عزیز سخت در اشتباهی /:)
منم 3-4 سال عشقم Nod بود الان میگم فقط آویرا
اگه با سرعت سیستم مشکل داری سراغ کسپر نرو ولی آویرا رو تجربه کنی می فهمی چی میگم.
بعد از نصب آویرا 195 تا ویروس از سیستمم شناسایی و کشته شد.
نمایش نسخه قابل چاپ
میدونم اویرا انتی ویروسش قوی تره
ولی من من اینترنت سکوریتی و فایروال و آنتی کی لاگیر از همه مهم تره
من این بار agv نصب کردم ، رایگان ، بدون نیاز به کرک و پرداخت پول لاینس ، سرعت رو نمیگیره ، عالیـــ ـــه
کسپر هم خوبـــ ـــه
باسلام
-----------
البته دیگه این بحث ها قدیمی شده ! برید چند مرجعی که آنتی ویروس ها رو تست میکنند مطالعه کنند اون هایی که درصد بیشتر در صدر جدول یا رتبه های 1 تا 3 بودند رو ببینید از همون ها استفاده کنید .
چون نمیشه یک آنتی ویروس یک بار ته جدول باشه حالا یک سال خوب کار کننه و بیاد صدر بگید این بهترین هست و دوباره بره وسط های جدول .
و نکته بعدی که به تمام زوایا نگاه کنید . هدف ما فقط ویروس نیست بلکه تروجان , کی لاگر ها , ورم و ... فایروال این ها هم هست .
من بر اساس این معیار های کسپرسکی رو انتخاب کردن , انتخاب بین بهترین ها هست و برای خیلی از دوستان زیاد فرق نمیکند .
موفق باشید :53:
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
اگر از کارتون با کامپیوتر در زمینه های زیادی باشه و نرم افزار های حرفه ای زیادی داشته باشید اذیت میکنه :) تنها من هم این مشکل رو ندارم کسپرسکی خیلی هماهنگ و نمیزاره از طریق باگ نرم افزار ها هک بشید .
موفق باشید.
همه میدونیم نود هیچ وقت به کسپر و اویرا نمیرسه
کسپر اسکای هم جدیدا شبیه نورتون شده و سرعت کامپیوتر رو تا حدی کم می کنه !
فقط microsoft_security_essentials
:113: