پاسخ : اسکريپت فروش شارژ به صورت تاپ آپ
خب نه دیگه!!!شارژ نکنه فقط شماره رمز شارژ رو بفرسته روی خط!!! میشه این کار رو کرد؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen_haftom
خب نه دیگه!!!شارژ نکنه فقط شماره رمز شارژ رو بفرسته روی خط!!! میشه این کار رو کرد؟؟؟
هيچ کاری نشد نداره. چون نرم افزار کد باز هست شما ميتونيد هر تغييری رو بديد. ولی هدف از انتشار اين نرم افزار توسط ما اين بوده که بتونه به کمک وبسرويس راهکارهای نوين، شارژ خودکار بفروشه.
کاش امکان استفاده از درگاه بانک ملت به خصوص بانک ملت وجود داشت
اونوقت امکانش هست که شما این کار رو انجام بدین؟؟؟ که هم از وب سرویس شما یشه استفاده کنه و هم در همون حالتی که به شما گفتم بشه استفاده کرد؟؟؟ هر هزینه ای هم داشته باشه مشکلی نداره!!! امکانش هست این لطف رو بکنید؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
کاش امکان استفاده از درگاه بانک ملت به خصوص بانک ملت وجود داشت
متاسفانه بانک ملت مشکلات زيادی در تسويه حساب داره و بيشتر باعث بروز مشکل برای کاربران خواهد شد. چون سود اينکار اينقدر نيست که به پرداخت بانک ملت بخواد 3 4 درصد تراکنش ها رو بدون وضعيت مشخص تسويه نکنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen_haftom
اونوقت امکانش هست که شما این کار رو انجام بدین؟؟؟ که هم از وب سرویس شما یشه استفاده کنه و هم در همون حالتی که به شما گفتم بشه استفاده کرد؟؟؟ هر هزینه ای هم داشته باشه مشکلی نداره!!! امکانش هست این لطف رو بکنید؟؟؟
متاسفانه ما زمان لازم برای اينکار رو نداريم.
از دوستان کسی هست این کار رو انحام بده؟؟؟ممنون میشم هزینه اون هر چقدر بشه مشکلی نداره!!!!
شما کسی رو نمیشناسین که این کار رو انحام بده؟؟؟؟ خیلی زمان میبره براتون اگه بخواین انجام بدین؟؟؟ ممنون میشم پاسخ بدید
خوب دوست عزیز شما مازول بانک ملت رو براش بنویسید اگر زحمتی نیست . مشکلاتش به پای خودمون . 3 سال هست که من مشکلی نداشتم با بانک ملت
باید قبول کنیم که بهترین درگاه بانک ملت هست که بدون کارمزد هست و بانکداری اینترنتی کاملی رو داره
اگر بانک ملت بنویسید قطعا خیلی از ما فعالان عرصه هاستینگ می تونیم در کنار هاست شارژ هم بفروشیم چون اکثرمون درگاه بانک ملت داریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98patogh
خوب دوست عزیز شما مازول بانک ملت رو براش بنویسید اگر زحمتی نیست . مشکلاتش به پای خودمون . 3 سال هست که من مشکلی نداشتم با بانک ملت
باید قبول کنیم که بهترین درگاه بانک ملت هست که بدون کارمزد هست و بانکداری اینترنتی کاملی رو داره
اگر بانک ملت بنویسید قطعا خیلی از ما فعالان عرصه هاستینگ می تونیم در کنار هاست شارژ هم بفروشیم چون اکثرمون درگاه بانک ملت داریم
شما يکبار تراکنش هاتون رو تطبيق بديد متوجه مشکلاتش ميشيد.
بحث يکنفر و دو نفر نيست. همه سايت هایی که نسبتا تراکنش های بالایی دارن با به پرداخت به مشکل خوردن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
شما يکبار تراکنش هاتون رو تطبيق بديد متوجه مشکلاتش ميشيد.
بحث يکنفر و دو نفر نيست. همه سايت هایی که نسبتا تراکنش های بالایی دارن با به پرداخت به مشکل خوردن.
نظر بنده نیز همین است. مسئولیت تراکنش ها با مشتری است و در این خصوص مسئولیتی متوجه شما نیست. خیلی از افراد از جمله بنده به دلیل عدم وجود مازول ملت در اسکریپت مجبور به استفاده از اسکریپت دیگری شدم