پاسخ : خدایی شما با این مشتریان بد چکار میکنید ؟
سلام،
منتظر بودم کاربران دیگر نظرشون رو مطرح کنند که بیشتر نظرها هم مشترک بودند.
همونطور که برای ارائه یک سرویس به دانش و تخصص نیاز هست، ارتباط با مشتری هم نیاز به تخصص دارد که متاسفانه این موضوع بسیار مهم رو بیشتر سرویس دهنده ها در ایران نادیده گرفتند و تعریف درست و کاملی از نحوه ارتباط با مشتری و پشتیبانی ندارند. برای مثال، چت یا پاسخ تیکتهای سرویس دهنده های معتبر آمریکایی رو با سرویس دهنده های ایرانی یا حتی خودتون مقایسه کنید، متوجه منظورم درباره ارتباط با مشتری خواهید شد.
در مورد موضوع شما، نظرم رو اینطور خلاصه میکنم: دوستانه بهترینتون رو برای حل سوال یا مشکل مشتری انجام بدید و محترمانه به مشتری اجازه مزاحمت یا درخواست غیر معمول ندید.
صادقانه
پاسخ : خدایی شما با این مشتریان بد چکار میکنید ؟
دوستان همه نظرات کارشناسی دادند
اما به این نکته اشاره کنم که تلفن برای پشتیباین نیست ، مگر در مواقع بسیار ضروری
شما خودتون هم تا حدودی در شکل گیری اینجور مشتریی نقش داشتید مشتری که اطلاعات تخصصی نداره هزینه براش در نظر بگیرید و کار رو کامل تحویل بدید ( تحویل دادن یعنی اینکه با آنلاین بودن هم زمان به عنوان مثال تمام قسمتهای یک قالب نصب شده رو چک کنید و اوکی)
باهاش هم اتمام حجت کنید که کار اضافه فاکتور خودش رو داره
شروع کار با مشتری که میخواد بدون اطلاعات فنی نقش واسطه برای محصول شما رو بازی کنه بسیار اشتباهه ف چون به دلیل نداشتن اطلاعات هم شما رو دچار دردسر میکن هم اعتبار محصولتون رو میبره زیر سئوال
قیمت واقعی رو از مشتری هاتون دریافت کنید و در نهایت برای مشتری های خوب اشانتیون یا تخفیف در خریدهای بعد در نظر داشته باشید
این روند نسبی یک تجارت انلاین روی روال هست
موفق باشید