پاسخ : فروش ویژه هاست کلود حرفه ای برای حرفه ای ها - 2 گیگ هاست ابری فقط 5000 تومان
دوست عزيز سوال منو جواب نداديد
پاسخ : فروش ویژه هاست کلود حرفه ای برای حرفه ای ها - 2 گیگ هاست ابری فقط 5000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahab
دوست عزيز سوال منو جواب نداديد
خیر , سرور های رداستیشن وارز نیستند
آپتایم و سرعت برای ما خیلی مهم هست ، آیا تضمین می کنید؟
سرویسهای هاستینگی که قبلاً داشتیم چند وقت یه بار سرور عوض می کردن یا اینکه سرورشون abuse می خورد و این باعث می شد سایت ما در دسترس نباشه. آیا شما هم همین روال رو دارید!؟
آیا امکان ارتقا فضا در هر زمان دلخواه هست؟
امکان فعال سازی caching در Cpanel هست؟
آیا سرور مجهز به antiDDOS هست؟
هزینه ی پهنای باند اضافه؟
الآن هاست ابری واسه فروش دارید (5 گیگ)؟ یا همون معمولیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pazis
آپتایم و سرعت برای ما خیلی مهم هست ، آیا تضمین می کنید؟
سرویسهای هاستینگی که قبلاً داشتیم چند وقت یه بار سرور عوض می کردن یا اینکه سرورشون abuse می خورد و این باعث می شد سایت ما در دسترس نباشه. آیا شما هم همین روال رو دارید!؟
آیا امکان ارتقا فضا در هر زمان دلخواه هست؟
امکان فعال سازی caching در Cpanel هست؟
آیا سرور مجهز به antiDDOS هست؟
هزینه ی پهنای باند اضافه؟
الآن هاست ابری واسه فروش دارید (5 گیگ)؟ یا همون معمولیه؟
cloudflare روی هاست نصبه - که همون کار caching رو انجام میده -antiDDOS و antisheller قوی روی هاست نصب شده - شما موارد کارتون چیه؟ میشه ذکر کنید؟
چرا جواب من تو پشتیبانیو نمیدید. تیکت زدم
سلام اقا لطفا تیکت هاتون رو جواب بدید ضمنا من هنوز اطلاعات کامل ندارم الان نه یوز نیم دارم نه پسورد نه دی ان اس ها میدونم چیه یوزرم armandinarvand@gmail.com هست
دوباره ایمیل خود را چک کنید
پاسخ : فروش ویژه هاست کلود - با قیمتی باورنکردنی و امکاناتی بی نظیر
تو اینا ادون دامین هم نا محدوده؟
بله در تمامی سروریس ها نامحدود است
بابا چرا جواب من رو نمیدید...
3 تا تیکت پشت سر هم زدم. جواب بدید دیگه...
vahid.a1996@gmail.com