پاسخ : چگونه از پول سود کنیم ؟
بحث های تاپیک تا اینجا موفق بوده و همین گردش تجربیات و مشاوره ها هست که گاهاً سکویی برای پرش میشه چه ایرادی داره از تجربه های موفق استفاده کنیم .
بنده همانطوری که در اول تاپیک گفتم فقط می خواستم افکار و بازخورد دوستان رو ببینم و ضرر و زیان ها را با سرمایه گذاری یک دهم بسنجم . من 10 میلیون دارم که نمی خوام در بانک بخوابه چون اصلاً موافق خوابوندن پول در بانک نیستم چرا که روز به روز ارزش اصل پول رو به نزول است .
البته بنده در درجه اول حفظ ارزش سرمایه برایم مهم تر است می خوام حداقل 10 میلیونم بعد از دو سال ارزشش سرجاش باشه
- دوستان در مورد خرید سهام من اطلاعات ندارم سهام کجا سودش بیشتره ؟
- در مورد خرید دلار و طلا که نسبتاً نظرها به دلیل سرمایه گذاری اندک مخالف هست .
- در مورد خرید فرانک هم در ایران فک نمی کنم چندان سودی بشه کرد .
- در مورد خرید توتون و تنباکو هم دقیقاً نمی دونم چجوری میشه خرید کرد و به فروش رساند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
UserWht
البته بنده در درجه اول حفظ ارزش سرمایه برایم مهم تر است می خوام حداقل 10 میلیونم بعد از دو سال ارزشش سرجاش باشه
اگه فقط دنبال حفظ سرمایه هستی خرید طلا بهترین گزینه هست چرا که همیشه ارزش روز خودش داره
اما اگه بفکر سود هستی سایر گزینه ها امتحان کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.Oxygen
با 600000 تومان می خواهید سرمایه گذاری کنید اونم تو بورس؟
طرف تاپیک زد با 40 ملیون چیکار کنه به هیچ جا نرسید.
تو حسابتون باشه بهتره
شما یه لطفی کن عکس آواتارتو عوض کن.اگه هم ایران نیستی و علاقه ای نداری لطفا در مورد شرایط تو ایران نظر نده!!!
کجا تاپیک زده بود 40 میلیون ؟ بگو ماهم بریم بخونیم..
جسارت نباشه اما جریان جریان لنگش کنه!!!!
سلام دوست من یه بار تاپیک زدم با 40 میلیون میشه چی کار کرد آخرش هم به هیج جایی نرسیدم..
600 تومن دیگه فکر کردن نداره ! یه سایت بخر روش کار کن بازدید کننده بیاد جنس بفروش
اعصاب اینجور کارها رو نداری امشب بارسا بازی داره احتمال بردش هم زیاده این بازی رو اینترنتی بگیر
فکر کنم 600 بذاری یه 70 80 تومن سود کنی.. البته اگه بارسا نبره کل پولت رفته..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
سلام دوست من یه بار تاپیک زدم با 40 میلیون میشه چی کار کرد آخرش هم به هیج جایی نرسیدم..
600 تومن دیگه فکر کردن نداره ! یه سایت بخر روش کار کن بازدید کننده بیاد جنس بفروش
اعصاب اینجور کارها رو نداری امشب بارسا بازی داره احتمال بردش هم زیاده این بازی رو اینترنتی بگیر
شما اگه 40 میلیون داری بیا من یک کار بهت میگم بزن تضمین میکنم که شبی کم کم 1 میلیون هم سود داشته باشه
شما میری یک کافی شاپ میزنی..توش قلیون هم میدی!! راحت کم کم شبی 1 میندازه!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
+irtci+
شما یه لطفی کن عکس آواتارتو عوض کن.اگه هم ایران نیستی و علاقه ای نداری لطفا در مورد شرایط تو ایران نظر نده!!!
کجا تاپیک زده بود 40 میلیون ؟ بگو ماهم بریم بخونیم..
جسارت نباشه اما جریان جریان لنگش کنه!!!!
دوست عزیز آواتار هر کس دست خودش هست شما چکار به آواتار من داری؟
اینجا انجمن گفتگوی آزاد هست و هرکسی می تونه نظر بده.
جواب سوالتون هم .....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo