پاسخ : درخواست هاست دانلود دارای دیتابیس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
وقتی سرور به مشکل می خوره ما موظف هستیم تمام توان رو برای رفع مشکل بذاریم نه اینکه بشینیم دونه دونه بک آپ کاربر ها رو جدا کنیم و دستی تحویلشون بدیم.
بهتره با اطلاعات کامل قضاوت کنید ... در ضمن ما با اینکه بک آپمون بسته هست در زمان سوختن هارد بک آپ بروزی به کاربران دادیم تا شرکت هایی که بک آپشون باز بوده ...
بهرحال این سیاست ماست و در دو سال گذشته وجود داشته و قصد تغییرش هم نداریم .
بکاب هم در موارد مشکل ساز درخواست میشه وگرنه در موقعی که مشکلی نیست بکاب را آدم میخواهد چیکار کنه ؟
این واقعا خوب هست هر چند من چندین ساعت هست اونجا دارم تاپیک ها را میخونم و اونجور که نوشته بودید دیتاسنتر چندین روز سرور را بسته بود و در نتیجه کار زیادی نداشتید
مشکل اصلی این هست که برای هاست دانلود بکاب برنمیدارید تا در موقع لزوم بکابی بدید ، خود فرد هم که نمیتونه برداره و کلا خدای نکرده مشکل پیش بیاد ...
من هم بالاتر گفتم سیاست شما این هست و کاملا قابل احترام هست و خدا را شکر امروز دارید با شجاعت و صراحت این را میگید .
از بین دوستان پیشنهاد دهنده تا فردا از یکی از دوستان خرید میکنیم و از همه دوستان هم ممنون هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
اون داره میگه از اکانت های حجیم بکاب برنمیدارند و این کاملا عاقلانه هست و خود فرد باید بکاب برداره چون سرویس های اینها نامحدود هست
هر چند ما را به خاطر ایرانی بودن ساسپند کردند ولی بکاب داشتیم
موضوع هم مربوط به 4 سال قبل هست
Each User is solely responsible for all installation, maintenance, security and backup of the operating system, software, files and data used in the User's Container, as well as any reinstalls and changes.
مفت باشه کوفت باشه (در صورتی که تمایل به استفاده ندارین میتونین به عنوان تست اسکریپت ازش استفاده کنید)250مگ هاست رایگان (از یوهاستیگ و ابتدایی نیست ) این هاست معمولی هست و میتونید روش سایت های مختلف بالا بیارید تا زمانی که به سرور فشار نیاد(هاست پربازدید نشه) با 2 پنل ویستا پتل و سی پنل x3 واقعی پهن باند 19 گیگ میزبانی وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nariman_us
خوب پس خودتان هم تجربه داشتید و برای شرکتی مثل شما که بهترین سرورها را میگیره هم اتفاق افتاده و تازه مسائلی چون هک و ... هم هست
پس قبول دارید که نبود بکاب عاقلانه نیست ؟
در مورد بکاب هم تو همین تاپیک و البته بیشتر از این تاپیک تو پیام خصوصی همه دوستان اعلام کردند بکاب باز هست و به جز شما کسی نگفته بکاب بسته هست و البته خوب این سیاست کاری شما هست و قابل احترام ولی از نظر من عاقلانه نیست مدیر سایتی بکاب نداشته باشه
اصلا شاید روزی خواست انتقال بده باز هم مطمئن هستم دچار مشکل خواهد شد
باز هم میگم از نظر من درست نیست
داداش شما فوقش یه وی پی اس میخری با هارد برابر.اونوقت از طریق ftp از هاست دانلودت با وی پی اس بک آپ میگری.اینکه چیز ساه ایه حتما که نباید بک آپ رو هاست فعال باشه
با سلام
نظر بنده اینه که یک سرور مجازی برای انکار تهیه نمایید زیرا هاست دانلود بر روی سرور اشتراکی است علاوه بر افت سرعت مشکلات دیگر هم داره مثلا گرانی آن
و اگر هم بخواهید به طور اختصاصی بگیرید باز هم گرانتر پس سرور مجازی بهتر است از لحاظ قیمت و کیفیت
موفق باشید...
سلام
سرور مجازی از هلند قابل ارائه است
هارد سرعت بالا
پینگ پایین به ایران
لایسنس سی پنل برای این سرور مجازی 29 هزار تومان قابل ارائه می باشد
سلام
از همه دوستانی که قابل دانستن و در تاپیک من شرکت کردند و آفر دادند تشکر میکنم