پاسخ : [ توکانت ] برای اولین بار در ایران - سرورهای رایانش ابری با تکنولوژی VMware vCloud
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fun3enter
با سلام سرویس های فوق همچنان موجوده؟؟
\بنده برای پیاده سازی سایتم که شبکه مجازی هست میخواستم
آیا امکان کانفیگ کامل وجوددارد؟؟؟
سرویس های ابری همچنان موجود هستند ولی با قیمت ها و شرایط متفاوت !
در ضمن برای شما که قصد راه اندازی شبکه مجازی ( وی پـی ان ) دارید این سرویس رو پیشنهاد نمیکنم
بهتر هست برای این مورد از سرورهای مجازی معمولی استفاده نمایید
پاسخ : [ توکانت ] برای اولین بار در ایران - سرورهای رایانش ابری با تکنولوژی VMware vCloud
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TukaNet
سرویس های ابری همچنان موجود هستند ولی با قیمت ها و شرایط متفاوت !
در ضمن برای شما که قصد راه اندازی شبکه مجازی ( وی پـی ان ) دارید این سرویس رو پیشنهاد نمیکنم
بهتر هست برای این مورد از سرورهای مجازی معمولی استفاده نمایید
ببخشید اشتباه تادپی بوده من الان مدتی هست دنبال یه سرور یاه هاست برای میزبانی سایتم میگردم!
هرچی گشتم تو wht هیچجا مرقوم به صرفه نبود بنده دیشب ک این پست رو زدم ابتدا تو سایتتون چک کردم کد تخفیف فعال بود واسه همین اینجا از شما پرسیدم!با زهم خیلی ممنون از پاسخگویی
اگر امکان اینکه تخفیف را روی سرور بنده اعمال کنید باشه بنده یه سرور 2گیگ سفارش میدم
بله کد تخفیف کار میکنه اما برای ماه اول!
در صورتی که مثل قبل تخفیف به صورت همیشگی باشه بنده هم خریدار سرور 1 یا 2 گیگ برای هاستینگ هستم.
فقط یه چیزی، لایسنس دایرکت ادمین هم داریم ، آیا نصب و کانفیگ دایرکت ادمین هم (به رایگان) انجام میدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fun3enter
ببخشید اشتباه تادپی بوده من الان مدتی هست دنبال یه سرور یاه هاست برای میزبانی سایتم میگردم!
هرچی گشتم تو wht هیچجا مرقوم به صرفه نبود بنده دیشب ک این پست رو زدم ابتدا تو سایتتون چک کردم کد تخفیف فعال بود واسه همین اینجا از شما پرسیدم!با زهم خیلی ممنون از پاسخگویی
اگر امکان اینکه تخفیف را روی سرور بنده اعمال کنید باشه بنده یه سرور 2گیگ سفارش میدم
برای میزبانی وب سایت مشکلی نداریم و میشه گفت بهترین گزینه همین سرورهای ابری هستند
شرایط و قیمت های جدید رو امروز اعلام میکنم و انشالله که در خدمت شما خواهیم بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein7441
بله کد تخفیف کار میکنه اما برای ماه اول!
در صورتی که مثل قبل تخفیف به صورت همیشگی باشه بنده هم خریدار سرور 1 یا 2 گیگ برای هاستینگ هستم.
فقط یه چیزی، لایسنس دایرکت ادمین هم داریم ، آیا نصب و کانفیگ دایرکت ادمین هم (به رایگان) انجام میدید؟
قیمت های جدید مناسب خواهد بود ، به طوری که نیاز به اعمال تخفیف نباشد
در مورد دایرکت ادمین هم نصب و راه اندازی اولیه به صورت رایگان انجام خواهد شد
ولی در صورتی که کانفیگ حرفه ای و پشتیبانی نرم افزاری نیاز داشته باشید هزینه جدا دارد
دوست ندارم مثل بعضی فروشنده ها برای تبلیغ کاذب بگم گانفیگ حرفه ای رایگان هست و بعد سرور رو با کانفیگ ساده و ناقص تحویل شما بدهم
یعنی الان با این قیمت که با تخفیف زدین!سفارش ندیم؟؟؟
بهتر نیست زمانی که تخفیف منقضی میشه صفحه اصلی بیان کنید که تخفیف منقضی شده؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TukaNet
برای میزبانی وب سایت مشکلی نداریم و میشه گفت بهترین گزینه همین سرورهای ابری هستند
شرایط و قیمت های جدید رو امروز اعلام میکنم و انشالله که در خدمت شما خواهیم بود
قیمت های جدید مناسب خواهد بود ، به طوری که نیاز به اعمال تخفیف نباشد
در مورد دایرکت ادمین هم نصب و راه اندازی اولیه به صورت رایگان انجام خواهد شد
ولی در صورتی که کانفیگ حرفه ای و پشتیبانی نرم افزاری نیاز داشته باشید هزینه جدا دارد
دوست ندارم مثل بعضی فروشنده ها برای تبلیغ کاذب بگم گانفیگ حرفه ای رایگان هست و بعد سرور رو با کانفیگ ساده و ناقص تحویل شما بدهم
هنوز اعمال نکردین قیمت های جدید رو؟؟
با سلام
من میخوام هاستینگ بفروشم دوستان پیشنهاد میکنید از این سرویس استفاده کنم ؟
دوستان کسی شماره تماس یا آی دی یاهو از آقای علمدار نداره ؟