پاسخ : ▂ ▃ ▅ ▇ █ ▓ ▒ فروش ویژه سرور مجازی 1 انگلیس ۱۷ تومن|رم ۲ انگلیس ۱۹ تومن | یک ماه رایگان ▒ ▓ █ ▇ ▅ ▃ ▂
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cal
من چندین بار گفتم کلاه برداره باور نمیکنید
دوست عزیز بهترین راه اینه برید به درگاه های پرداختی همه شکایت کنید . خیلی راحت به فرم پر کنید و آدرس تاپیک رو هم میتونید بذارید
پول های د ز د ی رو بلوکه میکنند تا اطلاع ثانوی
بهرحال تجربه شد از جاهایی که درگاه مشقی دارن خرید نکنن دوستان
پاسخ : ▂ ▃ ▅ ▇ █ ▓ ▒ فروش ویژه سرور مجازی 1 انگلیس ۱۷ تومن|رم ۲ انگلیس ۱۹ تومن | یک ماه رایگان ▒ ▓ █ ▇ ▅ ▃ ▂
دوستان جریان سرور های ایشون چیه؟
کسی از ایشون سرویس داره؟
▂ ▃ ▅ ▇ █ ▓ ▒ فروش ویژه سرور مجازی 1 انگلیس ۱۷ تومن|رم ۲ انگلیس ۱۹ تومن | یک...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanix
کسی از ایشون سرویس داره؟
جریانی نداره ، فقط نمیدونم چرا دوستان بعضیاشون اینجوری نظر میدن ، شاید برای اونا خوب نبوده ، ولی من فقط میتونم در مورد سرور خودم که ازشون دارم نظر بدم که خیلی هم خوبه و تا الان راضی کننده بوده هم سرعت پورت هم سرعت هارد سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jackmorfy
دوست عزیز بهترین راه اینه برید به درگاه های پرداختی همه شکایت کنید . خیلی راحت به فرم پر کنید و آدرس تاپیک رو هم میتونید بذارید
پول های د ز د ی رو بلوکه میکنند تا اطلاع ثانوی
بهرحال تجربه شد از جاهایی که درگاه مشقی دارن خرید نکنن دوستان
شما شماره تماس بده بنده کارت دارم
:|
یک سرور 2گیگ انگلیس خریداری شد منتظر تحویلیم
( من نمیدونم در مورد این حرفایی که شما زدید ولی با توجه به پست قبلی خرید کردم )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanix
کسی از ایشون سرویس داره؟
دوست عزیز من حرفی نمیزنم شما تاپیک رو از اول بخون میفهمی قضیه چیه
من خودم اول سرویس داشتم ازشون از کیفیتش راضی بودم
اما یه هفته بعد گفتن آمریکا نمیتونیم بدیم بریم انگلیس. باز یه هفته بعد همینو گفتن یعنی گفتن انگلیس نمیتونیم بدیم
بهرحال این داشتان ادامه پیدا میکنه تا مشتری اعصابش خورد میشه و قید پولشو میزنه
سبک نوینی در کلاه بر دار ی هست به نظر من. بازم میگم سرعتش خوب بود اما چیزی به نام پایداری وجود نداره
بهو ایمیل میاد برات میره تو اسپم ( که اگر تا 12 ساعت بک آپ نگیرید به ما ربطی نداره ) و اگر اینجا هم حرفی بزنی مسدود میشه سرویست
بهرحال خودتون عقل دارید و چشم و گوش میتونید تصمیم بگیرید
با حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanix
کسی از ایشون سرویس داره؟
دوست عزیز از ایشون سرویس بگیری حداقل میدونی سرویسی که بهت میده کار میکنه
ایشون یکسری مشکلات در سرویس دهی داشتند که مسببش کاربر خاطی بوده
ولی از حق نمیشه گذشت
اهل اورسل نیست..سرورهاش هم خوبند
فقط همونی که گفتم...که اونم انشاالله دیگه به تورشون نخوره
یاحق
▂ ▃ ▅ ▇ █ ▓ ▒ فروش ویژه سرور مجازی 1 انگلیس ۱۷ تومن|رم ۲ انگلیس ۱۹ تومن | یک...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nihash
دوست عزیز از ایشون سرویس بگیری حداقل میدونی سرویسی که بهت میده کار میکنه
ایشون یکسری مشکلات در سرویس دهی داشتند که مسببش کاربر خاطی بوده
ولی از حق نمیشه گذشت
اهل اورسل نیست..سرورهاش هم خوبند
فقط همونی که گفتم...که اونم انشاالله دیگه به تورشون نخوره
یاحق
منم دقیقا همین منظورم بود ، بر عکس خیلی از دوستان ، ایشون اصلا اهل اورسل نیست ، و این مشکلاتی که الان برای سرورشون پیش اومده هم از دست ایشون خارج بوده ، و چندماه پیش که سرورهاشون بدون هیچ قطعی و حتی ریست کار میکرد هیچکس نمیومد تشکر کنه ، الانم که دوباره سرورشون به ثبات رسیده و براحتی میتونید از سرویس قوی که با قیمت مناسب میدن استفاده کنید و نگران اور سل هم نباشید
فقط تنها ایرادی که الان هست ، مشکل پاسخ به تیکت ها هست که چون دست تنها هستن و ۲ نفری که برای اینکار داشتن خوب انجام وظیفه نکردن ، تاخیر زیادی گاها در پاسخ به تیکت ها پیش میاد که واقعا باید یه فکری براش کرد
ما از ایشون خرید کردیم دیروز ساعت 3 به ما قول دادن امروز صبح ساعت 11 (حداکثر) به ما بدن الانم که زنگ می زنیم یکی از شماره ها خاموشه اونکیم با قطع می کنه یا جواب نمیدن
:((
شماره موبایل دایورت شد و از دسترس خارج شد :| و ما همچنان در انتظار دریافت سرویس.....