پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی از دیتاسنتر YesUp کانادا و DataShack آمریکا - ماهانه 45 دلار
قیمت روز دلار : 3590 تومان
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی از دیتاسنتر YesUp کانادا و DataShack آمریکا - ماهانه 45 دلار
سلام
من از شما سرور E3-1240v2 رو درخواست کرده بودم که تحویل دادید سی پی رو نگاه کردم E3-1245 هست
تکلیف چیه؟
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bl4ck
سلام
من از شما سرور E3-1240v2 رو درخواست کرده بودم که تحویل دادید سی پی رو نگاه کردم E3-1245 هست
تکلیف چیه؟
با تشکر
به نظر شما اینجا شبیه به ناحیه کاربری ماست؟ اگر موردی است تیکت بزنید
سلام.
Ded - Canada 1
Location Server : Canada
Data Center : YesUp
Cpu : Intel Core i3-2100
Ram : 8 GB DDR3
Hdd : 500 GB SATA III 7200RPM
Uplink : 1 Gbps
Bw : 10 TB
IP Addresses : 1
ماهانه 66 دلار
با 5تا آیپی قابل استفاده چند در میاد ؟
در ضمن بعدا میتونم ارتقا بدم { هارد.رم.آیپی }
با تشکر.....
سلام، با 5 آی پی ماهانه 76 دلار؛ قابلیت ارتقا را دارد ولی جدیدا دیتاسنتر برای ارتقا هزینه ستاپ دریافت میکند
هزینه هر یک ترابایت پهنای باند اضافه چقدر هست ؟
و پورت سرور 11 مگابایت در ثانیه رو که کامل و پایدار میده ؟
سلام . از دوست عزیزمون تهران هاستینگ هم سرور کانادا و هم آمریکا تهیه کردیم و راضی هستیم خداروشکر .
براتون آرزوی موفقیت دارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pourya74
هزینه هر یک ترابایت پهنای باند اضافه چقدر هست ؟
و پورت سرور 11 مگابایت در ثانیه رو که کامل و پایدار میده ؟
9 دلار، بله
حالا شما خودت کدومشو پیشنهاد میکنی ؟
Yesuphost با پورت 100 یا Datashak با پورت 1000
کیفیت سخت افزار
واقعی بودن پورت
اپتایم بالا و پشتیبانی دیتاسنتر هم در نظر بگیرین !
ممنون میشم تو انتخاب درست کمکم کنید چون که این سرور رو میخوام بگیرم برا مجازی کردن و توی تمام وی پی اس ها قراره کاره هاستینگ و دانلود و اپلود مخصوص سایت فیلم انجام بشه .....! { با تشکر فراوان :x }
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
update@japan.com
حالا شما خودت کدومشو پیشنهاد میکنی ؟
Yesuphost با پورت 100 یا Datashak با پورت 1000
کیفیت سخت افزار
واقعی بودن پورت
اپتایم بالا و پشتیبانی دیتاسنتر هم در نظر بگیرین !
ممنون میشم تو انتخاب درست کمکم کنید چون که این سرور رو میخوام بگیرم برا مجازی کردن و توی تمام وی پی اس ها قراره کاره هاستینگ و دانلود و اپلود مخصوص سایت فیلم انجام بشه .....! { با تشکر فراوان :x }
قطعا یس آپ پیشنهاد میشه؛ ولی نسبت به دیتاشک قیمت بیشتری دارد