پاسخ : آفر ویژه وی پی اس پارســـه / سرور مجازی از آمریکا / پورت 1گیگ/ رم 1 گیگ 15000 / رم 2 گیگ 19000
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VpsParse
دوست عزیز این ساعتی که عرض شد ساعت رسمی کشور بود
ساعت سیستم ما تنظیم نیست
دوست عزیز ساعت سیستمت تنظیم نیست :d
همینه که زمان دان بالای 30 ساعت رو 12 ساعت میبینید .
لطفا مبلغ را عودت دهید . تیکت مربوطه هم ثبت شد .
لطفا دیگه بحث رو کشش ندین
با تشکر
پاسخ : آفر ویژه وی پی اس پارســـه / سرور مجازی از آمریکا / پورت 1گیگ/ رم 1 گیگ 15000 / رم 2 گیگ 19000
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام.حالا دوستان چه کنیم.تایید میشن یا نه؟من میخوام سرویس بگیرم ولی 50-50 باتوجه به صحبت هایی که شده توسط کاربران بعضی ها گفتن خوبه بعضی ها گفتن نه.حالا چکنیم؟!
س
بد نبود توی 38ساعت وصلی ما اماهمین مشکل باعث شد ازجای دیگه بگیریم
وبرگشت بزنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام.حالا دوستان چه کنیم.تایید میشن یا نه؟من میخوام سرویس بگیرم ولی 50-50 باتوجه به صحبت هایی که شده توسط کاربران بعضی ها گفتن خوبه بعضی ها گفتن نه.حالا چکنیم؟!
پریروز سرور از ایشون تهیه شد . در ابتدای امر پاسخ دهی فوق العاده و پیگیری بسیار عالی . 10ساعت نگذشت که سرور دچار مشکل و پینگ بسیار بالا شد و در نتیجه ثبت تیکت ها . متاسفانه دیگه جوابی داده نشد و موبایل ایشون هم خاموش شد و سرویس دیگری تهیه کردم
به نظر بنده پشتیبانی در زمان وجود مشکل خیلی مهم که ایشون اصلا رعایت نکردن .
امیدوارم منبعد به اینصورت نباشن ( البته برای مشتریان جدید . ما که عودت دادیم )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spourmoradi
پریروز سرور از ایشون تهیه شد . در ابتدای امر پاسخ دهی فوق العاده و پیگیری بسیار عالی . 10ساعت نگذشت که سرور دچار مشکل و پینگ بسیار بالا شد و در نتیجه ثبت تیکت ها . متاسفانه دیگه جوابی داده نشد و موبایل ایشون هم خاموش شد و سرویس دیگری تهیه کردم
به نظر بنده پشتیبانی در زمان وجود مشکل خیلی مهم که ایشون اصلا رعایت نکردن .
امیدوارم منبعد به اینصورت نباشن ( البته برای مشتریان جدید . ما که عودت دادیم )
برگشت وجه انجام شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VpsParse
برگشت وجه انجام شد
با تشکر از لطفتون
پاسخگوی تیکتها میشدین و زمان مشخصی جهت ثبات سرور اعلام میکردین بنده سرور دیگری را تهیه نمیکردم , منابع رم و سی پی یو سرورتون حرف نداشت .
امیدوارم در آینده مجدد مشتری شما باشم
شاد و سربلند باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spourmoradi
با تشکر از لطفتون
پاسخگوی تیکتها میشدین و زمان مشخصی جهت ثبات سرور اعلام میکردین بنده سرور دیگری را تهیه نمیکردم , منابع رم و سی پی یو سرورتون حرف نداشت .
امیدوارم در آینده مجدد مشتری شما باشم
شاد و سربلند باشید .
حتما قسمت ما نبوده میزبان شما باشیم دوست عزیز
موفق باشید
سلام ، من هم 2-3 روز پیش سفارش دادم اما الان آماده شد ، هنوز شروع به نصب whm/cpanel نکردم ، اما با توجه به سابقه ی 8 سالم تو کار سرور منیجمنت ریپلای فوق العاده عالی ای داشت ، حالا از همین طریق بهتون کاملا خبر میدم سرعت نصب ، دانلود ، آپتایم و پشتیبانی در چه حدی هست ، نام کاربریم هم تازه ساختم یه وقت فکر نکنید از طرف خود فروشنده هستمو ساختم که بیام تبلیغ کنم ، اسم کاملم اشکان نوروزی تفرشی هست که تو گوگل بزنید تمام آمارم میاد و اصلا هم قصد تبلیغ یا تایید بی دلیل ندارم ، روز خوش
دوست عزیز درخواست برگشت داده شد لطفا جواب بده از جایی دیگه خریدم
سریع انجام بده تشکر
سلام
به هیچ عنوان تایید نمیشند !
سرویس هاشون از کیفیت پایینی برخوردار هست و همچنین قطعی هم زیاد دارند
سرور های آمریکاشون که اصلا افتضاحه همش قطعه
به نظر من گول قیمت رو نخورید چون بعدا پشیمون میشید
نظر و تجربه شخصیمو گفتم
بعضی موقع ها هم وسط ماه هزینه سرویس هارو اضافه میکنند !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Afsarie
سلام
به هیچ عنوان تایید نمیشند !
سرویس هاشون از کیفیت پایینی برخوردار هست و همچنین قطعی هم زیاد دارند
سرور های آمریکاشون که اصلا افتضاحه همش قطعه
به نظر من گول قیمت رو نخورید چون بعدا پشیمون میشید
نظر و تجربه شخصیمو گفتم
بعضی موقع ها هم وسط ماه هزینه سرویس هارو اضافه میکنند !!
بابت قطعی که عرض کردم مشکل یکی از یوزرها بود که دداس فرستاده بودند
به سررسید سرویسها هم 48 ساعت اضاف شد
قیمت ها هم بروز محاسبه میشن