We're sorry, but this service is not available in your country
نمایش نسخه قابل چاپ
We're sorry, but this service is not available in your country
U.S. to Ease Iran Sanctions on Laptops, Mobile Phones - Bloomberg
fبرای دریافت اطلاعات بیشتر این عبارت را گوگل کنید:
Iran Sanctions on Laptops, Mobile Phones
البته معاون وزارت خارجه گفته لغو تحریم شامل نرم افزار و سخت افزار و تکنولوژی روز دنیاست
من الان گوگل کروم از سایت گوگل تونستم دانلود کنم
اره واقعا خسته نباشید که دانلود کردید
We're unable to grant you access to Google Analytics at this time.
A connection has been established between your current IP address and acountry sanctioned by the U.S. government. For more information, seeOffice of Foreign Assets Control (OFAC).
(:|
صبور باشین دوستان هنوز ابلاغیه رسمی صادر نشده جناب ای وب این قسمت هم جواب شما
The administration previously eased some restrictions on mass-market software needed for Internet communications after noting that the sanctions were having an “unintended chilling effect” on the ability of companies such as Redmond, Washington-based Microsoft Corp. (MSFT) and Google Inc. (GOOG), based in Mountain View, California, to continue providing essential communications tools to ordinary Iranians.
همونطور که میبینید گوگل رو هم شامل میشود و بزودی از طرف دولت مجبور به اجرای دستور جدید میشوند که بنظر من حدود 10 تا 14 روز زمان میخواهد برای اجرایی شدن
به قسمت بولد توجه کنید
و این پاراگراف برای شما هاستینگی ها:which has fueled a black market for the goods. They also have blocked
services such as satellite-based Internet access, website hosting, and virtual private networks for Iranian citizens, according to the group.
دیگر جای شک و شبهه نیست
این لغو تحریم ها به غیر از نرم افزارها آیا شامل سخت افزارهای کامپیوتری هم میشه یا خیر ؟
آمریکا اینطوری محبت کرده به نظام ایران تا مردم ایران تا الان یک توجیه برای استفاده از *** ها بود از الان به بعد اون توجیه هم نداریم.
خیلی خوشحالم که راحت میتونیم از سرویس های گوگل استفاده کنیم .
و خندم میگیره از این که مردم ایران آمریکا رو گیج کردن که نمیدونه چکار کنه . فکر کنم اگه مردم رو از گرسنگی به هلاکت میرسوند باز هم مردم لب تر نمیکردن ، چون در بهترین حکومت و کشور دنیا زندگی میکنند . :))
البته منتظر باشید که ایران تا هفته بعد پورت تمام این سرویس ها رو مسدود کنه .