پاسخ : وجود باگ مخرب درماژول فروشگاه فرییر که توسط خوده فرییر در فروشگاه گذاشته شده virtual freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iranian Group
الان این یعنی چی که فریر باگ داره خطر ناکم هست اما نمیگم چیه !!!!
من که واسه فروش اپل ای دی ازش استفاده میکنم اگه همه اطلاعاتم بپره نهایتا یه روز از عمرم که واسه راه اندازی این مصرف کردم میپره !
اما استارتر هم اگه به فکر مردم بود که سرمایه و وقتشون به بادنره میومد اعلام میکرد اقا فریر باگ داره ! باگش اینه ! فایلش اینه ! پاکش کنید یا اینطوری رفعش کنید !
لطفا یک بار با دقت و حوصله این لینک را مطالعه کنید :
Virtual Freer
پاسخ : وجود باگ مخرب درماژول فروشگاه فرییر که توسط خوده فرییر در فروشگاه گذاشته شده virtual freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
us12
Virtual Freer
این فقط برای نسخه های قبلی هست یا اگه نسخه جدید هم از سایتش دانلود بشه باز باید اون مراحل رو انجام داد؟
با وجود این همه اخبار و ضرر و زیان افراد مختلف چرا اطلاع رسانی نمیشه که این اسکریپت برای کلاه برداری و ***ی طراحی شده بوده؟
اسکریپت بعد از چند سال و مشهور شدنش در اخرین آپدیتهایی که از طریق منبع اصلی ارائه می شده محتوی یک شل شده که کارایی اون به جز دسترسی به اطلاعات محرمانه یک فروشگاه چیز دیگری نیست، به نظر شما چرا؟
شاید خیلی از شما دوستان تا امروز هک نشدین و ضرر نکردین من مبلغ قابل توجه ای رو از دست دادم و خواهش میکنم اطلاع رسانی و پیگیری کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
این فقط برای نسخه های قبلی هست یا اگه نسخه جدید هم از سایتش دانلود بشه باز باید اون مراحل رو انجام داد؟
این باگ فقط روی نسخه قبلی وجود دارد ولی این روش که اینجا توضیح دادم از بروز اینگونه کارها جلوگیری می کند :
http://www.webhostingtalk.ir/f42/343...ml#post1134216
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrzadism
با وجود این همه اخبار و ضرر و زیان افراد مختلف چرا اطلاع رسانی نمیشه که این اسکریپت برای کلاه برداری و ***ی طراحی شده بوده؟
اسکریپت بعد از چند سال و مشهور شدنش در اخرین آپدیتهایی که از طریق منبع اصلی ارائه می شده محتوی یک شل شده که کارایی اون به جز دسترسی به اطلاعات محرمانه یک فروشگاه چیز دیگری نیست، به نظر شما چرا؟
شاید خیلی از شما دوستان تا امروز هک نشدین و ضرر نکردین من مبلغ قابل توجه ای رو از دست دادم و خواهش میکنم اطلاع رسانی و پیگیری کنید.
دوست عزیز تاریخ استارت این تاپیک را نگاه کنید !
این لینک هم خود فریر سال 2013 منتشر کرده است .
شما باید از ابزاری که رایگان دریافت کرده اید و قصد کار تجاری با آن دارید اطلاع کافی داشته باشید.
وردپرس ، جوملا ، دروپال و ... همگی باگ هایی دارند که بعد از پیدا شدن آنها سریعا پچ ها و وصله های امنیتی آنها منتشر میشود ولی اگر کسی با نسخه های قبلی کار کند دلیل هک شدنش سازنده نیست !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
us12
این باگ فقط روی نسخه قبلی وجود دارد ولی این روش که اینجا توضیح دادم از بروز اینگونه کارها جلوگیری می کند :
http://www.webhostingtalk.ir/f42/343...ml#post1134216
دوست عزیز تاریخ استارت این تاپیک را نگاه کنید !
این
لینک هم خود فریر سال 2013 منتشر کرده است .
شما باید از ابزاری که رایگان دریافت کرده اید و قصد کار تجاری با آن دارید اطلاع کافی داشته باشید.
وردپرس ، جوملا ، دروپال و ... همگی باگ هایی دارند که بعد از پیدا شدن آنها سریعا پچ ها و وصله های امنیتی آنها منتشر میشود ولی اگر کسی با نسخه های قبلی کار کند دلیل هک شدنش سازنده نیست !
بله وجود باگ منطقی و دور از ذهن نیست ولی قرار دادن شل با وجود باگ به نظر شما یکی هست؟
بنده هم مراحل نصب را همانطور که در سایت توضیح داده شده انجام دادم آیا همچنان در این صفحه از سایت اصلی شما اخطار و روش حل کردن مشکل را می بینید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
us12
Virtual Freer
این که قدیمیه و همه هم انجامش دادن اما گفتین بعد از این هم باگ بوده ! یه نفر هم گفته بود خود پچ باگ داشته !