پاسخ : یه سوال مهم در مورد پلیس فتا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver72
وقتی سایت برای من نیست پس چرا دارن سعی می کنن که من رو محکوم کنن؟ هرچند که مدام بهشون میگم که من فقط یه فروشنده هستم...!
یا شما متحم خواهید شد و یا شما باشد اطلاعات لازم که گفتم شماره تراکنش هست ارائه بدید و یا فردی که با شما تماس گرفته به پلیس فتا دعوت کنید که بعید می دانم که تشریف بیارند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
index.mailbox
حداقل شلاق رو شاخشه! و یا اونجور که انتظار میره قضیه ناتموم میمونه. چیزی که هست با شما بازی کردن آیا باید همین طور باشه؟؟؟
دوست عزیز از 3 تا 24 ماه زندانی نیز به همراه خواهد داشت اگر ثابت شود فروشنده فیلم های غیر اخلا قی در سطح گسترده در کشور انجام می دادند که البته بسته به قاضی دارد همان طور که می دانیم در کشور ما قانون را قاضی در زمان اعلام نظر تصویب می کند!
با سلام خدمت شما دوست عزیز گرامی
بنده محمد مهدوی هستم از پلیس فتا با شماره 221981
شما باید موارد زیر را در نظر بگیرید
تراکنش بانکی هیچ ربطی به بیگناهی نداشته است
اگر سایت فوق برای دانلود فیلم پول دریافت میکرد جریمه های سنگینی برای شما و شلاق می باشد
فیلم ها بر دو دسته تقسیم می شود : سیاسی ، مبتذل
اگر جز فیلم سیاسی باشد شما به دلیل انحرافات سیاسی به زندان محکوم می شوید و اگر جزو فیلم های مبتذل باشد به دلیل ایجاد انحرافات اخلاقی در حد ( مشخص نیست ) جریمه و شلاق
لطفا نوع فیلم را مشخص کنید
و در مورد دامنه به سرعت با پرداخت 3400 به حساب نیک دامنه را منقضی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostamol
اگر سایت فوق برای دانلود فیلم پول دریافت میکرد جریمه های سنگینی برای شما و شلاق می باشد
اگر جز فیلم سیاسی باشد شما به دلیل انحرافات سیاسی به زندان محکوم می شوید و اگر جزو فیلم های مبتذل باشد به دلیل ایجاد انحرافات اخلاقی در حد ( مشخص نیست ) جریمه و شلاق
میشه اسکن کارت بدید؟
از این دوطلبانه ها هستید دیگه فقط گزارش میدند و حقوق نمیگیرند :">
'لطفا نوع فیلم را مشخص کنید'
>:)
به فنا رفتی حاجی
:103:
اگه قاضی قرار باشه حکم بده یکی از این دو حالت بالایی صدق میکنه چون اونا شما رو میشناسن / حالا از این آقا بپرس امکان هم داره به قاضی نکشه بی خیال شن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostamol
همانطور که گفتم من مدیر این سایت نیستم. اتهامی که زدن گفتن فروش فیلم س...
اما من کل سایت این آقا رو گشتم که دامنش به اسم منه و هیچ فیلمی واسه فروش نزاشتن... و فقط دانلود فیلم هست که اونم فیلم های ناجوری نیست!
منم همین حرف هارو بهشون زدم گفتم اگه فیلم فروختن خوب مدرک بدید... حالا رفتن که مدرک جور کنن...
اگه دامنه رو از پنلم حذف کنم مشکل جدیدی واسم درست نمی کنن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
index.mailbox
'
لطفا نوع فیلم را مشخص کنید'
>:)
به فنا رفتی حاجی
:103:
اگه قاضی قرار باشه حکم بده یکی از این دو حالت بالایی صدق میکنه چون اونا شما رو میشناسن / حالا از این آقا بپرس امکان هم داره به قاضی نکشه بی خیال شن؟
سر بیگناه پای چوبه دار میره اما بالای دار نمیره ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostamol
شوخی میفرمایید دیگه، نه؟؟!!
من بعید میدونم پلیس بیاد نظر بده ان هم در انجمن عمومی؟
من بعید میدونم پلیش بیاد شرکتی که داره رو روی سینش بچسبونه (در امضا) و بگه من پلیس هستم.
الان گزارش میدم و خودم بررسی میکنم شرکت شما و پلیس بودن شما را.
إإإإإ آقا پلیس جان (جنابِ سَرکُرد)، سایتتتون (آمل هاست) هم بالا نمیاد، بهتر نبود به پلیس بودنتون ادامه میدادین بجای اینکه بیاید هاستینگ بزنید؟؟؟!!!!!
آقا پلیس جان (جنابِ سَرکُرد!!!)، ممکنه بشی ارشد بچه های انجمن و هرکس به مشکل خورد از شما مشاوره بگیره؟!!!!!!
آقای محترم (جنابِ سَرکُرد!!!)(آقای محمد مهدوی با شماره پیگیری 221981) ، آیا اگر مخابرات به من سرویسی دهد، من توسط ان به توزیع فیلم مستهجن بفرمایم، آیا مخابرات محکوم است؟!!! اگر واقعا جنابِ سَرکُرد!!! بودید و فعالیت در پلیس فتای کشور ما را داشتید، کمی اطلاعاتتون را بیشتر کنید و سعی کنید کمی با مافوق خود بیشتر مشاوره کنید تا بیشتر از این جَوِ جامعه را تشویش نفرمایید.
جنابِ سَرکُرد!!! جان بخدا دوستِت دارَم هااا، اینو از این جهت گفتم در ایران ما هَکِر زیاد موجود است، آدم بیکار هم فت و فراوون، الان که شما را شناسایی کردند، و سایتتان را متوجه شدند وابسته به کجاست، فکر نکنم از شرِّ حملات آنها در امان بماند این سایتتان. (از این جهت گفتم بیشتر با ماموفق خودت بیشتر مشاوره کن).
انشاالله تعالی
الله اکبر:-|
یه سوال مهم در مورد پلیس فتا
من یه سوال دارم
اگر دامنه برای شما نیست و شخصی خریداری کرده شما توی پنل خودتون ثبت کردید؟
چرا به نام خوده شخص نکردید؟؟
مخصوصا که میفرمایید ایشون و نمیشناسید
Sent from my iPad using Tapatalk HD
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cacodemon
من یه سوال دارم
اگر دامنه برای شما نیست و شخصی خریداری کرده شما توی پنل خودتون ثبت کردید؟
چرا به نام خوده شخص نکردید؟؟
مخصوصا که میفرمایید ایشون و نمیشناسید
Sent from my iPad using Tapatalk HD
بنده بهشون اطلاع دادم که اگه پنل دامنه ندارند توی پنل خودمون ثبت میشه تا ایشون پنل بسازن و دامنه رو منتقل کنیم
و همین کارم کردیم اول توی پنل خودمون ثبت کردیم که بعد به پنل ایشون انتقال بدیم اما دیگه پیداشون نشد
درواقع سایتشون بعد از ثبت این دامنه دیگه فعالیتی نداشت