سلام مجدد
عزیزم شما تابحال به میهن وب هاست سر زدید؟
رتبه سوم ایرانه برادر!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام مجدد
عزیزم شما تابحال به میهن وب هاست سر زدید؟
رتبه سوم ایرانه برادر!
دوست عزیز ممنون به خاطر سرویس دهی شما . . و تشکر هم کردم موقع رفتن !
قبول هم دارم مشکل همه جا هست اما قبول کنید که سرعت و پشتیبانی اصل مهمی است که در سرویس دهی شما ضعیف تر عمل میشه ..
اما جدای بحث قطعی ها و غیره من از پشتیبانی شما راضی نبودم . . حتی یک سوال ساده از شما ممکنه ساعت ها طول بکشه . ( حالا نمیدونم این دلیل بر کمبود نیروی شما بود یا چیز دیگر ! )
با تشکر
سلام؛
ما قبلا یک انجمن داشتیم به اسم انتقاد و پیشنهاد که خریدار و فروشنده سعی میکردند مشکلات خودشون رو حل کنند، اما به دلایلی حذف شد.
این تاپیک جای این کار نیست. فقط هاستینگ معتبر معرفی کنید، هاستینگی رو زیر سوال نبرید.
تو صفحات قبلی شخصی به دلیل عدم اطلاعات کافی تهمتی زده بود که اصلا وارد نبود.
هاستیران
فقط میهن وب هاست
باقیمت بسیار عالیـــــ
درود ،
من با مایا هاست ، پارس وی پی اس ، هاست دی ال ، هاست ایران کار کردم ، الانم روی سرور های ایران وندا هاستم ...
اگه بخوابم به این هاستینگ ها امتیاز بدم ، اینطوری ه :
مایا هاست = -1
پارس وی پی اس = 50
هاست دی ال = 100
هاست ایران = 0
وندا هاست = 90
شرکت هاست ایران که به قول خیلیا هاستینگ اول ایران ه ، یکی از هاستینگ های در پیت به حساب میاد و از هر نظر آشعال ه ، ببخشید اینطوری نظر میدم ، اما واقعا پدرمو در آوردن !!!
شرکت مایا هاست هم ، یک بکاپ گیری درست حسابی درش تعریف نشده ست ، تیکت میزنی ، خب ، حالا که به دلیل کانفیگ آماتوری سرورهای شما ، سرور هک شد ، حداقل بکاپ رو ریستور کنید ، میگن : کدوم بکاپ ؟! :|
البته درباره خرید vps / vds هم با نوین وی پی اس ، پارس وی پی اس ، وی پی اس فارس و دیتافارم کار کردم ، که کار هیچ کدومشون بد نیست ، اما بینشون کار وی پی اس فارس عالیه ...
کسی فک نکنم میهن وب هاست رو بشناسه!!!
بابا برید سر بزنید پشیمون نمیشید!!
واقعا عالیه!!
مخصوصا سرعت
سلام
منم تازگی ها از میهن وب هاست هاست گرفتم واقعا عالیه مخصوصا سرعتش
الان این سایتم روی همین هاست هستش سرعتش خوبه
مدل لباس ، مدل لباس مجلسی
دقیقا
ب نظرمن میهن وب هاست بهترینه
هماز نظر پشتیبانی
هم سرعت