پاسخ : سرور های مجازی با کیفیت از انگلستان و سوئیس | کانفیگ سرویس های جدید | سرور پردازان
دوستان محترمی که شکایت دارند لطفا در تاپیک انتقادات مطرح کنند تا پاسخ آن ها را با همان مستنداتی که در تیکت ها میدهیم و لال میشوند پاسخ بدهیم .
با تشکر
پاسخ : سرور های مجازی با کیفیت از انگلستان و سوئیس | کانفیگ سرویس های جدید | سرور پردازان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Download
اره
من که سرورم را تمدید نکردم دیگه!
بهترین کار کردی ما اشتباهمون این بود اومدیم باز شارج کردیم یکی سرورمونو دیروز تا حالا خبری نیست تا امروز صبر میکنم پولو بک ندادن تاپیک زده میشه ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
felfel
بهترین کار کردی ما اشتباهمون این بود اومدیم باز شارج کردیم یکی سرورمونو دیروز تا حالا خبری نیست تا امروز صبر میکنم پولو بک ندادن تاپیک زده میشه ....
لطفا بفرمایید کدام کاربر هستید و برای چی سرور را شارژ کردید و خبری نیست؟ توضیحات کامل دهید وگرنه نه پول شما را بازگشت میدهیم و نه سروری به شما میدهیم . و برای اینکه اکاذیب منتشر میکنید تمام سرویس هاتون رو مسدود میکنیم تا 1 ساعت دیگر .
http://www.webhostingtalk.ir/f56/89153/#post842326
اینجا واستون توضیح دادم !!! این پول ها خوردن نداره آقای موسوی !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
felfel
پاسخ شما در تاپیک مربوطه داده شد .
فکری به حال هاستتون کنید الان 3 4 روزی میشه که داون هست!
لطفا به تیکت شماره 792764 جواب بدید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
دوستان محترمی که شکایت دارند لطفا در تاپیک انتقادات مطرح کنند تا پاسخ آن ها را با همان مستنداتی که در تیکت ها میدهیم و لال میشوند پاسخ بدهیم .
با تشکر
دوست عزیز تاپیک انتقادات کجاست؟
لینک بزار
داداش فایده نداره اینجا ظاهرا مدیران اکثرا با سرور فروش ها دوستن ماهم تاپیک زدیم درباره ی این *** با مدرک تاپیکمون پاک شد ما هم بن شدیم !!