پاسخ : کدام هاستینگ تایید می شود ؟
چه جالب اگه من میخواستم از شیوا هاست بخرم و سایتمو ببرم روش باید 70 میدادم ولی از پردیس هاستینگ 16 گرفتم و سی پی یو اختصاصی داده اند فضا 10 و پهنا 250 گیگ.
و سی پی یو همش روی صفر هست !
به نظرم از جاهایی هاست بخرید که سابقشون زیاد هست ودلیل این که اروزن میدن یوزرهاشون زیاد میشه هر روز به احتمال براشون میصرفه....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zio
چه جالب اگه من میخواستم از شیوا هاست بخرم و سایتمو ببرم روش باید 70 میدادم ولی از پردیس هاستینگ 16 گرفتم و سی پی یو اختصاصی داده اند فضا 10 و پهنا 250 گیگ.
و سی پی یو همش روی صفر هست !
به نظرم از جاهایی هاست بخرید که سابقشون زیاد هست ودلیل این که اروزن میدن یوزرهاشون زیاد میشه هر روز به احتمال براشون میصرفه....
ما به شما قیمت دادیم؟ در حالی که اصلا نمی دانیم سایت شما چیست؟
پلان های میزبانی ما از ماهانه 2500 و 8000 و 11000 و .... و 25000 و 70000 تومان هست و بسته به سایت شما پلان انتخاب میشه.
می تونستید از iranhost.com هم بخرید که سابقه بسیار بیشتری از پردیس هاستینگ دارند ولی قیمت هاشون : Windows 2008R2 Web Hosting Features - امکانات میزبانی وب ویندوز 2008
در هر صورت امیدوارم از سرویسی که تهیه کردید راضی باشد چون ایشان هم همکار محترم ما هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
ما به شما قیمت دادیم؟ در حالی که اصلا نمی دانیم سایت شما چیست؟
پلان های میزبانی ما از ماهانه 2500 و 8000 و 11000 و .... و 25000 و 70000 تومان هست و بسته به سایت شما پلان انتخاب میشه.
می تونستید از iranhost.com هم بخرید که سابقه بسیار بیشتری از پردیس هاستینگ دارند ولی قیمت هاشون :
Windows 2008R2 Web Hosting Features - امکانات میزبانی وب ویندوز 2008
در هر صورت امیدوارم از سرویسی که تهیه کردید راضی باشد چون ایشان هم همکار محترم ما هستند.
هیچ کس قیمتی که ایران هاست زده به اون اندازه پول نداره بده کسایی میتونن بدن که درامد دارن از سایتشون.... یا بچه پولدارن... :d
من فقط قیمتاتونو گفتم یکم بالاست....
انشاالله شماهم روز به روز پیشرفت کند الانم جزء بهترین ها هستید :53: