پاسخ : ** || فروش ویژه سرور مجازی رم 1 گیگ 18 هزار تومان منابع اختصاصی از کشور انگلستان || **
سلام
من الان یک سرور 1 گیگ خریدم اما توی پنلم نیستش!!!
چرا اینطوری شد
پرداخت هم کردم
آقا پیگیری میکنی؟
پاسخ : ** || فروش ویژه سرور مجازی رم 1 گیگ 18 هزار تومان منابع اختصاصی از کشور انگلستان || **
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidreza
سلام
من الان یک سرور 1 گیگ خریدم اما توی پنلم نیستش!!!
چرا اینطوری شد
پرداخت هم کردم
آقا پیگیری میکنی؟
با سلام دسوت عزیز درست است بعد از تحویل سفارش محصول شما در لیست محصولات می آید تا 15 دقیقه دیگر سرویس مورد نظر شما ارائه می شود پیروز وموفق و تشکر از انتخاب شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msmhost.net
ehsanembo با سلام بله منابع اختصاصی است cpu به هر کاربر 1000 می شود در صورت نیاز با دادن تیکت افزایش پیدا می کند البته با هزینه هر 1000 7هزار سرعت دانلود در زمان ازاد بودن سرور بین 20 مگابایت دانلود داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msmhost.net
ARK | Intel® Xeon® Processor E3-1230 (8M Cache, 3.20 GHz)
سلام
من یک سرور رم 2 گیگ با 10 گیگاهرتز سی پی یو میخوام
25 + 70 میشه 95 هزار تومان لطفا طبق صحبتاتون سرور رو 100% با منابع اختصاصی تحویل بدید
فاکتور بفرمایید پرداخت کنم لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msmhost.net
با سلام دسوت عزیز درست است بعد از تحویل سفارش محصول شما در لیست محصولات می آید تا 15 دقیقه دیگر سرویس مورد نظر شما ارائه می شود پیروز وموفق و تشکر از انتخاب شما
بله درسته توی پنل هست
منتظر سرویس هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
با سلام مشکلی وجود ندارد در صورت تمایل رم دو گیگ ما را سفارش دهید و در قسمت توضیحات کانفیگ مورد نظر را اعلام کنید تمامی منابع اختصاصی ارائه می شود درضمن مقدار سی پی یو خواسته شده ارائه نمی شود با توجه به قوانین کاری به هر کاربر به صورت عادی 1000 گیگاهرتز ارائه میشود و در صورت نیاز 2000 که 7 هزار دریافت می شود
با سلام omidreza سرور مورد نظر شما تحویل داده شد درضمن تمامی سرورها بر روی یک سرور ارائه نمی شود و در تاریخ 1392.02.22 تا ساعت 21.18 4 سرور مجازی فروخته شد پیروز و موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chaleshtor
آی دی هم دارید؟
با سلام دوست عزیز فقط با تماس تلفنی یا سایت در ارتباط باشید
09382516330
با سپاس مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما
سرورو 10-15 دقیقه تحویل دادند
واقعا سرعت کار بالا بود
در حال تست کیفیت هستم تا الان که منو راضی کرده انشالله که همیشه به همین صورت باشه
هم قیمت هم کیفیت
انشالله امشب تست اساسی میزنمش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidreza
سرورو 10-15 دقیقه تحویل دادند
واقعا سرعت کار بالا بود
در حال تست کیفیت هستم تا الان که منو راضی کرده انشالله که همیشه به همین صورت باشه
هم قیمت هم کیفیت
انشالله امشب تست اساسی میزنمش
با سلام و تشکر از انتخاب شما از نظر شما بسیار ممنون هستم امیدوارم همیشه بتوانیم به همین شکل ارائه خدمات کنیم پیروز وموفق باشید دوست عزیز مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما