بله دوستان بنا بر صحبتی تلفنی با مدیر داشتم! مشکلی در دیتا سنتر پیش امده که به زودی انتقال میدن و شما هم از ناراحتی در میاید !فقط باید صبور باشید!:x
نمایش نسخه قابل چاپ
بله دوستان بنا بر صحبتی تلفنی با مدیر داشتم! مشکلی در دیتا سنتر پیش امده که به زودی انتقال میدن و شما هم از ناراحتی در میاید !فقط باید صبور باشید!:x
#-o ایشالا که زودتر حل میشه(سرور فرانسه)
خداکنه زودتر درست بشه تا زحماتمون هدر نره...
از نظر کیفیت مطلوب هستش و مشکلی نبوده...:113:
برای منم قطع شده سرعتش خیلی خوب بود تا وقتی کار میکرد اما الان :(
سلام دوستان عزیز بنده همکار جناب صادقی هستم.
خدمت شما دوستان عرض کنم که کلآ دیتاسنتر ovh بیشتر سرور هاشو رو ساپسند کرده ، از انجایی که اطلاعات مشتریان ما برای ما مهم بوده و همچنین میخواییم کیفیت سرویس دهی مون بالا باشه یک سرور جدید و
پرقدرت تهیه کردیم و داریم اطلاعات مشتریان رو منتقل می کنیم پس لطفآ صبور باشید تا اطلاعات منتقل بشه و همه چیز مثل قبل بشه
با تشکر از شما دوستان عزیز
با عرض سلام
بنده به دلیل احترامی که به مدیر دارم و به به علت سو تفاعهمی که به وجود اومده ایشون رو در فروم بن کردند... با مدیران مکاتبه کردن...امیدواریم سو تفاهم برطرف شه...
(این نقل قول مستقیما از طرف مدیر میباشد)
حتما مطلع هستید که دیتا سنتر فرانسه طی اقدام بسیار عجیبی بدون دلیل اقدام به قطع سرور نموده است...
طی صحبت هایی که با دیتا سنتر داشتیم با جدل فراوان توانستیم با پرداخت هزینه سرور را تا ساعاتی جهت انتقال سرور های مجازی دوستان روشن نگاه داریم
در حال حاظر سرور های دوستان با کانفیگ و اطلاعاتشان بدون کوچکترین تغییری در سیستم عامل در حال انتقال به سرور پرقدرت تر و با پورت بسیار بهتر و پینگ پایین تر در المان میباشد
از دوستان خواهش دارم فقط این موضوع رو درک کنند که هیچگونه از این مشکلات تقصیر لایو سرور نبوده و مشکل کاملا به خود دیتا سنتر برمیگردد
نه تنها ما بلکه تعداد زیادی دیگر از سرور های دیگر را نیز این دیتا سنتر ساسپند کرده است به دلیل نا معلومی
که اگر دوستان این دیتا سنتر رو بشناسند سابقه اینجور کار ها در کارنامه ای شرکت دیده میشه.
بنده شخصا و همکاران ما یک شبانه روز رو کامل بیدار بودند تا به مشکل پیش امده رسیدگی کنند....
درست نیست بعضی دوستان نسبت به ما کم لطف باشند
کار نامه کاری ما کاملا معلوم است....
موفق و موید باشید
:x
دوستان سرور من تو کانادا هست نه فرانسه
Sent from my Xperia Live with Walkman using Tapatalk 2
مدیر عزیز در یاهو ان هستند برای چی اینجا اسپم میدی؟!
live_server@yahoo.com
با عرض سلام
بنده به دلیل احترامی که به مدیر دارم و به به علت سو تفاعهمی که به وجود اومده ایشون رو در فروم بن کردند... با مدیران مکاتبه کردن...امیدواریم سو تفاهم برطرف شه...
(این نقل قول مستقیما از طرف مدیر میباشد)
تمام سرویس های جدید تحویل داده شد... تسم لایو سرور با حمایت شما عزیزان توانستند پروسه انتقال که بسیار حجیم بود رو در 24 ساعت انجام دهند.... هم اکنون سرور های پرقدرت المان نیز برای فروش نیز اماده ی تحویل میباشد
شاد و موفق باشید
سلام!
چند روزی هست که سایت لایو سرور بالا نمیادو خوده مدیرش هم دیگه توی یاهو نیست.
دیروز باید تمدید میکردم. ولی چندبار رفتم سایت باز نشد. تو یاهو هم پیام دادم کسی جواب نداد. نمیدونید کجا هستند؟ من کلی فایل روی وی پی اس دارم که باید سریعا اپلودشون کنم. میترسم یک وقت اطلاعاتم رو پاک کنند.