این سیستم دارای ساختار ساده و جالبه .
ولی این مشکل خیلی ساده می باشد و فقط مربوط به یک دستور select می باشد که این سیستم آن را به درستی انجام نمی دهد .
در هر صورت سیستم جالبی است .
نمایش نسخه قابل چاپ
این سیستم دارای ساختار ساده و جالبه .
ولی این مشکل خیلی ساده می باشد و فقط مربوط به یک دستور select می باشد که این سیستم آن را به درستی انجام نمی دهد .
ببینید العان تعداد سایت ها کم شده تا رسیده به 2 تا کم کم خالی میشهنقل قول:
احتمالا کس دیگه ای سایتش رو نذاشته برای بازدید
منم الان دیدم ، اینطوری بود
کلا 2 تا سایت میومد
وقتی کسی سایت ادد نکنه و سورف نکنه همین میشه :d
والا این سیستم کار میکنه ومشکلی نداره دلیل این مشکل هم گفتم کردیتی از سایتی نمونه که دیگه بخواد نمایش بده وقتی تموم بشه خود سایت رو باز میکنهنقل قول:
ن سیستم دارای ساختار ساده و جالبه .
سلام
فکر کنم همه ی بچه ها سایت هاشون را پاک کردن تا وقتی تعداد کاربران رفت بالا سایتشون را اد کنن.
کسی نمی دونه این کار را اولین بار چه کسی انجام داد؟؟:67:
در اصل باید سیستم طوری طراحی می شد که به صورت رندوم سایت افرادی که ثبت نام کرده اند را باز کند . یک جورایی کارش می شود مثل یک لینک باکس البته با مشاهده اتوماتیک .
یه چیزی! این موضوع چه جوری می تونه رنک گوگل رو بالا ببره؟! مگر این که در بهترین حالت مدیران سایت ها اقلاً هفته ای یه بار بیان و این بازی رو انجام بدن!
اینجا واقعا داره سایت شما بازدید می شه با این شیوه .
البته درسته گوگل فقط به این نگاه نمی کنه ولی خوب بازدید واقعی طبیعتا تاثیر داره .
15 ثانیه سایت دیدن میش کم شه ؟
----
من متوجه این نشدم که چه جوری سایت خودمون رو برای نمایش بزاریم ؟
یک توضیح بدین ممنون میشم /
سلام
شما وقتی وارد کنترل پنل خودتون میشید
یه گزینه داره http://www.morerank.com/img/bullet.gif Add Additional Sites
وقتی رو این بزنید میتونید سایت خودتون رو توی سیستم اضافه کنید
وقتی اضافه کردید از گزینه Assign System Credits
به سایت خودتون اعتبار بدید
در مورد ثلنیه هم فعلا نمیشه
از بچه هایی که با این سیستم دارند کار میکنند درخواست میشه تاثیری که روی سایتشون گذاشته رو اینجا بیان کنند
:d با تشکر
سیستم جالبیه قبلا من با این سیستم کار کردم اسم الکسا رنک جنریتور بود بعدش دیگه ندیدمش ولی کارش برای من توی اون مودت تاثیر داشت مخصوصا بازدید کننده و خواننده واقعی سایت...!
فقط یک مشکلی هست زیر کیبردم علف سبز شد و ایمیل فعال سازی ارسال نشد:
مجبور شدم دوبار ثبت نام بکنم چون فکر کردم سیستم خرابه :دی