین هم خیلی وقتـــه ندیدم
از سایت خود ال ایکس ادمین مراجعه کنید اونجا کامل کامل گذاشته ( هم ال ایکس ادمین و هم کلکسو ! )
ال ایکس ادمین از کسایی که باهاش کار کردند پرسیدم بدون شک گفتند که کنترل پنل :
اول سی پنل ... دوم ال ایکس ادمین ! ... سوم دایرکت ادمین ... چهارم پلسک ... :69:
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taro
كنترل پنل خوب فقط و فقط cpanel !!
زياد از دايركت ادمين خوشم نمياد ولي وقتي تحريم بشيم يه جووري باهاش كنار ميايم l-)
---------- post added at 03:05 pm ---------- previous post was at 02:39 pm ----------
حرفم رو پس ميگيرم ، دايركت ادمين اصلا مضخرف ترين پنل مديريتي هست
الان 4 رووزه به خاطر يه مشكل ساده الافمون كرده الان سي پنل داشتيم 2 ساعته درست بود #:-s
این رو باید قبول کرد که غول کنترل پنل ها در لینوکس سی پنل هست حدود 5 سال پیش هم سی پنل گفت که می خواد برای ویندوز 2003 سرور هم نخسه بده بیرون ! یعنی مرگ پلسک . هلم و از این آتو آشغال ها !!! و ما می مونیم و این کنترل پنل های ...:105:
سلام .
لطفا فایل اینستال دات نت پنل رو بزارید سایت خودش باید عضو باشی و کلی دردسر داره !
در ضمن کسی هست که فایل اینستال سی پنل ویندوز رو داشته باشه ؟ البته به صورت نرم افزار نه ssh ؟
DotNetPanel هیچ مشکلی با ایران نداره و از نظر تحریم مشکلی نیست.
همانطور که گفتم من نماینده اونها هستم و می تونم لایسنس ها را با 30% تخفیف خدمتتون ارائه کنم.
ممنون دوست عزیز . نخسه لینوکس این کنترل پنل نیومده ؟