پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
سلام دوستان
آقایون ۱ سوال:
من امروز میخواستم از این آقا سرور بگیرم با دوستانم مشورت کردم. بعد از اینکه قیمت های ایشون را دیدند به من گفتند احتمال زیاد رم سرور های این آقا شر میشه
آیا صحت داره؟
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HitM4N
سلام دوستان
آقایون ۱ سوال:
من امروز میخواستم از این آقا سرور بگیرم با دوستانم مشورت کردم. بعد از اینکه قیمت های ایشون را دیدند به من گفتند احتمال زیاد رم سرور های این آقا شر میشه
آیا صحت داره؟
به نطرتون اینجا جای پرسیدن این سوال هست؟!
دوستانی که در مورد قیمت های ما نظر دادن در مورد قیمت های سایر دوستان نظر ندادن براتون؟
تو انجمن ماشالا دیگه دارن رم 4 گیگ و 8 گیگ رو قیمت 2 گیگ ما میدن !! از عقل خودتون استفاده کنید فکر میکنم بهتره تا مشورت با افراد نا آگاه .
با سلام دوست عزیز
بنده قصد راه اندازی یک سایت دانلود را دارم
یک سرور مجازی ویندوز 2008 نیاز دارم
حداقل رم یک گیگ می خوام ولی برای ماه اول فضا تا دو سه گیگ هم کفایت می ده خواستم بدونم آفری می تونید برام تهیه کنید؟
گویا دوستان از کار شما رضایت داشتند و برای همین می خوام با شما کارم را آغاز کنم به امید خدا اگر شد برای ماههای بعدی نویسنده بگیرم و آفرهای بهتری از شما خریداری کنم
منتظر پاسختون هستم
سلام ، شما جداقل باید رم 1 گیگ رو خریداری کنید که 30 gb هارد داره
سلام
من سرویس 1 گیگ رو میخوام سفارش بدم . هنوز فروش دارید؟
سرعت پورت هر vps حداقل روی چند هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_ng
سلام
من سرویس 1 گیگ رو میخوام سفارش بدم . هنوز فروش دارید؟
سرعت پورت هر vps حداقل روی چند هست؟
بله موجود هست . حداقل 30mb/s
یه سوال دیگه شما منوی ریبوت هم میدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_ng
یه سوال دیگه شما منوی ریبوت هم میدید؟
بله پنل ریبوت هم میدیم خدمتتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
بله پنل ریبوت هم میدیم خدمتتون
خیلی ممنون از پاسخ گویی سریعتون
من از جای دیگه ای سرور دارم ولی چون پشتیبانیشون خوب نبود تصمیم گرفتم از شما بگیرم
امیدوارم همینجوری بمونه پشتیبانیتون