پاسخ : جهان پی : ارائه درگاه پرداخت مستقیم و غیر مستقیم بانکی
سوال: از درگاه های پرداخت شما برای سایتم استفاده می کردم. جدیدا 1 % کارمزد قرار دادین. تا قبل از این که 1% کارمزد اضافه وقتی کارمزد صفر بود من مبلغی توی حسابم بود. الان که درخواست بدم 1% رو از کل واریزی کم می کنید یا فقط از تراکنش هایی که بعد از اعمال 1% کم میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamal_d
سوال: از درگاه های پرداخت شما برای سایتم استفاده می کردم. جدیدا 1 % کارمزد قرار دادین. تا قبل از این که 1% کارمزد اضافه وقتی کارمزد صفر بود من مبلغی توی حسابم بود. الان که درخواست بدم 1% رو از کل واریزی کم می کنید یا فقط از تراکنش هایی که بعد از اعمال 1% کم میشه؟
سلام
کارمزد تعیین شده فقط برای تراکنشهای ورودی بوده و برای تسویه حساب و .. هیچ کارمزدی ندارد
اطلاعیه اضافه شدن چند امکان جدید
امکانات جدیدی به حساب کاربری شما اضافه شد.
-صورتحساب و ریزتراکنشهای انجام شده
-صندوق پیغام خصوصی -محیط گفتگو جهان پی با کاربران
-تنظیمات اطلاع رسانی با ایمیل (اطلاع رسانی تراکنش -لاگین -تسویه حساب - تیکت و..)
-دعوت نامه(ویژه) -سرویسی جهت دعوت دوستان به جهان پی!
-کلید نوین رمزنگاری دریافت موجودی(ویژه) - امکانی جهت مشاهده موجودی در وب سایت خودتون!
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay - اطلاعیه اضافه شدن چند امکان جدید
دروود بر شما
بخش پشتیبانی سایت بیشتر به جای اینکه به کاربر پاسخ دهد قصد سرباز کردن دارد و فقط پاسخگو هستند اما مشکل را برطرف نمیکنند.
تیکت رو بنا به صلاح دید خود میبندن و بد هم با کاربر برخورد می کنند.
امیدوارم انتقاد پذیر باشید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VatanDC
دروود بر شما
بخش پشتیبانی سایت بیشتر به جای اینکه به کاربر پاسخ دهد قصد سرباز کردن دارد و فقط پاسخگو هستند اما مشکل را برطرف نمیکنند.
با سلام و احترام,
مشکل شما مربوط به بانک بوده و مسلما برای پیگیری تراکنش باید از طریق شرکتPSP اقدام نمایید.
شرایط ارسال درخواست پشتیبانی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
دوست گرامی من مسئله ام خود پرسش نبود نحوه پاسخگویی بود که با پیگیری شما حل شد
ممنون
پاینده باشید .
با سلام ,
احتراما؛براساس درخواستهای مکرر کاربران عزیز امکانات زیر به سیستم اضافه شد.
1-امکان حذف و ویرایش شماره حساب(؟)
*قبل از ثبت درخواست تسویه حساب, حتما به منوی شماره حسابها مراجعه کرده و از صحت اطلاعات ثبت شده اطمینان حاصل فرمایید.
*شناسه شبا باید 24 عدد,بدون فاصله و با IR با حروف بزرگ شروع شده باشد(تنها نمونه صحیح:IR650540106280002236221234)
*در صورتی که اخطار ویرایش شماره حساب,برای شما ثبت شده -به قید فوریت تغییرات و اصلاحات مربوطه انجام شود.
2-امکان حذف و ویرایش درگاه های پرداخت(؟)
*لطفا درگاه های غیر فعال و بدون استفاده را حذف کنید.
3-تغییر دیزاین صفحه انتقال به بانک و صفحه کال بک
4-درگاه های سامان و ملت به دلیل مشکل SSL دامنه Shaparak.ir به حالت اولیه به شکل زیر تغییر داده شد.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VatanDC
دروود بر شما
تیکت رو بنا به صلاح دید خود میبندن و بد هم با کاربر برخورد می کنند.
