پاسخ : فروش سرور مجازی آمریکا با پورت 1 اختصاصی و پهنای باند نامحدود | مخصوص کسانی که از ابیوز خسته شده اند و سرور با پشتیبانی میخواهند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobin96
دوستان ایشون یه مشکلی براشون پیش اومده و کلا نه ایشون و نه همکاراشون امروز پاسخگو نیستن و به بنده گفتن که اینجا از طرفشون بگم:
کلا امروز هیچ کس سفارش نده+از تمامی کاربران خواهش می شود امروز تماس نگیرند
با تشکر
سلام
ممنون دوست عزیزم ، خدارو شکر مشکل حل شد و بخیر وخوشی گذشته فعلا
بازم ممنونم ازتون
موفق باشید
پاسخ : فروش سرور مجازی آمریکا با پورت 1 اختصاصی و پهنای باند نامحدود | مخصوص کسانی که از ابیوز خسته شده اند و سرور با پشتیبانی میخواهند
متاسفانه امروز صبح حال یکی از بستگان بنده خراب شد و از صبح درگیر یه سری مسائل شدم و از همه دوستانی که تماس گرفتند و جواب ندادم یا نتونستنم درست حسابی باهاشون صحبت کنم عذر خواهی میکنم
مشکل حل شده است و مثل قبل به کارمون برگشتیم
فروش همچنان ادامه داره
2 عدد رم 512 تحویل داده شد
بنده این دو سه روز گرفتار کسالت یکی از بستگان بودم
از دوستان بابت تاخیر بوجود آمده در تحویل وی پی اس ها عذر میخوام ( یک هفته به این سرویها اضافه شد+ 20 گیگ هارد اضافه):53:
سلام
وقتتون بخیر
من یک سرویس ارزان از امریکا میخوام برای حساب پیپال میخوام.ارزونترین.فقط آی پی اختصاصی برای پیپال.
فقط از آمریکا باشه.اگر هم از نیویورک باشه که دیگه عالیه.با این آی پی ها
67.207.168.
لطفا قیمت ماهانه هم بفرمایید؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_12
سلام
وقتتون بخیر
من یک سرویس ارزان از امریکا میخوام برای حساب پیپال میخوام.ارزونترین.فقط آی پی اختصاصی برای پیپال.
فقط از آمریکا باشه.اگر هم از نیویورک باشه که دیگه عالیه.با این آی پی ها
67.207.168.
لطفا قیمت ماهانه هم بفرمایید؟
ممنون
سلام ممنون
رم 256 ویندوز برای کار شما مناسب هست
رنج آی پی 192.210.144 از کولوکراسینگ آمریکا میتونم براتون آماده کنم
ماهیانه 18 هزار تومان
دوست عزیز موضوع تاپیک می گه اگه از ابیوز خسته شده ایم بیاییم پیشتون یعنی اینکه دیگه ابیوز نمیاد ولی از طرفی می گید اگه ابیوز بیاد جریمه می کنید ؟؟؟؟ آ]ىٔضیه اینه ابیوز میاد یا نماید اگر میاد که چرا نوشتید اگه خسته شده اید از ابیوز و اگه نمیاد چرا می گید اگر بیاد 10 تومن جریمه !!! میشه شفاف کنید قبل از خرید چون تورنت کار هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza68
دوست عزیز موضوع تاپیک می گه اگه از ابیوز خسته شده ایم بیاییم پیشتون یعنی اینکه دیگه ابیوز نمیاد ولی از طرفی می گید اگه ابیوز بیاد جریمه می کنید ؟؟؟؟ آ]ىٔضیه اینه ابیوز میاد یا نماید اگر میاد که چرا نوشتید اگه خسته شده اید از ابیوز و اگه نمیاد چرا می گید اگر بیاد 10 تومن جریمه !!! میشه شفاف کنید قبل از خرید چون تورنت کار هستم
سلام
تا حالا حتی 1 دونه ابیوز هم نداشتیم برای هیچ موردی ! کانفیگ های مخصوصی که روی وی پی اس ها انجام میدیم باعث میشه احتمال ابیوز اومدن خیلی کم بشه و تا الان هم نتیجه اینو نشون میده
ولی احتمال ابیوز نیومدن 100% نیست و تووی اینکار هیچ تضمینی هم نیست ! یه موقع هم هست که خود کاربر مشکل سازمیشه و دی داس انجام میده یا تورنت به صورت مداوم استفاده میکنه یا ... ! در این صورت شک نکنید که ابیوز میاد و ماهم مجبور به برخورد هستیم تا قوانین حفظ بشه و شمارو جریمه میکنیم ! خداروشکر تا حالا که همه کاربران به توصیه های ما گوش دادند و مشکلی پیش نیومده !
من یک سرور میخوام اما یه سری سوال دارم که پ.خ کردم ..اگه جواب بدید ممنون میشم.تا بتونم تصمیم بگیرم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loversgod
من یک سرور میخوام اما یه سری سوال دارم که پ.خ کردم ..اگه جواب بدید ممنون میشم.تا بتونم تصمیم بگیرم.
سلام پ خ شد
با درود
من 1 سرور میکروتک5 256 با 1 سرور میکروتک5 512 برای تست می خوام لطفا راهنماییهای لازم را انجام دهید.
با تشکر.