پاسخ : فقط برای طرفداران کیفیت : افر های جدید ما از امریکا با قیمت های بسیار مناسب
اسم دیتاسنتر هم لطفا ذکر کنید.
احیانا دیتاشاک که نیست؟
پاسخ : فقط برای طرفداران کیفیت : افر های جدید ما از امریکا با قیمت های بسیار مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein7441
اسم دیتاسنتر هم لطفا ذکر کنید.
احیانا دیتاشاک که نیست؟
سلام:67:
دیتاشک؟=)) اگه قرار باشه اعتبارمون رو با این دیتاسنتر ها نگه داریم که یک هفته ای کل سیستم زیر سوال میره ...
نه حسین جون دیتاشک نیست یک دیتاسنتره توی امریکا معروفه به دلیل مسایل امنیتی(تحریم) متاسفانه اسمش رو نمیتونیم بگیم
موفق باشید ;)
فروش همچنان ادامه دارد :105:
تمام سفارشات با تمام کانفیگ ها انجام شد و تحویل داده شد
موفق باشید :53:
امشب تمام سفارش ها تا ساعت 12 شب پذیرفته میشوند و همین امشب تحویل داده میشوند
موفق باشید ;)
سلام
من واسه یه سرویس برنزی ثبت نام کردم.
شماره فاکتور 36
لطفا پیگیری فرمایید
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anifs
سلام
من واسه یه سرویس برنزی ثبت نام کردم.
شماره فاکتور 36
لطفا پیگیری فرمایید
ممنون
سلام دوست عزیز
داریم واستون اماده میکنیم
موفق و پیروز باشید
دوستان عزیز
تعداد سفارش ها زیاد شده 90 درصد سفارش ها تحویل داده شد و 10 درصد دیگه هم بزودی تحویل داده میشه
موفق باشید ;)
تمام سفارشات تحویل داده شد
دوستان لطفا سوالاتتون رو همینجا بپرسید پ.خ نکنید
کاش پهنای باند بالاتری داشتید.
پهنای باند اضافه چقدر است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
کاش پهنای باند بالاتری داشتید.
پهنای باند اضافه چقدر است؟
سلام
:53:
هر 500 گیگ اضافی 12 تومان هست
ولی :
روی پهنای باند اضافه زیاد حساس نیستیم درصورتی که پهنای باند کل سرور اضافه باشه که معمولا هم همین شکلی هست پهنای باند به صورت رایگان در اختیار کاربر قرار داده میشه
موفق باشید