پاسخ : بیت کوین رو به رشدترین واحد پول دیجیتالی جهان
گفتم اگه واقعا دوست دارید که مشکلتون حل شه ، کل اون ویدئو ها رو نگاه کنید لطفا . اگه نه که لطف کنید دیگه تو این تاپیک بدون منبع حرفی نزنید .
نه نمیشه . چونکه میلیون نفر از این دارند استفاده میکنند ، و قانونی شده .
شما خلاصه نگفتی بیت کوین خوب نیست ، یا غیر قانونیه :دد
گفتم اون هارو نگاه کنید و با منبع حرف بزنید .
بیشتر آدمها در این صنعت حاضر نیستند که کوین هاشون رو به ارز تبدیل کنند دوست عزیز .
همچی با همین کوین ها خریداری میشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostplate
چرا شما هی فکر میکنید مفتیه ؟ چونکه کارت گرافیک رو میگذاری که استخراج شه ؟
اصلا میدونید چقد ریزه کاری داره؟ میدونید چیه ؟
اخه چرا وقتی هیچ چیزی رو نمیدونید و اصلا تازه اومدید تو داستان هی نظر میدید ،
چرا ما ایرانیا توهم توطه داریم ؟ چرا یخورده خودمون رو با علم پیش نمیبریم ؟
تمام دنیا ۷۰% از هاستینگ لینوکس استفاده میکنند ، ایرانیها ۹۰% از هاستینگ ویندوز . میدونید چرا ؟ چونکه
یاد گرفتیم همه چی رو مجانی استفاده کنیم ، مثل ویژوال استدیو . مثل ویندوز . بعد حرف همچین چیزی میشه با وصف بر اینکه اصلا مفت نیست و یک علم هستش ، میگید ا مگه میشه آدم پول مفت در بیاره .
تمام ایران دارن پول مفت در میارن چی میگید بابا .
والا ما هنوزم از لینوکس استفاده میکنیم.:دی . من که نگفتم چیزی رو نمیدونم فقط گفتم مشکوکه.شما طوری از این سیستم طرفداری میکنید که انگار مال شماست.من میگم مشکوکه.حالا اگه این فقط یه ترفند باشه برای فروش کارت های گرافیکی چی؟؟
اونوقت شما مسئولیت تمامی افرادی که روی این سیستم سرمایه گذاری کردن رو بر عهده میگیری؟اینو بگو اگه اون سایت پول فا هرینه ها رو اکسچنج نکنه باید چجیکار کنیم؟شما جوابگو هستی که اینقدر سنگ این سیستمو به سینه میزنی؟
حرف شما مثل این میمونه که من بگم آقا ساختمون سازی اگه غیر قانونی بشه و هیچکی ساختمون نخره ، چیکار میخواهید بکنید ؟
خواهشا و لطفا درست و منطقی بیاید باهم صحبت کنیم .
در ضمن کسی اصراری نداره که بیاید کار کنید . میتونید نکنید . ولی سعی نکنید هم که بدون مدرک بقیه رو گمراه کنید .
من خودم تو مهد قانون دنیا زندگی میکنم . اگه به این چیزا باشه مطمئن باشد که من میگفتم .
من گفتم از این قضیه ساده نمیگذرم.شما هم همچین اصرار میکنید که این سیستم کلاهبردار نیست که آدم فکر میکنه تو این سیستم کاره ای هستید و آدم اگه ضرر کرد باید بیاد پیش شما.خوب شما چیکار دارید؟بزارید مردم خودشون قضاوت کنن.من و دوستان دیگه نظرمونو گفتیم با دلیل و منطق خودمون .شما فقط میگی مقله طلاست.آخه اگه این مثل طلا بود تا الان همه ایرانی هایی که تو صف دلار و سکه دم بانک ها بودن تا الان روش سرمایه گذاری کرده بودن که .ما ایرانیا جایی نمیخوابیم که زیرمون آب بره.وقتی می دونیم یه جا مطمئنه روش سرمایه گذاری میکنیم.شما هم الکی خودتو ناراحت نکن این سیستم چیزیش به شما و ما نمیرسه با تبلیغ کردن!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sgighost
والا ما هنوزم از لینوکس استفاده میکنیم.:دی . من که نگفتم چیزی رو نمیدونم فقط گفتم مشکوکه.شما طوری از این سیستم طرفداری میکنید که انگار مال شماست.من میگم مشکوکه.حالا اگه این فقط یه ترفند باشه برای فروش کارت های گرافیکی چی؟؟
اونوقت شما مسئولیت تمامی افرادی که روی این سیستم سرمایه گذاری کردن رو بر عهده میگیری؟اینو بگو اگه اون سایت پول فا هرینه ها رو اکسچنج نکنه باید چجیکار کنیم؟شما جوابگو هستی که اینقدر سنگ این سیستمو به سینه میزنی؟
نه دوست عزیز ، من صاحب اون نیستم و فرقی هم برام نمیکنه . ولی دوست ندارم طبق معمول همیشه همه ایرانیها بدون منطق باهم حرف بزنند و بدون مدرک . البته این حرف شما رو کاملا قبول دارم که میگید مشکوک هستش چونکه خیلی این موضوع جدیده و شما حق دارید که تحقیق کنید ۱۰۰% .
شما میتونید با پولفا کار نکنید. اینها جاهای دیگه . حالا اینکه ریال رو کسی حساب نمیکنه مشکل ایرانه نه مشکل بیت کوین .
https://localbitcoins.com/
https://mtgox.com/
https://www.bitstamp.net/
https://btc-e.com/
https://bips.me/
https://moneypaktrader.com/
Plus500 | Handla valutor online, råvaror, CFD, aktier/andelar/kapital/värdepapper, index.
https://campbx.com/
بازم بدم ؟
اینها همه کمپانی های میلیون دلاری هستند .
بخدا به چه زبونی بگم که این سیستم پول درآوردن نیست بابا . این یک ارز مجازی هستش که ۴ ساله به دنیا معرفی شده و بسیاری از اقتصاد دانها این رو یک انقلاب در اقتصاد میدونن همین . مثل یک فلز جدید . که خیلی از مشکلات اقتصاد دنیا رو حل میکنه .
باید بخدا ۱ هفته کاملا مطالب انگلیسی بخونید که بگیرید من دروغ نمیگم .
جناب حرف شما کاملا درسته اما من اینو میگم که اگه یکی از این سیستم ها اون بیت های ما رو اکس چنج نکرد و همه رو ازمون گرفت چی؟؟
هیچی دستمون رو نمیگیره.
چرا اصلا باید با گکارت گرافیک باشه؟
شاید یه ترفند برای فروش کارت گرافیک ها باشه.ما که با هم دعوا نداریم داریم یه بحث میکنیم برای رسیدن به یک نتیجه
پاسخ بدید ما هم بیشتر راجه به این سیستم میفهمیم
ممنون
ببخشید، فکر کنم باید شفاف تر صحبت کنم.
شما همه اش فکر میکنید خودتون همه چی رو میدونید و ما هیچی نمیدونیم و از دنیا هم عقبیم.
نقل قول:
سعی کنید سوالتون رو بپرسید فقط .
این کارو داریم انجام میدیم.
نقل قول:
نه اینکه بگید کلاه بارداریه وقتی که بی بی سی و سی ان ان هر روز دارن صحبتش رو میکنن از سال ۲۰۰۸ هم تو دنیاست این مطلب .
این که BBC و CNN هر روز دارن در موردش صحبت میکنند چیزی رو ثابت میکنه؟
نقل قول:
شما میخاین طلا استخراج کنید چجوری این کار رو میکنید ؟ خاک رو میکنید ! خوب این خاک کندن به چه دردی میخوره ؟ اینهم همونه دقیقا . البته این مساله ها در واقع با SHA256 کد شده اند که حل کردن اونها باس میشه که در دنیا به پیچیده تر شدن این کد کمک بشه و این به کمک علم ای تی میخوره .
اونطور که من از این جمله متوجه شدم، شما میگید این مسئله ها با SHA256 کد شدند و حل کردن اونها باعث پیشرفت علم میشه.
کامپیوتر ما داره یک سری مسئله که ما نمیدونیم چیه، و البته کد هم شده، در نتیجه اصلا نمیتونیم بفهمیم چیه، حل میکنه و گفته شده باعث پیشرفت علم میشه.
