پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranbax
سلام خدمت دوستان عزیزم در LiveServer
بنده قصد دارم یک VPS برای آپلود و دانلود ( ویندوز ) برای وب سایتم تهیه کنم ...
1. اینکه هاست دانلود ما از کشور انگلستان و ایسلند هستش. مشکلی از نظر سرعت بالای آپلود توسط FileZilla از VPS انگلستان روی این دو سرور که نیست ؟ چون ما با وی پی اس قبلی که از آلمان بود با سرعت 15 مگ در ثانیه آپلود میکردیم ...
2. هنگام خرید این ارور رو دریافت میکنم : # شما باید نام هاستی را برای سرور خود وارد کنید # شما باید یک پیشوند برای هر دو نام سرور وارد کنید # شما باید یک رمز عبور مناسب برای روت خود وارد کنید #
ما فقط نیاز یه یه یوزرنیم و پسوورد و ای پی داریم که از وی پی اس استفاده کنیم. این مقادیر رو چطور باید وارد کنیم ؟
3. مدت زمان تحویل سرویس پس از سفارش حدودا چقدر هستش ؟
منتظر پاسخ شما برای تکمیل سفارشم هستم ...
با عرض سلام
خیر مشکلی نیست دوست من ، پورت سرور هم 1گیگابیت هست عزیز
موقع ثبت سفارش مقادیر شما باید نام هاستی را برای سرور خود وارد کنید # شما باید یک پیشوند برای هر دو نام سرور وارد کنید # شما باید یک رمز عبور مناسب برای روت خود وارد کنید # رو شما هرچیزی که دوست دارید میتونید وارید کنید
مثلآ google2.com اینها مهم نیست و موقع تحویل سفارش عوض میشه.
زمان تحویل سرویس بین 30 دقیقه تا حداکثر 2 ساعت بستگی به تراکم سفارشات دارد ...
دوست من
اگر سوالی بود درخدمت هستم
پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_parand21
بنده هم یک سرور الان بهشون سفارش دادم......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranbax
سفارش ارسال شد. ..... .
سفارشات تحویل شد!
سلام
پنلی هم دارید که امکان ریست کردن سرور از بیرون از سرور باشه در صورت به وجود اومدن مشکل؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahar13699
سلام
پنلی هم دارید که امکان ریست کردن سرور از بیرون از سرور باشه در صورت به وجود اومدن مشکل؟؟
با سلام بله دوست من هم پنل تحت وب داریم هم پنل خود وی ام ویر به همراه کنسول
هارد چه نوعی هست + رید کنترلر ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj-big
هارد چه نوعی هست + رید کنترلر ؟
هارد ها ساتا 3 , 7200rpm هست
سرور جدید هارد ها رید نیستند
لطف می کنید در مورد پنل پیشرفته وب توضیح بدید؟
سرور جدید انگلیس اضافه شد برای خرید همین الان اقدام کنید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezabs
لطف می کنید در مورد پنل پیشرفته وب توضیح بدید؟
با سلام پنل وی ام ویر هست ، که هم منابع داده شده به سرور رو بهتون نشون میده و هم دسترسی به کنسول دارید عزیز همچنین میتونید سرور رو خاموش روشن و ریستارت کنید
سوالی بود در خدمت هستم
سلام!
از مدیران محترم لایو سرور خواهشمندم که وجه بنده رو که 2 تیر پرداخت کردم رو بازگشت بدن. راستش دیگه خسته شدم از بس تیکت زدم. یا جواب ندادید یا گفتید فردا به حسابتون واریز میشه.
خیلی ممنون.