امری دارید از داخل سایت تیکت کنید
یاهو یا آنلاین نیستم یا جواب نمیدم!
تیکت زودتر به نتیجه خواهید رسید
نمایش نسخه قابل چاپ
یک سرور مجازی از ایشون خریداری شد. :)
ممنون
جا داره از سرورفا تشکر کنم خواستم تو تیکت تشکر کنم اما کسی جز من و ایشون نمیتونست ببینه
ایشون ی ریبولید رایگانه که خودم باعث مشکله شبکه شده بودم
و یک ip رایگان که بازم خودم باعث ابوز شده بودم به سرویس ما دادن
کیفیت سرورشان هم بسیار مناسبه :)
تیکت هاشونم بر عکس جاهای دیگه که میزنن تو ساعات کارای تو 1 ساعت جواب میدن اما میشه 9 ساعت
ایشون بطور متوسط بین 2-3 ساعت جواب میدن :53:
:)
قیمت ها توی سایت فرق داره پس چرا تاپیک الکی میزنید!!!!!!!!!!:-|
دیگه کم کم تمام سایت ها و و فروشنده های سرور و هاست باید جمع کنند با این اوضاع
البته خیلی ها این کار رو کردند .:105:
متاسفانه سایت های بزرگ هم کم کم دارن برای فروش گذاشته میشن چون واقعا از پس هزینه ها نمیشه بر آمد:64:
بنده دیگه نمیدونم چی باید بگم ولی به هر حال عرض میخوام.
همین:-|
ابتدا تشکر می کنم از دانیال عزیز که مثل همیشه بدون چشم داشت همیشه هوای همه دوستان رو داره :53:
در مورد افزایش قیمت هم نگاهی به قیمت های کلی داشته باشید بد نیست دوست عزیزم
همین دیروز سایتی رو دیدم که سرور مجازی از همین لوکیشن با رم 256 ماهانه 42 هزار تومان می فروختن
این افزایش قیمت اندکی هم که می بینید با دلار 4300 یا ... تنظیم نشده
افزایش قیمت اندک فعلی روی دلار 3600 تومنی این چنین شده
اگر با دلار روز با مشتری حساب کنیم شک نکنید دست کم رم 256 نزدیک به 27 هزار تومن هزینه خواهد داشت
این که فعلا قیمت ها پایین در نظر گرفته شده نوعی سیاست زیر زنی هست!
به جای هزینه تبلیغات یا ... ماهانه مبلغی هم از جیب گذاشته میشه برای تمدید سرورها
اما به عنوان هزینه تبلیغات و سرمایه گذاری بهش نگاه می کنیم
پ.ن:کلیه مشتریان گرامی توجه داشته باشند سرویس ها طی دو الی سه روز آینده به سرور جدید منتقل میشه
لوکیشن و دیتاسنتر فرقی نمی کنه اما جهت تامین مالی و منطق قیمت کم سخت افزار قوی تر میشه تا مشکلی وجود نداشته باشه
دوستانی که طی این دو روز سفارش ارسال کنند ضمن این که سرور مجازی از هم اکنون تحویل خواهد شد تاریخ شروع استفاده از زمان تحویل سرور جدید محاسبه میشه (نوعی طرح پیش فروش)