جمله بالا رو یک بار دیگه بخونید، خیلی خنده داره.
نقل قول:
گفتم اگه واقعا دوست دارید که مشکلتون حل شه ، کل اون ویدئو ها رو نگاه کنید لطفا . اگه نه که لطف کنید دیگه تو این تاپیک بدون منبع حرفی نزنید .
گفتم اون هارو نگاه کنید و با منبع حرف بزنید
ما داریم سوال میکنیم، و البته برداشت های شخصی که از خوندن مقالات به دست اوردیم رو میگیم.
انقدر عقل داریم که خودمون هم یه منبع تلقی بشیم. لازم نیست که برای حرفی که از دهنمون در میاد منبع بزاریم.
همه ما اینجا مشغول کاریم، دنبال پول دراوردن هم هستیم، به لطف خدا با ارز هم زیاد سر و کار داریم، همچنین در دنیای IT مشغول به کار هستیم و خیلی از دنیا عقب نیستیم. من که خودم رو واجد شرایط میدونم تا در این مورد نظر بدم.
نقل قول:
بیشتر آدمها در این صنعت حاضر نیستند که کوین هاشون رو به ارز تبدیل کنند دوست عزیز .
همچی با همین کوین ها خریداری میشه .
چی خریداری میشه؟
چندتا سایت بگید که درگاه بیت کوین داشته باشند.
تو سایت هایی که لینکشون رو داده بودید مشاهده کردم که وقتی Mt. GOX کارش رو موقتا تعطیل کرد ارزش بیت کوین اومد پایین.
از نظر من این نشون دهنده اینه که تبدیل به ارز واقعی برای دارندگان بیت کوین خیلی مهمه.
نقل قول:
چرا شما هی فکر میکنید مفتیه ؟ چونکه کارت گرافیک رو میگذاری که استخراج شه ؟
اصلا میدونید چقد ریزه کاری داره؟ میدونید چیه ؟
اخه چرا وقتی هیچ چیزی رو نمیدونید و اصلا تازه اومدید تو داستان هی نظر میدید ،
چرا ما ایرانیا توهم توطه داریم ؟ چرا یخورده خودمون رو با علم پیش نمیبریم ؟
تمام دنیا ۷۰% از هاستینگ لینوکس استفاده میکنند ، ایرانیها ۹۰% از هاستینگ ویندوز . میدونید چرا ؟ چونکه
یاد گرفتیم همه چی رو مجانی استفاده کنیم ، مثل ویژوال استدیو . مثل ویندوز . بعد حرف همچین چیزی میشه با وصف بر اینکه اصلا مفت نیست و یک علم هستش ، میگید ا مگه میشه آدم پول مفت در بیاره .
تمام ایران دارن پول مفت در میارن چی میگید بابا .
1- اکثر هاستینگ های ایرانی از لینوکس استفاده میکنند. حتی بیشتر از 70%
2- ما نمیتونیم ویژوال استودیو و ویندوز بخریم، چون تحریم هستیم، از طرفی به پول ما خیلی گرون میشن. اما اگه پاش بیفته و واقعا به چیزی نیاز داشته باشیم میخریم. مثل آنتی ویروس
3- ما داریم جون میکنیم پول در بیاریم، خانواده ما هم همینطور، اکثر مردم زیر خط فقرن، شما میگید تمام ایران پول مفت در میاره؟
نقل قول:
ولی سعی نکنید هم که بدون مدرک بقیه رو گمراه کنید
به خدا داریم سوال میکنیم، اما شما جواب نمیدی. هی ارجاع میدی به ویدیو و منابع دیگه، اونها هم میخونم اما به نتیجه نمیرسم. همشون شیوه کار بیت کوین رو توضیح دادند. تا اینجاش رو فهمیدم. اما سوالاتی در ذهنم ایجاد شده و کمی هم مشکوکم، اما شما هی میای میگی مثل طلا است.
من دارم میگم نمیشه که مفتی پول در اورد و سود کرد. توی این سیستم ما چه کار میکنیم؟
آیا حل این مسائل ریاضی که نمیدونیم چی هستند کار محسوب میشه؟ یا خرید کارت گرافیک؟
این شبکه مالی هم توسط یک شخص گمنام با نام مستعار به وجود اومده، حتی معلوم نیست شخص باشه یا گروه! چرا خودش (خودشون؟) رو مخفی کردند؟
این یکی از مغازه های آنلاین خرید با بیت کوین ، مثل این زیاد هستش .
Bitmit Bitcoin market place - Buy and sell goods with Bitcoin
بگذارید چند تا نکته رو بگم .
۱- حتا جدیدا مغازه های توی خیابون هم کم کم دارن بیت کوین قبول میکنن .
Bitcoin: the Berlin streets where you can shop with virtual money | Technology | guardian.co.uk
Living On Bitcoin For A Week: Bitcoin Is The Internet Applied To Money (And I Survived It) - Forbes
2- وقتی منابعی مثل بی بی سی و سی ان ان صحبت یک مطلب رو میکنن و اون رو با ۱۰۰ تا گزارش مورد بررسی قرار میدهند ، و میگن که بسیار مطلب انقلابی هستش این یک مفهوم بزرگ رو میاره که بیت کوین مشکلی نداره از لحاظ اقتصادی و قانونی و منطقی .
3- هر روز نو آوری های بسیاری در بیت کوین به دنیا معرفی میشه . حتا ماشین خود پرداز و کارت اعتباری تولید شده . اینها مجبورند دارای مجوز قانونی باشند تا بتونند این کار ها رو بکنند . پس حتما بیت کوین از لحاظ قانونی دارای شرایط خوبی هستش که بانکها و دولتها اونرو قبول کردند .
4- هر ماه کنفرانس های بسیاری در امریکا و یا انگلیس و آلمان برای بیت کوین گذشته میشه تا ذهن مردم آگاه بشه نسبت به این قضیه .
۵- اتفاقا ما عاشق این هستیم که با گروهی که خودشون رو معرفی نمیکنند همراه بشیم .
یعنی Anonymous ! همه اونها دنبال آزادی هستند و خیلی ها پیروو اونها .
6- تا چند وقت دیگه کمپانی های بزرگ مثل پی پال بیت کوین رو به خدمات خودشون اضافه میکنند. در حال هر هم کمپانی های زیادی مثل OKPay با بیت کوین کار میکنند.
7- بیت کوین تنها و تنها یک ارز مجازی هستش ، نه راهی برای ایجاد درامد . البته که میشه بهش به عنوانه منبع درامد هم نگاهی جداگانه داشت .
8- میلیون ها نفر در حال حاضر در این صنعت مشغول کار هستند ، کمپانی های میلیون دلاری سرمایه گذاری بلند مدت انجام داده اند . اقتصاد دانها با بیت کوین و تمامی این موج موافقند . رشد چند صد درصدی بیت کوین از سال ۲۰۰۸ تا بحال نشان دهنده بسیاری از مسائل هست .
9- شما به هیچ عنوان منبع تخصصی نیستی در مورد بیت کوین به این دلیل که هیچ تجربه ای نه در زمینه مسائل اقتصادی داری ، نه اینکه هیچ مطلبی در این مورد به صورت تخصصی خوندی و باید در مورد یک مطلب زمانی اظهار نظر کرد که زمانی رو بهش برای مطالعه اختصاص داد، من هم که دارم صحبت میکنم بر اساس مقاله هایی که خوندم و تجاربی که در این ۳۸ سال عمر داشته ام دارم میگم .
من به حس شما کاملا احترام میگذارم ولی لطفا یک هفته به صورت کامل مطالعه بفرمایید از منابع معتبر ، مطمئن باشید که همچیز برای شما روشن خواهد شد .
دوستان اصن شما مگه نمیگید این کلاه برداریه و الکی ؟
شما ها باهاش کار نکنین و اصلان هم فراموشش کنید :دی
اون هایی که دارن کار میکنن و سودش رو میبرن به کارشون ادامه میدن شما چرا الکی جوش میزنی ...
ما و خیلی از دوستان که تعدادشون انگشت شمار هست دارن روی این مسئله کار میکنن و بیشتر از 100 میلیون تومان هم هزینه کردن و سخت افزار تهیه کردن و ماهانه سود میکنن خلاص ....