پاسخ : نظر سنجی درباره شرکت های سئو در ایران - لطفا شرکت کنید
سلام و علیکم.
متنی که میخونید یه نام سرگشاده به تمامی دوستانیه که در این تاپیک شرکت کردند/میکنند/خواهند کرد.
نیازی نیست که فکر کنید که من کی هستم، من یه آدم هستم که خیلی وقت است در این حیطه کار میکنم و درآمدم از همین راه میباشد (سئو). شاید شما من را نشناسید چون نه در این فروم و نه در فروم های دیگر فعالیت میکنم/کردم/خواهم کرد. دلیلش هم کاملا واضح و روشن است.
یک سری حرفهایی بود که کارهای شرکت ، شلوغی های روزمره و جلسات با مشتریان و .. اجازه نمیداد تا عرض کنم خدمتتان.
سئو: بهینه سازی سایت برای موتور های جست و جو ، نه ***ی از جیب مشتری برای بالا اوردن سایتش در موتور های جست و جو.
شرکت سئو: تمام افرادی که نام بردید اکثرا شخصی کار میکنند و شرکت نیستند. البته ثبت شرکت در ایران به آسانی نوشتن آن است.
خدمات سئو: شامل بهینه سازی کد ها و محتوای سایت و بهینه سازی رابطه خارج از سایت است.
لینک بیلدینگ: با تولید محتوای خوب و غنی از دیگران در شبکه های اجتماعی، وبلاگ ها ، تالار های گفت و گو و .. لینک دریافت شود. نه جناب شرکت های سئو که برای مشتریانتان بک لینک میخرید! ظاهرا باید یاد آوری کنم که چندین سایت بزرگ به همین خاطر پنالایز شدند و سرمایه شان را از دست دادند!.
البته میتوان این مشکل را سرچشمه گرفته از مشتریان بلانسبت بی سواد دانست. وقتی سئو را ترفندی برای افزایش بازدید میدانند و فکر میکنند که افراد و شرکت ها راز گوگل (!!!) را کشف کرده اند، هر کسی میتواند به هر طریقی سرشان کلاه بگذارد و خب مثل خیلی از افراد راضی هم باشند.
چه شرکتی خوب است؟
- خب شرکتی که به قوانین پایبند باشد. چند ماه بیشتر نمیگذرد که خیلی ها سرمایه زندگیشان را از دست دادند. اما نمیدانم چرا باز هم اسرار به خرید بک لینک و انجام روش های کلاه سیاه میکنید. این یعنی وظیفه ای که به شما سپرده شده است را با پول و یک روش قدیمی و غیرمجاز حل میکنید. اکثر افرادی که خود را سئو کار مینامند مطمئنا چندین سایت مختلف دارند و از ان ها به مشتریان خود بک لینک میفروشند. این یعنی سود بیشتر :)
هزینه سئو چقدر است؟
- خوشبختانه کشور ما کشوریست بر پایه قوانین اسلام و افراد هرطور هم که باشند ذره ای از انصاف بو برده اند و برای کاری که انجام دادند پول میگیرند. پس اگر دیدید کسی با رقم های خیلی خنده داری این کار را انجام میدهد یاد این جلمه بیوفتید و بدانید که کاری برایتان انجام نمیدهد :). افرادی هم هستند که هزینه های فراوانی میگیرند و کاری انجام نمیدهدند که حسابشان با کرمالکاتبین است.
چند کلامی با مدیران شرکت ها یا سایت هایی که خدمات سئو ارائه میکنند به عنوان یک بی طرف :
1- لطفا بلانسبت خودتان ***ی نکنید، برای کاری که میکنید پول بگیرید.
2- قوانین و اخلاقیات را زیر پا نگذارید.
3- مشتریان نقاط بالقوه زندگی شما هستند، با کارهایی که پول های کمی بدون زحمت برایتان به وجود میاورد آنها را آزار ندهید.
4- تخریب شرکت ها و افرادی که موازی با شما فعالیت میکنند برایتان هیچ سود یا ضرری ندارد. دقت کنید که بعدا برایتان جبران خواهند کرد. انسان است و خطا کار!
5- خیلی حرفهای دیگر که بهتر است خودتان به آنها برسید، البته اگر سودهایتان را کردید و خواستید به راه راست هدایت شوید.
6- کسب درآمد در ایران خیلی دشوار است، لطفا سرمایه مشتریانتان را الکی برباد ندهید.
دقت کنید که با هیچ شخص خاصی نیستم و هیچ شرکتی را هدف قرار نگرفته ام. شاید شخصی که این صحبت ها برایش کارساز باشد در این تالار گفتمان حضور نداشته باشد.
دلم میخواهد که کسی از من دلخور نشود، چون مستقیم با وی صحبت نکردم.
شرکت بنده هم در لیست نامبرده حضور ندارد و این یک پست تبلیغاتی یا تخریبی نیست.
شاد باشید و شاد زندگی کنید(البته بیخیال ایپی و ایمیل بنده بشید xd)
سئو98 تایید میشه کارشون حرف ندارد
دمشون گرم
نمیدونم چرا همه ی تاپیکها کم کم داره به خشونت و خونریزی تبدیل میشه
این انجمن برای اینه که یک کابری که توی یک موضوعی مشکل داره یا بی تجربست بیاد راهنمایی بشه
ولی برعکس نتیجه نمیگیره و میره
اینها نظر شخصیم بود چون چند تا از دوستان توی این تاپیک بودن گفتیم سلامی هم عرض کرده باشیم ....
در مورد موضوع اصلی این تاپیک هم(منحرف نشید) به نظرم مهمترین رکن توی هر کاری اخلاقه که مدیریت seo 98 این خصوصیت رو دارن ...
و توی هرکاری همه ی موارد قبل از خرید باید چک بشه (اشاره به دوست خوبمون که عکس از چت گذاشته بود و ... )
باز هم شرمنده از دوستان .. ایشالله سال جدید سال پر برکت برای هممون باشه
سئو تک تایید میشه ....
جناب آقای دانش و تیمشون تایید شده هستند . . . کارشون فوق العاده حرفه ای و بی نظیر هست . . . :53:
1 فایل پیوست
برترین ها تا این لحظه :
1 - سئو98 : 58.93% آرا
2 - سئوتک : 26.79%
3 - میهن سئو : 12.50%
4 - یک ادمین : 10.71%
5 - فراسئو : 5.36%
همانطور که می بینید فکر نکنم دیگه لازم بازه از کار seo98 حرفی بزنم نتیجه به خودی خود شاهد گویای نتایج هست
و ایشون واقعا کارشون حرف نداره
ممنون از کاربرانی که در این نظر سنجی شرکت کردند یا خواهند کرد /
به سئو 98 رای دادم کارش 20 واقعا