عزیزم شما خیلی سخت گیر هستی
همین پارس پال که ما استفاده میکنم
قسم می خورم که باورکنی - به جان مادرم 1 میلیون تومان 2 روز پیش درخواست تسویه زدیم
اقدام کردن پول هم به حساب اومده - دیروز پول ریحتن امروز من فهمیدم - نه ایمیل نه اس ام اس نه تغییر وضعیت درخواست...
تازه من یک زرنگی میکنم تمام درخواست ها به صورت کارت به کارت ارسال میشه یعنی اصلا پایا درخواست نمیدم
من نمی خوام بگم کدوم درگاه بده و کدوم خوبه اما اگر شما کاربر جهان پی هستید
اصلا شک نکنید که در گاه شما اگر اول نباشه جز بهترین ها و منظم ترین درگاه هاست
برای بنده که جز 3 انتخاب اول هست
پارس پال
پی لاین
جهان پی
اصلا نمی خوام تبلیغ کنم بگم جهان پی عالی... ولی همین که پشتیبانی آنلاین و منظم داره و شما می تونی بهش اعتماد کنی خودش خیلیه...
باور کن من حتی اعتماد ندارم 2 هزار تومان داخل درگاهی نگهدارم اما پارس پال تا حالا شده 2 میلیون و مدت ها نگهداشتم چون اعتماد دارم بهشون
شما هم با تعامل برخورد کن چون مهمترین ویژگی که درگاه شما داره قابل اعتماد هست و پول شما به باد نمیره
اگر مشکلی بانکی پیش میاد به راحتی میشه پیگیری کرد و اصلا هم نگران نباشید....
اقا جهان پی 4 انتقاد داشتم اگر مورد مناسب مورد پسند قبول بود انجام بدید ...
1: صندوق پیام گزینه ی حذف بزارید
2:لینک اختصاصی اظافه کنید مثلا ما قیمت دلخاه بزنیم تو پنلمون و پنل لینک اختصاصی بده و ما اونو به کاربر بدیم پرداخت کنه نمونه اینطوری :
بانكداري الكترونيك شارژ ايران - فيش پرداخت نقدي
3: پنل کاربری را ساماندهی تمیز یا خلوت کنید اگه امکانش هست جهت ساده و یا راحت تر کار کردن ( مثلا اون اطلاعیه ها که در صفحه اصلی وسط ما هست تو صندوق پیام بزارید که اونجا خالی باشه یا یه گزینه اخبار تو اون بزارید
4: کناره موجودی 1.2گزینه پایین اظافه کنید به نام گردش حساب امروز | گردش حساب دیروز | و موجودی کل هر کدوم از موارد اگه امکانش هست انجام بدید جهت انتقاد و...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
اقا جهان پی 4 انتقاد داشتم اگر مورد مناسب مورد پسند قبول بود انجام بدید ...
1: صندوق پیام گزینه ی حذف بزارید
2:لینک اختصاصی اظافه کنید مثلا ما قیمت دلخاه بزنیم تو پنلمون و پنل لینک اختصاصی بده و ما اونو به کاربر بدیم پرداخت کنه نمونه اینطوری :
بانكداري الكترونيك شارژ ايران - فيش پرداخت نقدي
3: پنل کاربری را ساماندهی تمیز یا خلوت کنید اگه امکانش هست جهت ساده و یا راحت تر کار کردن ( مثلا اون اطلاعیه ها که در صفحه اصلی وسط ما هست تو صندوق پیام بزارید که اونجا خالی باشه یا یه گزینه اخبار تو اون بزارید
4: کناره موجودی 1.2گزینه پایین اظافه کنید به نام گردش حساب امروز | گردش حساب دیروز | و موجودی کل هر کدوم از موارد اگه امکانش هست انجام بدید جهت انتقاد و...
سلام
ممنون از پیشنهاد شما!
لطفا تغییرات و امکانات درخواستی را به ایمیل info@jahanpay.com ارسال کنید سعی می کنیم موارد 1و2 بزودی و موارد 3-4 در بروز رسانی بعدی(93) اعمال شود
موفق باشید