پاسخ : ارائه مستقیم سرور های مجازی vps قدرتمند از کانادا - لینوکس و ویندوز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H+R
جواب اين ؟
سرور ها توسط ما خریداری می شود و تمامی اطلاعات سرور در اختیار مشتری قرار میگیرید از قبیل دسترسی به روت - دسترسی به پنل که امکان ریست و ریلود سرور وجود دارد .
سرور ها unmanage هستند و ما برنامه های مورد نیاز را روی سرور نصب میکنیم و پشتیبانی و ساپورت از طرف ما هست و در صورت بروز هرگونه مشکل از قبیل داون شدن سرور و مسائل ایچنینی مشتری را ساپورت میکنیم ولی خودتون هم در جریان هستید مدیریت سرور هزینه بر هست و با 10 هزار اومان امکان ارائه سرور های فول منیج و کاملا مدیریت شده وجود ندارد .
مجازي سازي چي هست؟
پنل دارد (چي نوعي؟) با امكان os reload و...؟
اين سايت canix.ca چرا اينقدر كاربر ناپسنده! اصلا پلن vps نديدم! شما خودتون مجازي سازي كرديد يا canix.ca ؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H+R
مجازي سازي چي هست؟
پنل دارد (چي نوعي؟) با امكان os reload و...؟
اين سايت canix.ca چرا اينقدر كاربر ناپسنده! اصلا پلن vps نديدم! شما خودتون مجازي سازي كرديد يا canix.ca ؟
ممنون
1- نوع مجازی سازی برای لینوکس OPENVZ هست
2-عکس پنل ضمیمه می شود
3-از دیتا سنتر CANIX و یک دیتا سنتر معتبر کانادایی دیگر ارائه میکنیم و مجازی سازی توسط خود دیتا سنتر انجام می شود .
http://afraweb.net/vps.JPG
من ديروز از پلن 2 لينوکسی يکی گرفتم
خيلی روان و خوب کار ميکنه پشتيبانی هم که خوب بوده زود جواب دادن و اميدوارم هم همينطور بمونه چون خيلی مهم هستش
واسه منيج امنيتی هم پيشنهاد دادن
ping server هم خوب هستش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boro_baba
من ديروز از پلن 2 لينوکسی يکی گرفتم
خيلی روان و خوب کار ميکنه پشتيبانی هم که خوب بوده زود جواب دادن و اميدوارم هم همينطور بمونه چون خيلی مهم هستش
واسه منيج امنيتی هم پيشنهاد دادن
ping server هم خوب هستش
1-سرور ها توسط خود دیتا سنتر ارائه و مدیریت می شود و استاندارد های لازم رعایت میکنند مثلا در سرور های ویندوز حداکثر سرور مجازی بر روی سرور اختصاصی 8 سرور هست چون باید کیفیت و سرعت لازم حفظ بشود و در سرور های لینوکس هم بدین صورت می باشد .
2- در رابطه با پشتیبانی هم تا اونجایی که بتوانیم سعی میکنیم در ساپورت یوزر ها کوشا باشیم ولی بحث منیج و مدیریت و کارهای امنیتی و سکیورتی سرور بحث دیگری هست که توصیه های لازم را به مشتریان ارائه میکنیم .
3- پینگ سرور ها نسبت به ایران در حد ایده الی هست و همچنین اپ تایم سرور ها که در حدود 99.99 درصد تا 100 درصد می باشد و نکته بسیار مهمتر اینکه هیچگونه تحریم و مسائل نرتبط شامل سرور ها نخواهد شد و با خیال اسوده میتوانید از سرور استفاده نمایید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tasnimsg
تبریک میگم، کیفیت خوب و قیمت خوب طبیعی هست که مشتری جذب بکنه.
فقط امیدوارم با افزایش تعداد مشتریان به فکر افزایش نیروهای انسانی هم باشید که خدای نکرده مشکلی در سرویس دهی و پشتیبانی مشتریان پیش نیاد.
موفق و پیروز باشید.
با تشکر از شما
مطمعنا کیفیت و قیمت و پشتیبانی را در استاندارد نگه داشتیم در رابطه با نیروی انسانی بله این سرور ها هم توسط ما در شرکت ساپورت می شوند و هم توسط متخصصی در دیتا سنتر ساپورت می شوند . در رابطه با این موضوع هم خدمتتون عرض کنیم که ما تجربه ساپورت 7 هزار مشتری اینترنت پرسرعت را داریم . ;)
ميشه رو اينا سرور v+p+n راه انداخت ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman_n21
ميشه رو اينا سرور...... راه انداخت ؟
خیر امکان راه اندازی این سرویس بر روی سرور وجود ندارد
من وی پی اس گرفتم از همین تاپیک انصافا تا الان راضیم چندتا تست گرفتم واقعا عالیه سرویسشون امیدوارم سرویسشون عالی باقی بمونه
من هم خریداری کردم البته زمان زیادی ازش نمیگذره . ولی مشخصه با کیفیت هست
چند تا حسن خوب داره
cpu قوی داره . یعنی من تا بحال هر vps ای میگرفتم خیلی لود سرور بالا میرفت روی 10 . یا متوسطش روی 4 بود از توی سی پنل . ولی الان زیر 1 هست لودش
وقتی هم هیچ سایتی روش نباشه دقیق روی 0.0.00.0 هست . مثل vps ها دیگه الکی مصرفی نداره
یه جورایی فرق ایرانی و خارجی رو میشه دید :d