پاسخ : شماره تماس جوان سرور کی داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehrganWeb
سلام
واقعا وضعیت بدی توی هاستینگ ایران بوجود آمده که اصلا برای هیچ کسی قابل درک نییست!
متاسفانه امروز ها از این تاپیک ها زیاد باز و بسته میشن و تا حالا هم جز تهمت و توهین نبوده!
مشتری برای خرید چیزی اصلا قوانین و ضوابط رو نمی خونه ! که ایا من دلیل موجه ای برا باز کردن تاپیک دارم یا نه!
ولی من حال ارتباط 7 رو درک میکنم چون خودم روی ایکس ال هاست این مشکل برام بوجود آمده بود!
خوب نه کاری از دستم من بر اومد و نه واسطه تونست کاری بکنه کل دیتاها پرید و سرور بک آپ مون به داد مون رسید!!
الانم چیزی نشده ولی خوب همیشه همین روال بوده که کسی حتی یه تاپیک میزنه نظرات مشتریان یه شرکتی رو بپرسه اشخاصی نظر میدند که اصلا به اون تاپیک ارتباطی ندارند و فقط باعث ایجاد عقده برای پاسخگویی میشن ( که به جایی میرسه که طرف میگه غلط کردم تاپیک باز کردم!)!!!
ولی خوب ارتباط 7 شما هم بهتر بود صبر میکردید و حدالمکان از طریق پ.خ با دوستانی که با جناب مسعودی در ارتباطند اطلاعات تماس دریافت میکردید
حالا هم بحث رو تموم کنید
روز بخیر
سلام
دوست عزیزم این تاپیک زیرخاکی بوده مال شش ماه پیش
ما همون موقع اطلاعات سرور را بردیم و کانادا و از دست این اقا راحت شدیم
نمیدونم چرا هنوز این تاپیک بالا میاد
امیدوارم مدیران رسیدگی کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salem
در مورد این پارتی بازی من یه بار مطرح کردم تو این سایت اونقدر حرف شنیدم که نگین . من تقریبا 9 ماه پیش سرویس داشتم ازشون پول ما رو بالا کشیده بودن و نمیدادن میگفتن پول برگشت نمیدیم من گفتم که میرم تو وب هاستینگ مطرح میکنم تا استادان نظرشون رو بگن چون حرفشون غیر معقول بود گفت برو کجا میخوایی اعلام کن یه اس ام اس میزنم به فلانی تاپیک هاتو پاک میکنه خودت رو هم بن میکنه حرف اضافی نزن . خلاصه پول ما رو ندادن و تاپیک هم زدم تو این سایت چندین بار تاپیک ها 1 ساعت نمیموند همشون پاک میشد همیشه هم خدا رو شکر زبون داشتن 1000 متر میگفتی بالا چشت ابرو هست میگفت فردا ازت شکایت میکنم تو فتا
دوست عزیز بلایی به سر ایشون اومد که تا عمر داره یادش نره!از خدا تو همین دنیا خورد،نگران نباش...فقط فراپیمنت واسه ایشونه گول نخورید،درگاه واسطه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madadi
دوست عزیز من هم یه سرویس 45 هزار تومانی سفارش دادم حدود دو ماه پیش -
پول ریختم از طریق درگاه سایت شون از طریق بانک ملت
هرچی تماس گرفتم از دو ماه پیش هیچ کسی جوابگو نبود
باید از این اقا برای کلاه برداری شکایت کرد ..
اگر مایل بودید من در خدمت هستم - از اراک پیگیر شکایت م میشم .. نه بخاطر 45 تومن - که 20 تومن حداقل باید تمبر باطل کرد و کلی رفت دادسرا و اومد ..
خوب پس اگر اینطوره دوستان بیاین هر کدوممون تو سایت پلیس فتا از این سایت جوان سرور شکایت کنیم و موضوع را بگیم تا حداقل سایتشونو بیارن پایین و پلیس اینترنتی پیگیری کنه
چون تا وقتی که سایتشون بالا باشه کسانی مثل ما که اطلاع نداشتیم میان و پول می ریزن و خرید می کنن و اون کلاه بردار هم نشسته و پول میاد تو حسابش فقط چون سایتش بالاست
اگر مشکل براشون پیش اومده و واقعا قصد کلاه برداری ندارند لطفا مدیران این سایت که آقای مسعودی را می شناسند
به ایشان بگویند پول تمام کسانی که در این مدت خرید کرده اند و سرویسی دریافت نکرده اند را برگردانند و همچنین در سایتشان اعلام کنند که از ارائه سرویس معذوریم
در حال حاضر تمام شواهد حاکی از کلاه برداری هست چون خود را مخفی کرده اند
لطفا پیگیری شود ای آقایی که ایشونو میشناسی اطلاع رسانی کنید به ایشون تا اینکه وضعیت بحرانی نشده
دو روز دیگه اگر 1000 نفر از این سایت خرید کنن و بدون پاسخ بمونن کار بدتر از الان میشه هااااا به ایشون بگین .................
شکایت پلیس فتا در راهه ............
برای من خیلی جالب است حدود 2 یا 3 ماه نه سرویسی و تمدید میکنن و نه سفارشی و تحویل میدن ولی سایتشون همچنان باز است، یا سرور سایت و 1 ساله تهیه کرده اند یا اینکه فقط سرور سایتشون و تمدید می کنند که اگر گزینه دوم است قطعا میشه این کارو کلاه برداری اسم گذاشت (با توجه به این که بخش سفارش باز است)
اطلاعات از آقای مسعودی
شماره تماس : 09358333842.
شماره تماس : 09128660411
آیدی یاهو : itjavani.group
نام تجاری جدید : نوین سرور
نام سایت :
www.novinserver.com
قسمتی از چت ایشون :
http://up.vbiran.ir/uploads/34037144...24796_shot.jpg
=======================
ایشون همین امروز از من کلاه برداری کردن تا ساعاتی دیگر تاپیک ایجاد میشه اطلاعات کاملی از ایشون دارم
دوستانی که قصد دارن هنور شکایت کنن پیام خصوصی من داداشم وکیل هست هزینه هم میکنم نیازی به هیچگونه هزینه شما نیست